reklama
Dwa+Trzy
Fanka BB :)
Elenaa a po śniadaniu wyjdzie mi bardzo zakłamany wynik progesteronu?
Poczytałam i to mi się zgadza bo przecież 4 noc budzi mnie zgaga! A tą france pamiętam tylko z połowy ciąży
Sama się zdiagnozuję szybciej niż lekarze coś czuję :/
Przecież to nienormalne żeby takie cuda co miesiąc się działy.
Poczytałam i to mi się zgadza bo przecież 4 noc budzi mnie zgaga! A tą france pamiętam tylko z połowy ciąży
Sama się zdiagnozuję szybciej niż lekarze coś czuję :/
Przecież to nienormalne żeby takie cuda co miesiąc się działy.
Ostatnia edycja:
Dziewczyny!!!test z teraz

No nie mogę uwierzyć, nie czułam nic kompletnie
Jutro pójdę na bete no i progestesron, bo ostatnio popełniłam błąd i nie zbadalam odrazu progesteronu, a potem się okazało ze byl bardzo niski.. I kurczę mam dylemat bo lekarka zleciła mi brać przy starania dhupaston od 17dc do testu...ja brałam jeden cykl tak w lipcu, ale czułam się kiepsko, tak że myślałam że na bank jestem w ciąży
..I nie wiem czy brać odrazu?.. chyba wstrzymał się do jutra i zbadał..
Jak wy byście zrobiły?

Jutro pójdę na bete no i progestesron, bo ostatnio popełniłam błąd i nie zbadalam odrazu progesteronu, a potem się okazało ze byl bardzo niski.. I kurczę mam dylemat bo lekarka zleciła mi brać przy starania dhupaston od 17dc do testu...ja brałam jeden cykl tak w lipcu, ale czułam się kiepsko, tak że myślałam że na bank jestem w ciąży
Jak wy byście zrobiły?
Załączniki
No na dziewczynkę to chyba właśnie takie średnieJest ciąża ewidentnie! Oby się utrzymała i zdrowo rozwijała ❤ A jakie starania robiliście na dziewczynkę?

Załączniki
Ok..Piękna krecha! Z duphastonem nie pomogę bo nigdy nie bralam
A przypomnij swoje starania?

Jak wszystko dobrze pójdzie to spotkamy się na czerwcowkach

młoda1994
Fanka BB :)
Możesz brać normalnie duphaston. On nie zafalszuje wyników. A jak masz wątpliwości to zadzwoń do swojego lekarza jeśli masz taką możliwość i powiedz ze test pozytywny że idziesz na betę i progesteron czy możesz od dziś zacząć zażywać duphaston.Dziewczyny!!!test z teraz![]()
Jutro pójdę na bete no i progestesron, bo ostatnio popełniłam błąd i nie zbadalam odrazu progesteronu, a potem się okazało ze byl bardzo niski.. I kurczę mam dylemat bo lekarka zleciła mi brać przy starania dhupaston od 17dc do testu...ja brałam jeden cykl tak w lipcu, ale czułam się kiepsko, tak że myślałam że na bank jestem w ciąży [emoji14] ..I nie wiem czy brać odrazu?.. chyba wstrzymał się do jutra i zbadał..
Jak wy byście zrobiły?
reklama
Piękne krechy, gratuluję, spokojnej ciąży i zdrowej księżniczki [emoji178][emoji178][emoji178]Dziewczyny!!!test z teraz![]()
Jutro pójdę na bete no i progestesron, bo ostatnio popełniłam błąd i nie zbadalam odrazu progesteronu, a potem się okazało ze byl bardzo niski.. I kurczę mam dylemat bo lekarka zleciła mi brać przy starania dhupaston od 17dc do testu...ja brałam jeden cykl tak w lipcu, ale czułam się kiepsko, tak że myślałam że na bank jestem w ciąży [emoji14] ..I nie wiem czy brać odrazu?.. chyba wstrzymał się do jutra i zbadał..
Jak wy byście zrobiły?
Podziel się: