Kate, wiedźma ja również baaardzo polecam ultramedicę w Krakowie - mają świetny sprzęt, świetnych lekarzy, najlepsze usg ciążowe jakie miałam to wspomnienia właśnie z tej przychodni. Przy drugim synku w 13 tc już znałam płeć - lekarz oceniał po nubie, był pewny na 99%

tak więc na lepszych lekarzy, którzy dodatkowo znają teorię nubową, chyba nie można trafić
Matik w połowie gotowa

, kurcze, już majówkowe pierwsze dziecko na świecie - OMG

)) jak u ciebie przygotowania?
Aljul metamorfozy pokoi trwają

ściany pomalowane u nas w sypialni i u chłopców, ale jedna ścianka jest do poprawy, po Świętach pomalujemy jeszcze raz. Widziałam wiadomość i zapomniałam odpisać - zupełnie wypadło mi z głowy w jakiej kolejności/co łączyć, czego nie wolno przy suplementach...może dziewczyny pomogą? Jedyne co zapamiętałam, by Mg nie łączyć z Ca i z produktami nabiałowymi (jest wtedy mniejsze wchłanianie Mg) i jeśli suplementujesz wit D3 - tak samo oddzielnie bym ją łykała
chłopcy zdrowi, chodzą do przedszkola, mój mąż również odżył po zabiegu - od 3 tygodni nie chorujemy

i oby tak zostało
...Wydaje mi się że Vivienka jest już na samej końcówce ciąży - czy któraś z was ma wiadomości od niej? Vivienka co u ciebie?
Kate, Akuku jak wyglądały wasze trzecie porody? czy wyglądały mniej więcej tak jak poprzednie? słyszałam o dwóch sprzecznych teoriach nt trzeciego porodu - jedne dziewczyny wspominają te porody najlepiej, inne wręcz odwrotnie (jeszcze większy ból, komplikacje..:/)