reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

No właśnie NiaNia, jak przeczytałam o tych "chłopakach-bliźniakach" to aż zaniemówiłam. Hehe,no faktycznie okaże się czy masz bliźniaczki przy najbliższym USG, a chcialabyś??
Bo powiem Ci szczerze, że ja bardzo marzyłam o bliźniakach przy pierwszej ciąży..a teraz..hmm..chyba też, choć zapewne przy 3małych dzieciaczkach to ogromny problem,ale też ile radości :))
Dawaj relację!!!

Hmm..Eni,chyba masz rację, za wczesnie na test w moim przypadku. Ale wiecie co, zachowalam sobie ten teścior (zawsze wyrzucalam od razu po 15max minutach|) i choć nie należy tego brac pod uwagę, ale tak po pól godzinie przyjrzałam się ponownie temu testowi..I..jak wezmę dużą lupę i pod światło,to coś tam widać, choc to może być moja wyobrażnia.. no i nie należy potem juz sprawdzac testu..no ale ale..jakąś tam nadzieję mam i tego się trzymam :))
Dorotko i co, jest @??

Jezu u mnie tez tak było z tym testem:szok::szok::szok: O kurde stara chyba się udało :szok::-) Ale jazda :-p

A w kwestii bliźniąt - hmm cóz ..czysto teoretycznie chciałabym ale wiem, ze to totalny hardcore zaraz po porodzie. Nawet potem przy jakis wyjsciach, pakowaniu, sprzataniu :nerd: O nie jednak nei chce blixniaków :sorry2:

reklama
Dziewczyny dajcie spokoj z blizniakami.
Kaska 2005 kurcze, za 2 dni zrob nowy test, teraz 2 krechy beda widoczne na bank.
Dorotko trzymaj sie, jestesmy z Toba- powodzenia.

NiaNia,poważnie? Ale mówię że drugą kreskę to z wielką lupą szukać i pojawiła się jak zerknęłam po pół godzinie(albo i nie pojawiła,bo to moze byc tylko zarys miejsca gdzie może być ta druga krecha)Ja pierwszy test robiłam z Szymonem to też druga krecha była bledziuteńka..ale była
Beatko,masz rację, testować bede za 2 dni,zobaczymy. Jeśli dziś tam coś jest, to pojawi się za dwa dni
Kurcze, bo zacznę się wkręcać..

A wiesz NiaNia, pewnie gdybyś miała możliwość wyboru to pewnie że byś sie nie zdecydowała na bliźniaki..ale gdyby już były..to inna gatka nie? Hihi. Ale by były jaja

NiaNia,poważnie? Ale mówię że drugą kreskę to z wielką lupą szukać i pojawiła się jak zerknęłam po pół godzinie(albo i nie pojawiła,bo to moze byc tylko zarys miejsca gdzie może być ta druga krecha)Ja pierwszy test robiłam z Szymonem to też druga krecha była bledziuteńka..ale była
Beatko,masz rację, testować bede za 2 dni,zobaczymy. Jeśli dziś tam coś jest, to pojawi się za dwa dni
Kurcze, bo zacznę się wkręcać..

A wiesz NiaNia, pewnie gdybyś miała możliwość wyboru to pewnie że byś sie nie zdecydowała na bliźniaki..ale gdyby już były..to inna gatka nie? Hihi. Ale by były jaja

Kasiu, mówie Ci że jesteś w ciązy :tak: Gdybyś nie była, nie ma opcji żeby cokolwiek się pojawiło :tak:
W niedziele to juz na stówe Ci wyjdzie test:-p
Nie chce tak gadac bez snesu ale juz za duzo rzeczy u Ciebie Kacha się sklada :tak: I temperatury i ten test :tak::tak:

bede czekała jak na szpilkach na Twój test..

A msz jezscze owulacyjne ? bo mogłabys zrobić :tak: one tez wskazują ciążę :tak:

Ale tu dzisiaj poruszenie na naszym forum :-).
Eni nie zrobię bo nie mam jak tutaj.
@ nadal brak. Dzisiaj przez przypadek znalazłam jeszcze ostatni zapomniany test owu więc go sobie zrobiła,żeby wreszcie przestać żyć złudzeniami ;-).
Wynik następujący: jest druga wyraźna krecha ale tylko w 1/4 grubości tej krechy. 3/4 bladziutkie. Z tego co czytałam to ewentualnie gdyby była ciąża to musiałaby być ta druga krecha wyraźna jak diabli, więc u mnie ciąży wygląda na to jednak nie ma :sorry2::baffled::no::happy2::wściekła/y::-p. Koniec z marzeniami? Nie, dopóki nie ma @ :tak::-D;-):-). Głupia jestem,że jeszcze się łudzę

Po pól godzinie z tej drugiej krechy został tylko cieniutki wyraźny paseczek. Reszta blada zniknęła

witajcie
testowalam juz dzisiaj:tak: i mam 2-ga bledziudka kreske ;-)(taka slabiutka ale widac ja)
wiec powiedzcie mi moje drogie czy robic test dzis jeszcze raz?? czy jutro i jak jutro to o ktorej ?? kurde jutro ci goscie:wściekła/y:wiec obawiam sie ze z przytulania nici dopiero w niedziele :wściekła/y:
co robic :nerd::baffled::sorry2:???

Spokojnie K_asia. Ja bym zatestowała dopiero jutro. Może będzie wyraźniejsza.
A u mnie znowu sporo roźciągliwego śluzu.

witajcie
testowalam juz dzisiaj:tak: i mam 2-ga bledziudka kreske ;-)(taka slabiutka ale widac ja)
wiec powiedzcie mi moje drogie czy robic test dzis jeszcze raz?? czy jutro i jak jutro to o ktorej ?? kurde jutro ci goscie:wściekła/y:wiec obawiam sie ze z przytulania nici dopiero w niedziele :wściekła/y:
co robic :nerd::baffled::sorry2:???

Kasiu,dziś już nie testuj. Ta blada kreska utrzyma się jakiś czas, u mnie była 4-5dni i dopiero potem zaczęło ciemnieć.
Ty chciałaś chłopca wiec musisz działać dopiero jak zobaczysz dwie mocne krechy albo ta testowa ciemniejsza od kontrolnej i..jeszcze poczekać parę godzin. Jak będą dwie krechy to owu dopiero za 24-36godzin więc spokojnie. Raczej nie będzie krechy jak będa goście

reklama
Do góry