reklama
anija.82
Fanka BB :)
Chyba przekroczylismy magiczna granice dwójki i teraz już z górki leci.Anija mój tez mówi o czwartym he ale jestem na nie. Ale tylko krowa zdania nie zmienia. Ale raczej świadomie nie...
Marzycielka86
Leeleeth mocne 

:*

Leeleeth mocne [emoji110][emoji110][emoji110] :*
[emoji8]
Justyna_maj2017
Hej dziewczyny
u mnie 2dc i wrzesień miał być ostatnim miesiącem starań w tym roku.....Ale astrolog się odezwał i wg niego od września do maja 2020r mamy połączenie na chłopca
dopiero od czerwca 2020 na dziewczynkę 
Ale wg niego moje pierwsze dziecko to dziewczynka a jest Franuś, więc te jego wyliczenia o kant d. .. potłuc
Tylko że u nas jest problem z godziną urodzenia męża, bo teściowa nie pamięta a książeczka zaginęła....
Nie wiem co robić....
Rok temu byłam na porodówce
@gorligorligor trzymam kciuki za lekki poród
Ale wg niego moje pierwsze dziecko to dziewczynka a jest Franuś, więc te jego wyliczenia o kant d. .. potłuc
Tylko że u nas jest problem z godziną urodzenia męża, bo teściowa nie pamięta a książeczka zaginęła....
Nie wiem co robić....
Rok temu byłam na porodówce
mihasiaaa
Wg mnie trochę za bardzo przejmujesz się tymi księżycami, co ma być to i tak będzie. Bóg ma na nas swój plan i żadne księżyce się z nim nie równają...Hej dziewczynyu mnie 2dc i wrzesień miał być ostatnim miesiącem starań w tym roku.....Ale astrolog się odezwał i wg niego od września do maja 2020r mamy połączenie na chłopca
dopiero od czerwca 2020 na dziewczynkę
Nie wiem co robić....
Rok temu byłam na porodówce [emoji14]
Grabcia123
kochane fajnie ze jestescie...powiedzcie mi..moze toras miala taka sytacje...ostsnie cykle bylo 30 dniowe..owu 17dc...ostatnio co wszystko zwariowało cykl byl 36dniowy a owu w 23 dc....i powiedzcie mi..kiedy liczyc teraz na owu...? myslicie ze wroci wszystko do normy i bedzie w okoicach 17 dc?? nie wiem kiedy probowac. dzis 12dc testy owu bialy..pewne kolejny cykl bede musiala odpuscic...
reklama
mihasiaaa
Ja jak miałam odchylenia, to tylko jednorazowo i w kolejnym cyklu już owulacje mialam terminowo ok 14 dc.kochane fajnie ze jestescie...powiedzcie mi..moze toras miala taka sytacje...ostsnie cykle bylo 30 dniowe..owu 17dc...ostatnio co wszystko zwariowało cykl byl 36dniowy a owu w 23 dc....i powiedzcie mi..kiedy liczyc teraz na owu...? myslicie ze wroci wszystko do normy i bedzie w okoicach 17 dc?? nie wiem kiedy probowac. dzis 12dc testy owu bialy..pewne kolejny cykl bede musiala odpuscic...
Podziel się: