reklama
Dwa+Trzy
Fanka BB :)
W poniedziałek w 11dc.
Też tak sobie wymyśliłam, że poczekam aż śluz się zupełnie zmieni i spróbujemy bo teraz sobie przeszukałam jeszcze raz Nasz wątek i bardzo często (jak nie częściej od odsunięcia) dziewczynki wychodziły po pozytywnym teście owu parom , które starały się o chłopaka
Męża tylko namówiłam na osłabienie nasienia haha bo abstynencji 7 dniowej przecież nie zachowaliśmy .
Denerwuje mnie tylko ten zwariowany cykl, nigdy wcześniej takie cuda się nie działy
Elenaa a u Ciebie ta tempka to nie będzie zagnieżdzenie?
Też tak sobie wymyśliłam, że poczekam aż śluz się zupełnie zmieni i spróbujemy bo teraz sobie przeszukałam jeszcze raz Nasz wątek i bardzo często (jak nie częściej od odsunięcia) dziewczynki wychodziły po pozytywnym teście owu parom , które starały się o chłopaka
Męża tylko namówiłam na osłabienie nasienia haha bo abstynencji 7 dniowej przecież nie zachowaliśmy .
Denerwuje mnie tylko ten zwariowany cykl, nigdy wcześniej takie cuda się nie działy

Elenaa a u Ciebie ta tempka to nie będzie zagnieżdzenie?
Dwa+Trzy
Teraz mi się przypomniały słowa mojej Ginki . Kiedy powiedziałam Jej, że będziemy chyba (bo nadal nie jestem przekonana jak bardzo chcę córki
) starać się o córkę to zaleciła boboseksy właśnie w ostatnim dniu płodnym czyli po owulacji. Ale pomyślałam, że coś się Jej pomieszało i nie ciągnęłam tematu a może Jej właśnie o to O+12 chodziło.
Dobra, postanowione - robimy poprawiny haha
Dobra, postanowione - robimy poprawiny haha
princess_88
Ja biorę bo mi tez lewy jajnik nie pracuje, ale nawet na CLO nie ruszył wiec chyba nie ma na niego siły. Mam tez PCOS i długie cykle z owulacja raz w 11 dniu a raz w 23 dniu - ciężko trafić. Po clo rodzi się tyle samo dzieci z wadami co w populacji ogólnej, czytałam badaniaKochana a masz jakieś zalecenia do clo? Ja miałam przepisana lamette bo lewy jajnik nie pracuje wogole ale nie wybrałam jej bo boje się strasznie wad płodu... I właśnie wyczytałam że po clo może być podobnie...
Dwa+Trzy
2 wspaniałych Synków i jakoś dobrze mi idzie "zarządzanie" takim męskim gronem, zawsze byłam "chłopiarą" a dziewczynce potrzebna pewnie bardziej subtelna matka więc sama nie wiem jak bardzo chcę wyjść z tego układu Rodzinki.pl hahahaa przypomnij masz 2 synków, czy synka i córke?
reklama
Podziel się: