reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Buniczek, ja podaje mężowi lukrecję raz dziennie 750. Kurczę chyba zwiększę mu dawkę;)
Imama, na pewno spytam kolegę gina o to clo, zobaczę co powie.
Dziewczyny po wizytach-super, ze wszystko OK. Oby tak dalej ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Mikallo nie udzielam narazie sie tam, ostatnio na innym forum sie pospieszyłam, pochwalilam ,że test pozytywny i ciaza zakonczona, wiem że to byl przypadek, ale jakos teraz mi nie spieszno, poczekam do wizyty i zajze na watek lutowy :) termin na 17 lutego mam. Ja mam wszystko po synku, nawet ciązowe ciuchy i kurtke na zime, bo urodzilam w grudniu, wiec nic nie musze sobie kupować :) płci nie znam jeszcze wiadomo, jak okaze sie że to dziewczynka to będe miała miłą niespodzianke i czekac mnie będzie wymiana garderoby na róż :D
@Imama popieram, ciezko czasem wyluzowac, mam nadzieje tez, ze u was juz wszystko bedzie dobrze, zycze tego z calego serca.

Aleksandra super ze serduszko usłyszałaś i ze wszystko Ok. Co do tej teori to myśle ze nawet nie ma sensu sprawdzać bo nawet jak się wyślę do ramziego to i tak się mylił hehe
Biedronka No to będziecie działać. Ważne ze wszystko Ok.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

IMG_20170808_170440.jpg

Załączniki

• IMG_20170808_170440.jpg
    IMG_20170808_170440.jpg
    129,6 KB · Wyświetleń: 528
Aleksandra kow i Biedronka0506 gratuluję śliczne zdjęcia dziewczyny najważniejsze że biją serduszka
Imama czekam na twoje wyniki i wierzę że tym razem córeczka już jest w brzuszku i nie zawróci
Andzelisia czekam na wyniki z Usg choć wiem że wszystko jest dobrze i to tylko formalność

reklama
Aleksandra kow i Biedronka0506 gratuluję śliczne zdjęcia dziewczyny najważniejsze że biją serduszka
Imama czekam na twoje wyniki i wierzę że tym razem córeczka już jest w brzuszku i nie zawróci
Andzelisia czekam na wyniki z Usg choć wiem że wszystko jest dobrze i to tylko formalność
Ale ja nie jestem w ciąży, to jest zdjęcie z ciąży z synem :-)wrzuciłam żeby dziewczyny mogły ewentualnie porównać z foto Aleksandry Kow :-)

Do góry