milla01
Fanka BB :)
U mnie 8 i 112 i 4

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
U mnie 8 i 112 i 4

Dziekuje, ten młodszy synek nie był z owulacji, ale będąc z nim na początku ciąży byłam pewna, że to będzie córeczka. I nie powiem, ze trochę się na początku zawiodłam, ale teraz nie wyobrażam sobie inaczej, jest przekochanyJeśli to marzenie,to trzymam kciuki za różZnam mnóstwo dziewczyn,które maja córki z owulacji. Moja siostra ma syna z 10 dnia cyklu,z cykli 28-dniowych przy owulce w 14dc. Ma tez córkę. Nie ma chyba żadnej reguły
Choć ja zamierzam coś zrobić w kierunku dziewuszki,ale tak bardziej dla samej siebie, bo ja mam akurat chłopców rzeczywiście z owulacji

❣ dzisiaj tak się tulił i wyznawał mi miłość, że chyba bym już teraz przy kolejnym takiego zawodu nie czuła.  Choć nie powiem, że nie była bym przeszczęśliwa, że to zdrowa córeczka
❣ dzisiaj tak się tulił i wyznawał mi miłość, że chyba bym już teraz przy kolejnym takiego zawodu nie czuła.  Choć nie powiem, że nie była bym przeszczęśliwa, że to zdrowa córeczka  ❣
❣My cieszymy się razem z Tobą ❣Bardzo dziękuję
Momentami wyrzucam sobie, że może za bardzo się cieszę kiedy inni nie maja tego szczęścia
 a Ty nie tylko możesz ale musisz się cieszyć !!!!
 a Ty nie tylko możesz ale musisz się cieszyć !!!! @Cerolajna gratuluję
  @Cerolajna gratuluję  nie dziwię się, że tak bardzo się cieszysz bo ja na twoim miejscu robiłabym dokładnie tak samo
 nie dziwię się, że tak bardzo się cieszysz bo ja na twoim miejscu robiłabym dokładnie tak samo  mam dwóch synów i teraz znów prawdopodobnie jestem w ciąży
 mam dwóch synów i teraz znów prawdopodobnie jestem w ciąży  i wiadomo na co liczę
 i wiadomo na co liczę  ale czuję podświadomie ze nie jest mi pisane i będzie trzeci syn
 ale czuję podświadomie ze nie jest mi pisane i będzie trzeci syn 
Hej dziewczyny@Cerolajna gratuluję
nie dziwię się, że tak bardzo się cieszysz bo ja na twoim miejscu robiłabym dokładnie tak samo
mam dwóch synów i teraz znów prawdopodobnie jestem w ciąży
i wiadomo na co liczę

Trzymam kciuki za dziewczynkęHej dziewczyny@Cerolajna gratuluję
nie dziwię się, że tak bardzo się cieszysz bo ja na twoim miejscu robiłabym dokładnie tak samo
mam dwóch synów i teraz znów prawdopodobnie jestem w ciąży
i wiadomo na co liczę

GRATULACJE !!!!! Witaj w różowej drużynieDziewczyny, jestem już po badaniach prenatalnych, wszystko bardzo dobrze i będzie wymarzona córeczkaaż nie dociera to jeszcze do mnie.

szafa puchnie. Portfel chudnie hahaha
 szafa puchnie. Portfel chudnie hahaha 

Oooo jezuuuuDziewczyny, jestem już po badaniach prenatalnych, wszystko bardzo dobrze i będzie wymarzona córeczkaaż nie dociera to jeszcze do mnie.
 ale zazdroszczę
 ale zazdroszczę 

Gratulacje
 Gratulacje