reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Ale dziewczyny zobaczcie na moim przykladzie , gdyby @ przyszla o czasie czyli 30 dc, to teraz mialabym 9 dc a meza nie ma jest w K-wie moze wroci w niedziele albo w poniedzialek. Wtedy mialabym 12 dc a tak bede miala 8 dc, wiec zdazy a tak moze by przegapil owulacje. W zyciu wszystko ma sens, chociaz nam czesto ciezko jest z tym sie pogodzic. Tak wiec Dorotko moze twoje opuznienie tez ma jakis sens. Lepiej tak sobie myslec bo inaczej czlowiek zwariuje- ale poki nie ma 2 zawsze nadzieja jest.

No dla ciebie to w sumie dobrze ,że ci się spóźniła @. Szkoda by było gdyby przyjechał po "frytkach". Co do mnie to jestem najbardziej wkurzona nie o to,że nie zaszłam i spóźnia mi się cholernie ta wstrętna @, ale to, że za miesiąc jadę do Polski i to miała być wspaniała niespodzianka dla rodziny i przyjaciól, bo nikt nie wie o staraniach. A tak lipa na całego. Jak tak dalej pójdzie to nawet nie zdążę starać się po raz dugi

Dziewczynki zegnam Was ; koniec klikania na dzisiaj.
Odezwe sie w niedziele wtedy bedziemy juz wszystkie wiedziec jak to z tymi moimi testami bylo
Milego weekendu :-)

No dla ciebie to w sumie dobrze ,że ci się spóźniła @. Szkoda by było gdyby przyjechał po "frytkach". Co do mnie to jestem najbardziej wkurzona nie o to,że nie zaszłam i spóźnia mi się cholernie ta wstrętna @, ale to, że za miesiąc jadę do Polski i to miała być wspaniała niespodzianka dla rodziny i przyjaciól, bo nikt nie wie o staraniach. A tak lipa na całego. Jak tak dalej pójdzie to nawet nie zdążę starać się po raz dugi
;-)No widzisz Dorotka i tu jest pies pogrzebany, moze Ty w ciaze zajdziesz ale w Polsce. Tak wiec sie nie denerwuj, dobra wiadomosc zawsze powiesz rodzinie.:tak:Dorota im bardziej teraz o tym myslisz tym bardziej opozniasz @. Badz dobrej mysli, a owulacje juz mialas? Bo moze cykle Ci sie porabaly, moja siostra zaszla w ciaze w 60 dc, teraz jest czerwcowka 2007.:elvis:

;-)No widzisz Dorotka i tu jest pies pogrzebany, moze Ty w ciaze zajdziesz ale w Polsce. Tak wiec sie nie denerwuj, dobra wiadomosc zawsze powiesz rodzinie.:tak:Dorota im bardziej teraz o tym myslisz tym bardziej opozniasz @. Badz dobrej mysli, a owulacje juz mialas? Bo moze cykle Ci sie porabaly, moja siostra zaszla w ciaze w 60 dc, teraz jest czerwcowka 2007.:elvis:

No wiem, staram staram się nie myśleć ale z lekka mi nie wychodzi :sorry2:. Nie pozostaje mi nic innego jak czekać,czekać i jeszcze raz czekać. Idę się zająć małym, wezmę sobie relaksującą kąpiel z pianką, obejrzę komedię i lulu. Do usłyszenia jutro

witajcie
testowalam juz dzisiaj:tak: i mam 2-ga bledziudka kreske ;-)(taka slabiutka ale widac ja)
wiec powiedzcie mi moje drogie czy robic test dzis jeszcze raz?? czy jutro i jak jutro to o ktorej ?? kurde jutro ci goscie:wściekła/y:wiec obawiam sie ze z przytulania nici dopiero w niedziele :wściekła/y:
co robic :nerd::baffled::sorry2:???
Spokojnie, zanim pojawią się dwie jezscze trochę minie.
Na 99% to nie bedzie dziś.

Wiesz co, może masz rację, ale już parę miesięcy temu też robiłam teścior i pojawiła się druga kreseczka(znaczy sie ja ja widzialam, mąż nie) tylko że..wtedy zwaliłam na to że zle zrobiłam test (zamoczyło mi się za bardzo ponad tą kreskę co należy wkładać teścior-utopiłam go) i zrobiłam na wszelki wypadek betkę-i nic nie było. Tylko wtedy nie mierzyłam tempki.
Zobaczymy do poniedzialku z testem ciążowym. Owu został mi jeszcze jeden i chyba go zrobię jutro. Jeden już zrobiłam dwa dni temu i wyszła bledzinka kreska. Ale podobno powinny być dwie mocne.
No zobaczymy,sama ciekawa jestem-a Ty mnie jeszcze podkręcach, hihi.
A propo obiawów, jaki miałaś śluz pod koniec cyklu? W ogóle miałas? Bo ja zawsze przed @ mam go sporo i jest biały i gęsty. A teraz nie ma go prawie wcale-tylko po siusiu przeźloczysty,jakby owu tylko w minimalnej ilości. Tak jeszcze nie miałam

Nie wiem jak jest ze śluzem. Tym bym się nie kierowała, bo dla mnie to takie troche na siłę.
KOBiETO TY jestes w ciązy ! Mówie Ci!!:-)
Ja Twoje temperatura dziś ? I który to juz dzień z rzed z 37 stopni ?:rofl2::-p

Czesc dziewczyny -oj Kasiu chyba cos sie swieci, informuj nas.
NiaNia bedziesz szla na zwolnienie lekarskie?
Dorotka co tam u ciebie , pamietaj ze jestesmy z Toba.

reklama
Nie wiem jak jest ze śluzem. Tym bym się nie kierowała, bo dla mnie to takie troche na siłę.
KOBiETO TY jestes w ciązy ! Mówie Ci!!:-)
Ja Twoje temperatura dziś ? I który to juz dzień z rzed z 37 stopni ?:rofl2::-p

Cześć dziewczynki,
NiaNia, dziś bez zmian, temperatura 37.05. A dzień...kurcze,nie pamiętam ale przeszło 7 dni już tak się utrzymuje, początkowo było to 36,8 a od kilku dni nie schodzi poniżej 37. W ogóle pierwszy raz mierzę w pochwie tempkę. Jak starałam się o Szymuska to bylo mierzonko w ustach.Ale podobno tam to niezbyt tempki sprecyzowane. A przy Szymonku w ustach tez byly tempki ok 37-37,2
No wiesz, to byłby fajny obiaw..ale Beatka tez miała wysokie.
Aaaa..zrobilam dziś owu i jest jedna krecha

Do góry