reklama
Megi_Meg
Fanka BB :)
Powiem Wam szczerze, że dla mnie "zrobienie" syna graniczy z cudem. Prawdopodobnie gdyby ktoś kazał mi "spłodzić" córkę, to zrobiłabym to bez problemu, na dodatek w pierwszym cyklu. Mam wrażenie, że mój organizm jest stworzony do rodzenia dziewczynek.
A ja powtarzam mężowi,że syna potrafi każdy zrobić.Sztuką jest "zrobić dziurkę w dziurze".Bo ciągle przeżywam że nam się nie udało.Powiem Wam szczerze, że dla mnie "zrobienie" syna graniczy z cudem. Prawdopodobnie gdyby ktoś kazał mi "spłodzić" córkę, to zrobiłabym to bez problemu, na dodatek w pierwszym cyklu. Mam wrażenie, że mój organizm jest stworzony do rodzenia dziewczynek.
Megi_Meg
A ja powtarzam mężowi,że syna potrafi każdy zrobić.Sztuką jest "zrobić dziurkę w dziurze".Bo ciągle przeżywam że nam się nie udało.
Oj nie byłabym tego taka pewna, coraz częściej widze rodziny z 2 lub 3 córkami.
Myśle, że im bardziej będziesz miała zaawansowaną ciąże tym, coraz bardziej będziesz się z niej cieszyła. Ciąża to piękny stan i niestety szybko mija.
martoosia04
Szkoda, że fizycznie i psychicznie tak wykańcza... ja juz mam dosc ciąży i z chęcią bym urodziła.
Megi_Meg
Szkoda, że fizycznie i psychicznie tak wykańcza... ja juz mam dosc ciąży i z chęcią bym urodziła.
Końcówka ciąży jest chyba najgorsza, mnie najbardziej denerwowało to, że nie wiedziałam kiedy mnie poród zaskoczy i jak się skończy, właściwie to, nie ciąża, a samo czekanie mnie dobijało. Ale po porodzie jak już byłam wykończona nocnymi pobudkami, to szybko za brzuszkiem zatęskniłam
martoosia04
Końcówka ciąży jest chyba najgorsza, mnie najbardziej denerwowało to, że nie wiedziałam kiedy mnie poród zaskoczy i jak się skończy, właściwie to, nie ciąża, a samo czekanie mnie dobijało. Ale po porodzie jak już byłam wykończona nocnymi pobudkami, to szybko za brzuszkiem zatęskniłam![]()
Ja stwierdziłam, że chyba cierpliwość mi się z wiekiem kończy [emoji23] 9 miesięcy ciąży to dla mnie za dużo :/ ciężko mi fizycznie. Brzuch przeszkadza. Marze by moc wstawać bez problemu z kanapy, moc się nachylić bez bólu tu i ówdzie, o normalnym seksie z mężem [emoji849][emoji849][emoji849]
No i nie ukrywam, że tej różowej gwiazdy się nie mogę doczekać
milla01
A ja wszędzie widzę z trzema synamiOj nie byłabym tego taka pewna, coraz częściej widze rodziny z 2 lub 3 córkami.
Myśle, że im bardziej będziesz miała zaawansowaną ciąże tym, coraz bardziej będziesz się z niej cieszyła. Ciąża to piękny stan i niestety szybko mija.
milla01
A duży masz w brzuch w porównaniu z chłopcami? Inny kształt?Ja stwierdziłam, że chyba cierpliwość mi się z wiekiem kończy [emoji23] 9 miesięcy ciąży to dla mnie za dużo :/ ciężko mi fizycznie. Brzuch przeszkadza. Marze by moc wstawać bez problemu z kanapy, moc się nachylić bez bólu tu i ówdzie, o normalnym seksie z mężem [emoji849][emoji849][emoji849]
No i nie ukrywam, że tej różowej gwiazdy się nie mogę doczekać![]()
reklama
martoosia04
A duży masz w brzuch w porównaniu z chłopcami? Inny kształt?
Wszyscy mówią, że mniejszy, ale jednak gdzies te 3kg dziecka schować trzeba.
Podziel się: