Sabrina32
Fanka BB :)
13/14 tak pokazaly testy owuAle w którym dniu cyklu miałaś owulacje?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
13/14 tak pokazaly testy owuAle w którym dniu cyklu miałaś owulacje?
U Nas 3-4 dni przed a ja i tak nie wierzę w siłę przetrwania13/14 tak pokazaly testy owu
Chłopców mam z owulacji, raz zaszłam 0+12 czy 20. Nigdy nie przeżywały tak długo, jak się staraliśmy o drugie przez 5 miesięcy nic i jak odpuściłam pleć to w owu od razu zakoczylo. Teraz też prawie rok zleciał, ale jakiś jeden szczesliwiec dał rade.Tak, doszłam do takich wniosków, ze jak partner ma silne nasienie i plemniki są wstanie przeżyć wogole tyle dni to taki odstęp daje spore szanse na dziewczynkę ..jak się nie zachodzi wcale to trzeba zmniejszać odstęp
Jaki cień, to pozytyw jest, gratulacje[emoji8]No właśnie miałam za wcześnie nie testować ale to ciągle uczucie podbrzusza mnie trochę niemirowalo, no i 9dpo snilo mi się że są 2 kreski to zatestowalam ale była biel. Po kilku godzinach patrzę a na tym teście cien, no ale po tylu godzinach się nie liczy. Więc zrobilam inny test i był też cien ledwo widoczny. Wczoraj i dziś też testowałam i chyba coś jest na rzeczy.
U nas też pierwszy cykl staran tak na poważnie, bo poprzedni był falstartowy bo lekarz w ostatniej chwili dal zielone swiatlo, w sumie byliśmy na wyjeździe i nie było szans powtórzenia i wyszła przerwa 5 dni, więc to jeszcze były u mnie dni nieplodne.
Jutro termin @. Jak nie przyjdzie to w poniedizlaek pójdę na bete. Więc narazie żyje w niepewności :-)
Staraliście się o córę z takim odsunięciem od owu? Czy po prostu tak wyszło?Chłopców mam z owulacji, raz zaszłam 0+12 czy 20. Nigdy nie przeżywały tak długo, jak się staraliśmy o drugie przez 5 miesięcy nic i jak odpuściłam pleć to w owu od razu zakoczylo. Teraz też prawie rok zleciał, ale jakiś jeden szczesliwiec dał rade.
Jak dla mnie,to ciąża raczej z tych ♡ po oznaczeniu owulacji przez OF. GratulacjeNo właśnie miałam za wcześnie nie testować ale to ciągle uczucie podbrzusza mnie trochę niemirowalo, no i 9dpo snilo mi się że są 2 kreski to zatestowalam ale była biel. Po kilku godzinach patrzę a na tym teście cien, no ale po tylu godzinach się nie liczy. Więc zrobilam inny test i był też cien ledwo widoczny. Wczoraj i dziś też testowałam i chyba coś jest na rzeczy.
U nas też pierwszy cykl staran tak na poważnie, bo poprzedni był falstartowy bo lekarz w ostatniej chwili dal zielone swiatlo, w sumie byliśmy na wyjeździe i nie było szans powtórzenia i wyszła przerwa 5 dni, więc to jeszcze były u mnie dni nieplodne.
Jutro termin @. Jak nie przyjdzie to w poniedizlaek pójdę na bete. Więc narazie żyje w niepewności :-)