reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Hej dziewczyny :) u mnie 2dc i wrzesień miał być ostatnim miesiącem starań w tym roku.....Ale astrolog się odezwał i wg niego od września do maja 2020r mamy połączenie na chłopca o_O dopiero od czerwca 2020 na dziewczynkę :(
Ale wg niego moje pierwsze dziecko to dziewczynka a jest Franuś, więc te jego wyliczenia o kant d. .. potłuc:(
Tylko że u nas jest problem z godziną urodzenia męża, bo teściowa nie pamięta a książeczka zaginęła....
Nie wiem co robić....
Rok temu byłam na porodówce :p
@gorligorligor trzymam kciuki za lekki poród

Hej dziewczyny :) u mnie 2dc i wrzesień miał być ostatnim miesiącem starań w tym roku.....Ale astrolog się odezwał i wg niego od września do maja 2020r mamy połączenie na chłopca o_O dopiero od czerwca 2020 na dziewczynkę :(
Ale wg niego moje pierwsze dziecko to dziewczynka a jest Franuś, więc te jego wyliczenia o kant d. .. potłuc:(
Tylko że u nas jest problem z godziną urodzenia męża, bo teściowa nie pamięta a książeczka zaginęła....
Nie wiem co robić....
Rok temu byłam na porodówce [emoji14]
@gorligorligor trzymam kciuki za lekki poród
Wg mnie trochę za bardzo przejmujesz się tymi księżycami, co ma być to i tak będzie. Bóg ma na nas swój plan i żadne księżyce się z nim nie równają...

kochane fajnie ze jestescie...powiedzcie mi..moze toras miala taka sytacje...ostsnie cykle bylo 30 dniowe..owu 17dc...ostatnio co wszystko zwariowało cykl byl 36dniowy a owu w 23 dc....i powiedzcie mi..kiedy liczyc teraz na owu...? myslicie ze wroci wszystko do normy i bedzie w okoicach 17 dc?? nie wiem kiedy probowac. dzis 12dc testy owu bialy..pewne kolejny cykl bede musiala odpuscic...

reklama
kochane fajnie ze jestescie...powiedzcie mi..moze toras miala taka sytacje...ostsnie cykle bylo 30 dniowe..owu 17dc...ostatnio co wszystko zwariowało cykl byl 36dniowy a owu w 23 dc....i powiedzcie mi..kiedy liczyc teraz na owu...? myslicie ze wroci wszystko do normy i bedzie w okoicach 17 dc?? nie wiem kiedy probowac. dzis 12dc testy owu bialy..pewne kolejny cykl bede musiala odpuscic...
Ja jak miałam odchylenia, to tylko jednorazowo i w kolejnym cyklu już owulacje mialam terminowo ok 14 dc.

Do góry