reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Eliczku fajnie by było, i pewno większości się uda, a komu niestety nie, to uda się zaraz po Nowy Roku, i wszystkie na Przyszłe święta będziemy mieć już dzidzie przy sobie , a nie w brzuszkach :-):-):-):-)

reklama
:cool2::-)Hej dziewczynki
;-)Wszystkim sie uda, zobaczycie. Trzeba tylko byc cierpliwym.:happy2:

:tak:K_asiu trzymam mocno kciuki: 1- za owulacje, 2- za pomyslne zakonczenie przytulania czyli ciaze, 3- za szczesliwa ciaze, 4- za porod.

Milego wieczorku

hello
owulki nie ma I kreska nastepne testowanko w niedziele
a co do przentu na swieta eliczek to naprawde genialny pomysl ;-)

:-DTrzymam za to kciukaski obiema rękami, w przerwach, kiedy nie klikam z Wami!!!
Mam nadzieję, że się uda.
Swoją drogą, mój mężo mówi, że za bardzo się napaliłam na tę dzidzię. Może i ma rację, bo bardzo jestem podenerwowana ostatnio i świruję już, jeśli chodzi o ten temat.:baffled:

Eliczku mecz meza, poki jest przy Tobie. Bo potem bedziesz na odwyku, ta jak ja........hihihi.......
Kasienko uda sie, baw sie dobrze- ale Ci zazdroszcze.

Hej laseczki A wy co wszystkie jeszcze śpicie? :-D
Zrobiłam sobie teścik i oczywiście wynik negatywny. Ale co zabawne dzisiaj tempka podskoczyła haha do 36.8. Póki co od rana @ nie ma, czekam aż się łaskawie pojawi ( a pojawi się na pewno bo z nocy tamponik był trochę podbarwiony krwią) zacznę nowy wykresik, tym razem nie starankowy :sorry2::crazy:;-).
Miłego weekendu laseczki

Witam się i ja :) Witam z wielkim bólem głowy (synek dał nam dziś za długo pospać i organizm zastrajkował)
Tempka troche spadła 36,9,wiec czekam dziś na @, jak nie przyjdzie a jutro tempka będzie zadowalająca to testnę sobie,a co :))

Miłego dzionka

:-(Cześć Dziewczynki !!!
Miłego dzionka wszyskim życzę. U na pochmórno i niefajnie, zapowiada się na deszcz.
Zostało mi niewiele czasu do @, ale dziwnie, że moje bimbołki się nie powiększają i wcale nie bolą. Zawsze już na dwa tygodnie człam się jakbym nosiła dwie bomby.
Teraz nic!!!:szok::baffled:
Jeszcze trochę poczekam i zobaczymy.
Buziam Was dziewczyny i do wieczorka!!;-)

Czesc laseczki

U nas tez zimno i pada deszcz, snieg.....brrrrrrr.

Kasiu 2005 trzymam mocno kciuki zeby @ sie nie pojawila.

Eliczku, Dorotko, K_asiu zycze Wam milego dnia.

Jestem nieprzytomna, maz dzwonil o 1 w nocy i rozmawialiosmy 2 godziny, po obiadku moze sie zdrzemne.......hihihi........

reklama
czesc laseczki w krakowie rano padal snieg zima idzie:-)
milego dzionka wam zycze ja jestem w trakcie przygotowywania obiadku
buziaki

Do góry