Ale super gromadkaJa mam dziewczynkę, chłopca i dziewczynkętakże synek wola o brata
![]()
reklama
kinga30
Fanka BB :)
10 lat córka, 5 lat syn, i 2 latka corkaAle super gromadkaA w jakim wieku masz dzieciaczki?

Są paski testowe do badania pH. Ja mam firmy Merck.Dziewczyny a jak sprawdzić zakwaszenie organizmu??? Tylko na podstawie ph śluzu szyjkowego??
dziekujeSą paski testowe do badania pH. Ja mam firmy Merck.
Wow to w sumie jak sie przydarzy kolejna córcia to tez bedzie fajnie, bo mala roznica wieku jak cos10 lat córka, 5 lat syn, i 2 latka corka![]()
Megi_Meg a jaki polecasz preparat z zurawina??Megi_Meg ja pH moczu mam zawsze niskie aż za bardzo bo cały czas suplementowalam żurawinę ja oprócz badań w laboratorium mierze sobie pH moczu tymi paskami i mi się pokrywa z laboratorium
kinga30
No też tak myślę, że w każdej kombinacji by było fajnieWow to w sumie jak sie przydarzy kolejna córcia to tez bedzie fajnie, bo mala roznica wieku jak cos![]()

W którym dniu cyklu badacie hormony ? Bo ja zawsze estradiol, testosteron w 3 DC i progesteron w 22,23 DC i się zastanawiam czy nie zrobić wszystkich 3 DC, tylko czy to będzie wiarygodne ?
Bebaby ja przed córką brałam z mężem zuravit.
Bebaby ja przed córką brałam z mężem zuravit.
Megi_Meg
Megi_Meg a jaki polecasz preparat z zurawina??
Ja planuje chłopca więc w planowaniu dziewczynki nie wiem nic
reklama
Ahhh hehe to miałobyc pytanie do Magic_87Ja planuje chłopca więc w planowaniu dziewczynki nie wiem nic![]()
Podziel się: