reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dzieńdoberek :-)
U mnie @ nadchodzi..:-( właściwie jestem pewna że się nie udało...
Nawet nie wiem czy zdążę zatestować - z resztą i tak bym zobaczyła jedną kreskę. Ehhh
a tak bardzo chciałabym się załapać do czerwcówek.
Jeszcze tylko tempka nastraja optymistycznie - dzisiaj rano znowu 37,1 ale już wiem że to o niczym nie świadczy.

Dziewuszki - miłego dnia

reklama
Kasia to jeszcze nie świadczy że nie jesteś w ciąży. Masz krótki cykl i może dlatego test nie wyszedł... Ale staraj się nie nakręcać. Tak jest później łatwiej :tak:

Dzieńdoberek :-)
U mnie @ nadchodzi..:-( właściwie jestem pewna że się nie udało...
Nawet nie wiem czy zdążę zatestować - z resztą i tak bym zobaczyła jedną kreskę. Ehhh
a tak bardzo chciałabym się załapać do czerwcówek.
Jeszcze tylko tempka nastraja optymistycznie - dzisiaj rano znowu 37,1 ale już wiem że to o niczym nie świadczy.

Dziewuszki - miłego dnia

Camy, jedziemy równo, u mnie to samo, objawy jak przed @ i na 90procent jestem przekonana że będzie, ale na razie tempka trzyma przy nadzieji 37,1..no ale ja tak często miałam że spadała dopiero jak już była @ wiec nic nie znaczy.

Kasiu,Camy, trzymajmy się..jak nie teraz to spotkamy się na lipcówkach.
No a ja szykuję się do imprezki..niedługo powinny się zjawić dziewczyny (Szymonka) i imprezka...Ale mial frajde jak rano zobaczyła balony. W życiu nie widziałam takiej radości u niego :))

Kasia - wszystkiego najslodszego dla Szymonka!!!

a mnie boli brzuch jak w trakcie @ a nie przed
oczywiscie @ nie ma wiec ...... mam nadzieje ze bedzie dobrze :baffled:

hej kobitki
u mnie juz po owu; i tez nie wiem czy cos z tego wyjdzie:no:
Kasia 2005- wszystkiego najlepszego dla synusia w dniu urodzinek- sto lat dla maluszka !!!!!
wpadne do was w nocy -dzis robie wolne od szkoly

pozdrawiam was i milego dnia:-)

A jeszcze zapomniałam napisać że kupiłam sobie test... i mam zamiar go jutro rano zrobić:tak: właściwie nie wiem po co:baffled: może dla własnej ciekawości:sorry2:

Strasznie cicho się zrobiło...

reklama
Do góry