Trzymam kciuki za róż !!!Ja tez poproszę różowe fluidy [emoji16] wg kalendarza który wyrzuciła princessa wychodzi mi chlopak. Najwyżej będę miała kolejnego cudownego synka [emoji16]
Dawno tu się nie udzielalam, ale właśnie tydzień temu zobaczyłam II kreseczki [emoji16] wizyta we wtorek, pewnie jeszcze serduszka nie zobaczę ho to będzie dopiero 5+4 Ale mam nadzieję że wszystko będzie ok [emoji173][emoji175]
reklama
GratulacjeLink do: Chinese Gender Predictor Chart and Calendar Tool
Ale te na innych stronach również pokazują mi dziewczynkęnawet miałam takie planowanie płci, gdzie pokazuje na cały rok w którym miesiącu zapłodnienia wyjdzie dana płeć i rzutem na taśmę się łapaliśmy ale to
Taka zabawa raczej![]()

Według tego kalendarza wychodzi mi chłopak
Ale na każdym innym dziewczynka.
Chociaż sprawdzam to raczej w formie zabawy.
Lobeliaxx
Początkująca w BB
Super!!! GratulacjeDziewczyny! Mam wyniki NIPT!
Tak mi się ręce trzęsły, ze nie mogłam kliknąć w link!
Ale wszystko jest ok! W moim przypadku po raz trzeci sprawdził się chiński kalendarz płci bo wg testu w brzuszku mieszka zdrowa dziewczynka! Trochę niedowierzam, mąż też, nie mamy wybranego imienia ani nicciuszki tez autka i dinozaury - pójdę poszaleć i w końcu nakupuje różowych sukienek
@Elenaa mow mi skad wiedziałaś?!
Tak jak już mówiłam nie robiliśmy NIC w kierunku różu bo już wszystko zostało tu obalone, ale mąż bierze różne swoje suple(kiedyś nie brał) w tym obniżające ciśnienie, a ja miałam cykl stymulowany na gonadotropinach i letrozolu wiec może to coś dało? Seksy były 3 dni pod rząd w okolicy owu i 5 dni przed owu. Na prawdę nie wiem jak my ta córeczkę ustrzeliliśmy![]()

princess_88
Fanka BB :)
Kochana a ja ściskam z całych sił kciuki za synka!@princess_88 -serdeczne gratulacje ! Cieszę się Twoim szczęściem. Życzyłam Ci tego od samego początku
rośnijcie zdrowo
ps. Przesłałam Ci tyle różowych fluidów, że nie mogło być inaczej
![]()
Na pewno jak będziecie gotowi to się uda!
princess_88
Ale cudne wieści! GratulacjeJa tez poproszę różowe fluidy [emoji16] wg kalendarza który wyrzuciła princessa wychodzi mi chlopak. Najwyżej będę miała kolejnego cudownego synka [emoji16]
Dawno tu się nie udzielalam, ale właśnie tydzień temu zobaczyłam II kreseczki [emoji16] wizyta we wtorek, pewnie jeszcze serduszka nie zobaczę ho to będzie dopiero 5+4 Ale mam nadzieję że wszystko będzie ok [emoji173][emoji175]

Porównałam ze zdjęciami usg moich chłopców i oni mieli po różowej stronie łożysko

princess_88
No za Ciebie to już w ogóle podwójnie kciuki trzymam żebyś po 3 synkach doświadczyła różuGratulacjeSuper wieści.

Elenaa
Ja tu nie moge sprawdzić wczensiejszych ciąż.GratulacjeSuper wieści.
No właśnie wcześniejszych nie da się sprawdzić.Ja tu nie moge sprawdzić wczensiejszych ciąż.
Zazwyczaj w tych chińskich sprawdza się po dacie poczęcia,a tu po dacie porodu.
Dwa+Trzy
A ja gratuluję z całego serca zdrowego dzidziusia!!! Oby plamienia ustały i ciąża rozwijała się prawidłowo do końcaDziewczyny! Mam wyniki NIPT!
Tak mi się ręce trzęsły, ze nie mogłam kliknąć w link!
Ale wszystko jest ok! W moim przypadku po raz trzeci sprawdził się chiński kalendarz płci bo wg testu w brzuszku mieszka zdrowa dziewczynka! Trochę niedowierzam, mąż też, nie mamy wybranego imienia ani nicciuszki tez autka i dinozaury - pójdę poszaleć i w końcu nakupuje różowych sukienek
@Elenaa mow mi skad wiedziałaś?!
Tak jak już mówiłam nie robiliśmy NIC w kierunku różu bo już wszystko zostało tu obalone, ale mąż bierze różne swoje suple(kiedyś nie brał) w tym obniżające ciśnienie, a ja miałam cykl stymulowany na gonadotropinach i letrozolu wiec może to coś dało? Seksy były 3 dni pod rząd w okolicy owu i 5 dni przed owu. Na prawdę nie wiem jak my ta córeczkę ustrzeliliśmy![]()
Trzymajcie się
P.S. Mi się zgadza jedynie ten kalendarz na babyboom i to tylko, gdy spojrzę na tabelę znając już lata chińskie
Gratuluję! Trzymam kciuki za serducho! W ostatniej ciąży już mocno biło właśnie 5t4dJa tez poproszę różowe fluidy [emoji16] wg kalendarza który wyrzuciła princessa wychodzi mi chlopak. Najwyżej będę miała kolejnego cudownego synka [emoji16]
reklama
Elenaa
No właśnie wiec ciezko stwierdzić skuteczność. Mi ten na baboom zgadza się w 100%No właśnie wcześniejszych nie da się sprawdzić.
Zazwyczaj w tych chińskich sprawdza się po dacie poczęcia,a tu po dacie porodu.

Podziel się: