reklama
princess_88
Fanka BB :)
SuperCześć dziewczyny, rozruszam trochę wątek. U mnie ruszyły starania, trochę szybciej niż było to w planie, ale tak jakoś na spontanie wyszło![]()

Megi_Meg
Nie dziękuję, na razie się nie nastawiam, to mój pierwszy cykl, niestety po owulacji i po staraniach wystąpiło u mnie brązowe plamienie więc pewnie nic z tego nie będzie. Dam znać za ok 2 tygodnie.Superto kciuki mocno zaciśnięte!! Powodzenia! Dawaj znać
![]()
Elenaa
PowodzeniaNie dziękuję, na razie się nie nastawiam, to mój pierwszy cykl, niestety po owulacji i po staraniach wystąpiło u mnie brązowe plamienie więc pewnie nic z tego nie będzie. Dam znać za ok 2 tygodnie.

princess_88
No I jak tam u Was?Nie dziękuję, na razie się nie nastawiam, to mój pierwszy cykl, niestety po owulacji i po staraniach wystąpiło u mnie brązowe plamienie więc pewnie nic z tego nie będzie. Dam znać za ok 2 tygodnie.
o w sumie daję znać może komuś się przyda informacja.Haha
U mnie z kosmowki wychodzi dziewczynka,
Z owu i kalendarza księżycowego wychodzi chłopiecczyli 50:50
Ale właśnie ta teoria z kosmówką mnie naprawdę zainteresowała i się zastanawiam ilu przyszłym mamom się sprawdziła![]()
W moim przypadku teoria z kosmówką się nie sprawdziła. Będzie chłopczyk
Za to NUB i kalendarz księżycowy/chiński się sprawdził
Masz może zdjęcie? Pytałaś lekarza po której jest stronie?o w sumie daję znać może komuś się przyda informacja.
Za to NUB i kalendarz księżycowy/chiński się sprawdził![]()
Megi_Meg
No I jak tam u Was?
Hej, dziękuję, że pytasz.
U nas się skomplikowało, póki co nic nie wychodzi. Obecnie mam niedoczynność tarczycy (już biorę leki) niestety cykle mi się wydłużyły, brak owulacji lub pęcherzyki nie pękają. Ten cykl jestem pod obserwacją, mam torbiel na jajniku i czekamy czy i kiedy pęknie, czeka mnie monitoring i stymulacja. Obecnie skończyłam duphaston i czekam na miesiączkę.
princess_88
Nub to juz w zasadzie pewność co do płci. Czasami płaskie się podnoszą i robią niespodzianki ale podniesione to raczej zawsze chłopczyko w sumie daję znać może komuś się przyda informacja.
Za to NUB i kalendarz księżycowy/chiński się sprawdził![]()
reklama
princess_88
Trzymam kciuki! Ja tez miałam problemy z niepekajacymi pęcherzykami i byłam na femarze (CLO nie działało) i gonadotropinach. Po dwóch latach walki się udało. Mam nadzieje ze u Was szybciej pójdzieHej, dziękuję, że pytasz.
U nas się skomplikowało, póki co nic nie wychodzi. Obecnie mam niedoczynność tarczycy (już biorę leki) niestety cykle mi się wydłużyły, brak owulacji lub pęcherzyki nie pękają. Ten cykl jestem pod obserwacją, mam torbiel na jajniku i czekamy czy i kiedy pęknie, czeka mnie monitoring i stymulacja. Obecnie skończyłam duphaston i czekam na miesiączkę.

Podziel się: