martoosia04
Fanka BB :)
Mi szybko zleciało miedzy tym 12-20tc, potem juz zwolniło. Teraz chce tylko bezpiecznie dotrwać do 36tc - leki wyciszające skurcze biorę. Poki co obywa sie bez nospy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przede wszystkim spokojności ciała i duchaMi szybko zleciało miedzy tym 12-20tc, potem juz zwolniło. Teraz chce tylko bezpiecznie dotrwać do 36tc - leki wyciszające skurcze biorę. Poki co obywa sie bez nospy.
Ale cc to nie tragedia. Znajoma miala w listopadzie i szybciej stanela na nogi niz ja po szyciu. A bliskosc z dzieckiem taka sama. I z gory wyklucza sie komplikacje. Mojej chyba pomagali, bo miala czerwony trojkat na czole, ktory przez kilka lat jeszcze przy placzu sie pojawiałHej...ja dalej w dwupaku..przygotowuje się na cc po niedzieli..niestety nie rusza nic samo więc musze sie pogodzić z tym ze nigdy nie urodze sama ;(
Oby zdrowia starczyło. Na to i jeszcze jednoNo to podobnie jak ja. Ja 37,ale z początku roku...nie czuje się za stara. Moja siostra urodziła mając 39. Teraz ma 46 i wygląda super młodo,takie ma też odczucia,że to dopiero 46,a nie juz 46Kwestia samopoczucia mamy.
Tez rozważam cc. Bede z lekarzem jeszcze rozmawiaćJa to robię wszystko żeby cc mieć właśnie. Mój lekarz powiedział że w razie co da mi namiar na lekarza co wystawi odpowiedni kwit, bo wg niego po cc każda ciąża powinna tak się kończyć ze względu na możliwe komplikacje. Na fajnego lekarza trafilam [emoji848]
@SalsaPL trzymam kciuki ! A od którego tygodnia można zrobić Nifty ? Myślę nad tym w przyszłości.
@mis0890 jak tam sytuacja planowania ? Działasz coś ?
@belle81 jak się masz ? Chyba to, już końcowa.
@Jivka Twoja córka ma dobry gustŁucja, to ładne imie
mojej córce podobają się imiona, które kojarzą mi się z okresem międzywojennym Haha, a tych imion z mężem nie znosimy
![]()
@SalsaPL trzymam kciuki ! A od którego tygodnia można zrobić Nifty ? Myślę nad tym w przyszłości.
@mis0890 jak tam sytuacja planowania ? Działasz coś ?
@belle81 jak się masz ? Chyba to, już końcowa.
@Jivka Twoja córka ma dobry gustŁucja, to ładne imie
mojej córce podobają się imiona, które kojarzą mi się z okresem międzywojennym Haha, a tych imion z mężem nie znosimy
![]()
i za mnie, mam termin na 31 lipiecBelle ma termin na początek sierpniawiec będziecie za nas dwie trzymać kciuki za miesiąc
![]()
@SalsaPL jak będę się przygotowywać do ciąży, to musze się doedukować![]()
Trzymam kciuki dziewczyny za szybkie i szczęśliwe rozwiązaniaOgólnie pisząc - zaszalałyście różem
różowy rok !