Trzymam kciuki aby wszystko było dobrze i daj znać koniecznie poJa idę dzisiaj zobaczyć kolejnego mężczyznę w moim życiu. Mimo, że znam plec ciężko mi powiedzieć jak zareaguje.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki aby wszystko było dobrze i daj znać koniecznie poJa idę dzisiaj zobaczyć kolejnego mężczyznę w moim życiu. Mimo, że znam plec ciężko mi powiedzieć jak zareaguje.
Najważniejsze ze synek zdrowyJa tez juz po prenatalnych. Synek potwierdzony. Niestety przeziernosc w górnej granicy 2,6. Ale dobrze, że mam Nifty i wiem, ze jest ok. Niestety ze względu na stres, bo serduszko tez ciezko bylo zbadać zapomniałam zapytać o to łożysko![]()
Jak tam się czujesz?? Oswoilas sie juz z sytuacją?To ja tak samo widziałam nuba i był długi i płaski a tu psikus [emoji23] a jak się czujesz psychicznie po badaniu? Ja dziś mam ten jeden z gorszych dni
No właśnie powiem Ci szczerze że tak nie do końca ale wiem ze po urodzeniu będzie inaczej... staram się zajmować myśli czymś innym niekoniecznie ciąża. Wszystkim mówimy ze płci nie chcemy znać do porodu i jakoś tak mi lżej na sercu. Nie muszę nic wysłuchiwać itdJak tam się czujesz?? Oswoilas sie juz z sytuacją?