piranha kochana wlasnie dojrzalam ze zamykaja enpr.pl ale z ich strony przekierowali mnie na
Zaloguj się, uzupełnij wykres, zapisz obserwacje. - 28dni.pl stronk wyglada prawie tak samo jak enpr tylko ze platna ale to juz trudno.
Musimy z Ł. jechac zaraz do banku, bo wczoraj chcial wyplacic 1000zł i normalnie kasy mu nie wyplacilo a z konta ujelo

jedziemy do filii do CH gdzie bylismy wczoraj to dokupie 5 testow ale innej marki, w Rossmanie widzialam wczoraj opakowanie 5sztuk za 25zł to juz lepiej niz te pepino - 1test za 9zł

ale nie wiem jakiej byly czulosci, w aptece raczej nie kupie, wczoraj w tesco mieli tylko 20 wiec to mnie nie ratuje.
Kochana mam prosbe, ja dzis przeniose na ta nowa stronke aktualny wykres i poprzedni, poprzednie bede nanosic systematycznie, ale czy Ty nie moglabys ich sobie tez gdzies zapisac w razie czegos ? Boje sie, ze jak wroce moga mi juz zamknac konto i nie zdaze a to byloby najgorsze co mogloby byc

Wysle Ci login i haslo w PW.
Szczerze, na tym forum 28dni nie umiem sie polapac co i jak, a na ovufriend kiedys mialam konto ale usunelam i teraz nie chca mi pozwolic na zaloznie bo pojawia sie informacja ze nadal je mam ? Masakra nie wiem co poczac :|