reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

NiaNia przepraszam , ze tak sie wypytuje ale na podstawie testu owul . mozna sprawdzic czy jest sie w ciazy ?

Podobno jesli test owu pokazuje dwie kreski na chwile przed terminem miesiaczki oznacza to ciązę :rofl2: U mnie tak było :tak:

Jezu ja jestem w ciązy :szok::szok::szok: Nie moge dojść do siebie psychicznie a w dodatku fatalnie się czuje fizycznie. Nadal mnei muli i teraz boli mnie zolądek bo najadłam się orzechów :confused2:

Wszystkie pewnie jestescie na spacerku, taka ladna pogoda. Moj synek spi, niby wszystko jest o.k. ale zobaczymy co bedzie dalej, lekarka powiedziala ze cos mu zaszkodzilo. Pozdrawiam Was wszystkie, pa.

Beatko mam nadzieje, ze wszytsko ok z Oskarkiem:elvis: Tak się rozemocjonowałam tym co się w moim zyciu stało, ze jakoś to przeoczyłam, przepraszam.

reklama
Witam sie po urlopowej przerwie, tak sobie was podczytuje i normalnie az mi sie gebula usmiecha na wiesc o tym wysypie fasolek. Super! U mnie jeszcze @ ani widu ani slychu, moze to dlatego, ze jeszcze karmie, ale nazwe to raczej dokarmianiem, choc i tak mleczka coraz mniej... czy u mnie tesciki tez zadzialaja? ;-)

Wczorajszy mocz niestety nie był rozcięczony bo praktycznie nic nie piłam :-(. Dzisiaj z rana mierzyłam temp i niestety tylko 36.4. Więc albo jeszcze nie było owul (a z nią skoku do góry) albo lipa :no::-:)sorry2::baffled::errr::sad::oo:.
Mam doła

Dorotko,możemy sobie przybić piątkę..też mam doła giganta..U mnie niby jeszcze wszystko ok..ale tak jakoś smutno i źle mi. Co do testów, to dalej badziocha krecha,a wlasciwie prawie jej nie ma.I co?Dziś na jakies pol godzinki zabolał jajnik..myslalam ze może coś z tego wyniknie..a tu zima.Oj,martwie sie na zapas..o te moje cykle..ze bezowulacyjne..ze może tarczyca..że..blleee..pewnie testów mi zabraknie,chyba zacznę robić tylko raz dziennie
Oj,NiaNia,ale ci zazdroszczę (oczywiscie szczera,pozytywna tylko zazdrość) wiem że ty też się już martwiłaś,co z tą kreską
i proszę :p

Mnie brzuch boli, moze na @ sama nie wiem? Ale piersi mam wrazliwe aby NiaNia wszystkie nas zarazila ciaza. Dziewczyny damy rade!!!!

NiaNia pewnie teraz szalejesz ze szczęścia :-)
Kasiu dzia za pocieszenie. Mam nadzieję,że ci się jednak uda. Poki masz bladą krechę testuj raz dziennie. Jak będzie mocniejsza to dwa razy
Beatko przykro mi z powodu Oskarka. Oby jak najszybciej mu przeszło

Ja się dzisiaj dziwnie czuję :confused2:. Jestem potwornie zmęczona (ale to głównie przez pracę), mam wrażliwe piersi, temp chyba tez podskoczyła. Wczoraj wieczorem było 36.9, a teraz 37.2 :-p:happy2:. Tak wiem,że liczy się tylko poranne mierzenie temp ale wydaje mi się (a może sobie już sama wmawiam:wściekła/y:),że mam owulację. A wogóle to dzisiaj dziwnie czuję szyjkę macicy (niestety dobrze mi się te "czucie" nie kojarzy, bo jak to czułam kiedy starałam się o Dawidka to nic z tego nie było :-().
Sama już nie wiem co o tym wszystkim myśleć. Z jednej strony jeśli dzisiaj żeczywiście mam owu a przytulanie był przedwczoraj póżnym popołudniem to jest spora szansa. Ale z drugiej strony jestem niemal przeświadczona,że tym razem nic z tego nie będzie.
Apropos, dzisiejszy test - krecha była znowu prawie jak ta druga ( 1-2 tonów bledsza).
Będę sobie dalej mierzyć temp z rana to zobaczymy czy wzrośnie ( dzisiaj było tylko 36.4).

reklama
A tak wogóle to dzisiaj mam imieniny :tak:;-):-), więc jeśli jednak była by dzisiaj owu z pozytywnym skutkiem to było by super wspomnienie

Do góry