reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Nuuśka jakbyś była bez chłopa dłuuugi czas to musiałabyś "sama ze sobą" i pewnie by Ci się to podobało....możesz spróbować ...Ł się na pewno ucieszy !!!
Ja uważam że lepszy kurak śmierdzący a piszczący...chyba że kociak nie zauważy że się głos kurakowi wyczerpał ?

reklama
lilly, nie masz się czym martwić skoro pizza piekła się 20 minut w piekarniku, poza tym to salami w pizzach mrożonych to chyba faktycznie naciągane ;-)

Dorcia, dzięki kochana! :-* Faktycznie niezły zapas, widać na zdjęciu, że kot zadowolony z zakupu a to najważniejsze :-D

Nuuuśka, owulka jak najbardziej może zrobić psikusa i zaskoczyć Ciebie wcześniej po tych wszystkich tuningach suplementowych, które na pewno zmieniają układ hormonów, bądź czujna i na wszelki wypadek dokup może jeszcze jutro testy, jest w niedzielę czynna w Twojej okolicy jakaś apteka? Może uda Ci się zakupić 30-tki? Przesyłka z UK powinna niebawem dotrzeć ale lepiej nie ryzykować skoro kreska testowa tak wyraźna i pik może być lada moment, pisałaś, że masz dużo EWCM (tak? :-D) a do tego tempka wzrasta tak jakby był już produkowany przedowulacyjny progesteron, lepiej mieć się na baczności :-)

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny. Ja znów wieczorową porą.

Po pierwsze widziałyście, że likwidują enpr? Szkoda :-( Założyłam konto na ovufriend, tak jak większość z was.

Piranhu, na zdjęciu to Kaja? Myślałam, że Krzyś hihi Oboje śliczni jak z obrazka:tak:

Nie wiem co miałam jeszcze pisać. W takim razie życzę dobrej nocki babeczki :happy:

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczyny,
ja tak na chwilkę. Bardzo boli mnie podbrzusze, tak jak przed @ ale dużo mocniej, aż mnie mdli, do @ jeszcze tydzień, co to może być za dziadostwo? Bo na pewno nic dobrego...:-( Brzuch i sutki mnie lekko pobolewały już od owulacji, może to jakieś zaburzenia hormonalne?

Ostatnia edycja:
Hello!

Nuuuśka, ciekawe jak dzisiejszy test. Szkoda, że likwidują ENPR, zapisz może swoje wykresy w postaci grafiki by nie przepadły? ....a może ENPR i żaden inne serwis nie będą Ci już potrzebne, za to będę mocno trzymać kciuki :-) W razie co polecam Fertility Friend (tyle że to anglojęzyczny serwis ale naprawdę nie stanowi to problemu), też robiłam tam wykresy równolegle z ENPR ....najbardziej będzie mi brakować tych opisów przypisanych do każdego dnia na ENPR i możliwości szybkiego porównania z poprzednimi wykresami.

Annette, a w którym dpo teraz jesteś? Mam nadzieję, że już przeszło, warto wziąć Nospę jeśli ból jest taki silny, ja miałam takie bóle na początku pierwszej ciąży (takie jak przed @ ale dużo silniejsze).

Matik
, jak tam test? Trzymam od rana mocno kciuki!

Ja dziś chyba odwiedzę z dziećmi szwagra i jego nowe akwarium 1000l :-D

Dzien dooobeeeerreekkkkkk:-)

ale mi dobrze, jak sie wyspalam, jestem w pizamce i patrze na nasze morze :-) ahhhhhh

matik, zakrecia
meldowac sie

piranju to kiedy mam isc na krew....

krystian
slicznie wygladasz:happy:

Milego dzionka wszystkim, ja dzis caly dzien w spa i koniec :-)

Piranho, wczoraj był 21 dc, trochę wcześnie. Sutki mnie zaczęły boleć w 3 dniu po owulacji, trochę za wcześnie. W obu ciążach mnie bolały ale dopiero ok 3-4 dni przed @. Dziś trochę lepiej ale nadal pobolewa. Co o tym myślisz?

Dorcia ja nie wiedziałam że salami to surowe mięso:shocked2:
Bo tak wiem że mięso surowe czy tam gdzie jest jajko surowe to w ciąży sie nie je
A impreza udana godzina 2.30 poszłam spac a teraz goście poszli do kościoła a ja troszke ogarnąc po śniadaniu i szykowac obiad będe.Lecz jak bym tutaj nie zajrzała to bym była chora:-D:-D

reklama
piranha kochana wlasnie dojrzalam ze zamykaja enpr.pl ale z ich strony przekierowali mnie na Zaloguj się, uzupełnij wykres, zapisz obserwacje. - 28dni.pl stronk wyglada prawie tak samo jak enpr tylko ze platna ale to juz trudno.
Musimy z Ł. jechac zaraz do banku, bo wczoraj chcial wyplacic 1000zł i normalnie kasy mu nie wyplacilo a z konta ujelo :eek: jedziemy do filii do CH gdzie bylismy wczoraj to dokupie 5 testow ale innej marki, w Rossmanie widzialam wczoraj opakowanie 5sztuk za 25zł to juz lepiej niz te pepino - 1test za 9zł :eek: ale nie wiem jakiej byly czulosci, w aptece raczej nie kupie, wczoraj w tesco mieli tylko 20 wiec to mnie nie ratuje.
Kochana mam prosbe, ja dzis przeniose na ta nowa stronke aktualny wykres i poprzedni, poprzednie bede nanosic systematycznie, ale czy Ty nie moglabys ich sobie tez gdzies zapisac w razie czegos ? Boje sie, ze jak wroce moga mi juz zamknac konto i nie zdaze a to byloby najgorsze co mogloby byc :zawstydzona/y: Wysle Ci login i haslo w PW.

Szczerze, na tym forum 28dni nie umiem sie polapac co i jak, a na ovufriend kiedys mialam konto ale usunelam i teraz nie chca mi pozwolic na zaloznie bo pojawia sie informacja ze nadal je mam ? Masakra nie wiem co poczac :|

Ostatnia edycja:
Do góry