reklama
Gosica
Fanka BB :)
Buniczek, ja podaje mężowi lukrecję raz dziennie 750. Kurczę chyba zwiększę mu dawkę
Imama, na pewno spytam kolegę gina o to clo, zobaczę co powie.
Dziewczyny po wizytach-super, ze wszystko OK. Oby tak dalej
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Imama, na pewno spytam kolegę gina o to clo, zobaczę co powie.
Dziewczyny po wizytach-super, ze wszystko OK. Oby tak dalej
ana.
@Mikallo nie udzielam narazie sie tam, ostatnio na innym forum sie pospieszyłam, pochwalilam ,że test pozytywny i ciaza zakonczona, wiem że to byl przypadek, ale jakos teraz mi nie spieszno, poczekam do wizyty i zajze na watek lutowy
termin na 17 lutego mam. Ja mam wszystko po synku, nawet ciązowe ciuchy i kurtke na zime, bo urodzilam w grudniu, wiec nic nie musze sobie kupować
płci nie znam jeszcze wiadomo, jak okaze sie że to dziewczynka to będe miała miłą niespodzianke i czekac mnie będzie wymiana garderoby na róż 
@Imama popieram, ciezko czasem wyluzowac, mam nadzieje tez, ze u was juz wszystko bedzie dobrze, zycze tego z calego serca.
@Imama popieram, ciezko czasem wyluzowac, mam nadzieje tez, ze u was juz wszystko bedzie dobrze, zycze tego z calego serca.
Imama
Aleksandra super ze serduszko usłyszałaś i ze wszystko Ok. Co do tej teori to myśle ze nawet nie ma sensu sprawdzać bo nawet jak się wyślę do ramziego to i tak się mylił hehe
Biedronka No to będziecie działać. Ważne ze wszystko Ok.
Biedronka No to będziecie działać. Ważne ze wszystko Ok.
andzelisia
A wiecie co ja czytalam o tej metodzie ze jak nad jest wykonywane dopochwowo to czyta sie na odwrót odnosnie plci :-)U mnie było po lewej stronie i mam chłopczyka [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
aleksandra_kow
Hehe no szkoda myslam ze więcej tu zgadywanek będzie
za 5 tygodni gdzieś będzie genetyczne więc moze coś wtedy się okaże.
B
bibiU
Gość
B
bibiU
Gość
Obiecane foto. Mozecie ogladać i badac teorie choć nie wiem czy odpowiednie jest to foto, usg napewno robione dopochwowo
Aleksandra kow i Biedronka0506 gratuluję śliczne zdjęcia dziewczyny najważniejsze że biją serduszka
Imama czekam na twoje wyniki i wierzę że tym razem córeczka już jest w brzuszku i nie zawróci
Andzelisia czekam na wyniki z Usg choć wiem że wszystko jest dobrze i to tylko formalność
Imama czekam na twoje wyniki i wierzę że tym razem córeczka już jest w brzuszku i nie zawróci
Andzelisia czekam na wyniki z Usg choć wiem że wszystko jest dobrze i to tylko formalność
reklama
B
bibiU
Gość
Ale ja nie jestem w ciąży, to jest zdjęcie z ciąży z synem :-)wrzuciłam żeby dziewczyny mogły ewentualnie porównać z foto Aleksandry Kow :-)Aleksandra kow i Biedronka0506 gratuluję śliczne zdjęcia dziewczyny najważniejsze że biją serduszka
Podziel się: