reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Cześć Kochane Staraczki!
Jakoś pusto na forum - wekeend!
Mąż dziś w domu i niedziela na szczęście też dla rodzinki.
Więc chyba za dużo czasu na pisanie nie będzie.
Przytulanie wczoraj było - tak jak myślałam - mąż nie przepuścił. :-D
Od wczoraj bardzo bolą piersi - ale zawsze bolą na @ i niestety zaczyna się to z 3 tygodniowym wyprzedzeniem - więc nawet nie bardzo wiem czy to na @ czy na fasolkę.:-(
No ściskam Was dziewczyny, miłego wekeendu wszystkim życzę.:happy:

reklama
Hej staraczki :-).
Eliczek,który ty właściwie masz dc, bo nie widzę u ciebie suwaczka?
Gizia, jak tam nocne przytulanko :-p?
Pozostałe kobietki co u was na froncie?
Beatko dzisiaj jesteś już chyba spokojniejsza, prawda?
A mi się @ skończyła, więc sobie zaczęłam używać. Nie podarowałam mężusiowi i wczoraj i dzisiaj zaraz po północy :-p. A co? A jaki humorek mam od razu hihi

No chłopaków wyekspediowałam do supermarketu po drobne zakupy.... i do komputerka.:-)
Dorotka. Ja to jestem niepoprawna kobieta i nawet nie bardzo wiem który to u mnie dc. WIem że w ostatnie dni października przypada termin kolejnej @. Więc tylko do tego mogę się odnieść. Jak na staraczkę - to nawet nie robię specjalnych obliczeń kontrolnych i całkowicie zdaje się na instynkt.:zawstydzona/y:
Jak teraz @ się pojawi, to już sobie obiecuje, że zrobię suwaczek. :tak:

Synkowi, też obiecałam suwaczek na pulpicie: za ile polecimy do dziadków na święta.
No spadam, przynajmniej chce zrobić sałatkę do przyjazdu chłopaków.

Czesc dziewczynki
moj maz szaleje staranko za starankiem :))
dzis szalenstwo przemeblowalismy sobie pokoj kupilismy w koncu fotel i tak sie fajnie zrobilo:)) tylko mamy chyba dosc :dull:
tylko czemu ta zima idzie brrrrr ciemno sie szybko robi buu nie lubie.....

hej dziewczynki, jestem już po urlopie.WRÓCIŁAM.
Dziś już nic nie naskorobię..ale oczywiście przed zaśnięciem podczytam co ciekawego u Was.
Dobrej nocki

Witaj Kasia_2005 :-D.
Co tam u ciebie słychać? Powinnyśmy mieć owu w podobnym terminie, więc może być wesoło.
A co u K_asi, Hausfrau, Gizi, Eliczka, Gosi, Antiope i pozostałych kobietek?
Życzę wszystkim miłego dnia, bo mi się zaczął baaaardzo przyjemnie :-p:-):happy2:.

Cześć Dziewczyny!
Najpierw zapalenie spojówek, a teraz to mnie rozłożyło na całego. Katar, kaszel itd.
No ładnie.... tylko tego mi brakowało.
Piersi bolą okropnie, zobaczymy co to będzie. Do listopada jeszcze daleko, starania wstrzymane - moje hormony szaleją i zrobiłam się bardzo kłutliwa, rozdrażniona.:no:

Poza tym u nas słonecznie, może pojedziemy na krótki spacer za miasto.

Wszystkim dziewczynom życzę miłej niedzieli i owocnych starań. Kiedy się pojawią te fasolki i groszki? :-(Dziewczyny do roboty!:-)

Hej dziewczynki. U mnie się chyba zaczyna @. Piszę "chyba", bo jakoś tak nieśmiało, a zwyczaj u mnie to była powódź. Ale pewnie jeszcze się rozkręci.

reklama
Do góry