reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Jarzębinko bo musi być dobrze, nie ma innej opcji.....:-D:-D:-D
no ja tez taka opcje Beatko dla ciebie obieram,,musi byc i bedize,,,,

Jarzębinko u was jest ciepło, a na Pomorzu wieje i pada......:baffled::baffled::baffled:
Dziś tylko godzinę się opalałam, bo potem słonko się schowało.....:confused::baffled::confused:
no my tak wczoraj,,chociaz slonkos ie chowalao,,bo bylismy an plazy,,ott dzisiaj efekt u malego,,uszko przewianee

narazie jest opki,,juz broi,,pospal,ucho zatkalam amolem z watka,,takze spoko,,,

reklama
Medio ja jestem nietypowa chyba , bo nie dość że będąc 4 razy w ciąży nie wiem co to mdłości to zachcianek też nie miałam i teraz nie mam . Ja ogólnie w ciąży tracę apetyt i mało jem . Z Kasią np. przytyłam nie całe 10 kg. a córcia ważyła 4.740 :tak: jedyne co wtedy nie typowo mi smakowało to takie miętowe landrynki , nazywają się ,,leśne,, znasz je ? . Teraz podchodzą mi pomidory pod każdą postacią , no ale to dopiero początek 8 tygodnia więc może jeszcze coś się zmieni . W poniedziałek idę do laboratorium na morfologię , cukier na czczo i mocz a we wtorek na wizytę . Mój lekarz wyznacza wizyty co 3 tygodnie . A Ty teraz czujesz się inaczej niż jak byłaś w ciąży z synkiem?
Pixella 77 więc jeśli planujesz ,, rozpakować ,, się w lutym to jesteśmy obydwie lutówkami :tak: tylko z kolei ja będę mieć cc i w zależności od tego jak będę się czuć mogę mieć wcześniej i przeskoczę na styczeń . Wiesz co - ja mam dzieci z 9 i 19 teraz pasuje 29 - może właśnie styczeń? Aha i ja i moje córki urodziłyśmy się w piątek ;-)
Ewcia w małopolsce słonecznie i cieplutko więc zabieraj mężusia i synusia i przyjeżdżaj tutaj na urlop :tak: A co do uszka to poobserwuj bo to poważne i bolesne - może faktycznie antybiotyk będzie potrzebny , w każdym razie zdrówka dla Twojego synusia życzę :tak:
Beata zakupy owocne . Dla Kasi kupiłam : 3 sukienki na ramiączkach , 2 kompleciki spodenki + podkoszulek , Dla Paulinki : sukienkę , 2 koszulki na ramiączkach i 3 podkoszulki z krótkim rękawem , a dla siebie bluzkę i buciki no i spodnie dla męża . Coś tam jeszcze pominęłam ale to nie ważne - grunt że to co miałam kupić to kupiłam , tylko pogoda była - uff - upał , a mnie lekko gardło bolało i bałam się napić czegoś zimnego żeby angina mnie nie dopadła . A Ty skoro zajedziesz do mężusia w 17dc. to od razu z marszu musisz zabrać się do staranek . ;-) To piękny i duży statek , na pewno będziesz mieć cudowne wakacje , a tak z ciekawości to ile ludzi , załogi jest zatrudnione na tak dużym statku?

Asus tak mało przytyć to moje marzenie, ja w ciązy z synkiem przytyłam 20 kg i to ostatnie 10 w 8 i 9 miesiącu, chyba puchłam..., ja szczerz mówiąc tak dokładie nie pamiętam jak się czułam w pierwszej ciązy bo wtedy miałam wiele innych spraw na głowie i nerwów bardzo dużo, teraz mam spokój i bardziej analizuję, choć za jakiś czas tez pewnie zapomnę hihihi
Wierz mi jesetem bardzo ciekawska i już chciałbym wiedzieć kto w moim brzuszku mieszka, ale tak na 100%. Mam usg 1 sierpnia i może się dowiem.A jak się wychowuje coreczki, bo mój synek to taki mój obrońca i zawsze moją strone trzyma, mówi jak będzie miał żonę to będzie wyglądała tak jak jego mama, jest miłością mojego życia, jest bardzo podobny do męza, a wiem,że z córciami różnie bywa choć to pewnie od wychowania zalezy, ale czy nie są częściej zazdrosne...?Ja nie mam siostry, tylko brata, i synka i nie wiem jak to jest z babami(siostrami, córkami), tylko z obserwacji koleżanek.

Medio może będzie córa, kurcze trzymam kciuki za dziewuszkę.....;-)

asus na tym statku jest zatrudnionych prawie 800 osób, a statek zabiera chyba 3000 pasażerów, więc jest to statek średniej klasy. W tym roku wypuścili jakiś statek który zabiera 8000 osób, a w 2010 wypuszczą statek który zabierze 10.000 osób.

Ewcia oby małemu przeszło.....;-)

Medio może będzie córa, kurcze trzymam kciuki za dziewuszkę.....;-)

asus na tym statku jest zatrudnionych prawie 800 osób, a statek zabiera chyba 3000 pasażerów, więc jest to statek średniej klasy. W tym roku wypuścili jakiś statek który zabiera 8000 osób, a w 2010 wypuszczą statek który zabierze 10.000 osób.

Ewcia oby małemu przeszło.....;-)
Beatko jakby była córcia to chyba bym zemdlała z wrażenia hihihi, ale jakby co to mam imiona dla dziewczynki i chłopca, częściej myślę że to chłopczyk.

A gdzie się takie rejsy wykupuję w biurach podrózy, może kiedyś jak będę bogata to sie skuszę:tak::-D:-D:-D.

Ostatnia edycja:
Medio mam jeszcze 1 test ciążowy, jak mi zabraknie to u S są bezpłatne. Więc gdzieś koło 25-27 lipca sobie zatestuję, ale na II nie liczę....;-)

reklama
:-)Witam się:-)
U nas zimno, mąż w pracy, ja zaraz do szkoły z Krzysiem.Brzuszek juz mi troche urósł i zrobił sie twardszy:tak:, teraz tylko czekam na toby poczuc pierwsze ruchy.
Miłego dnia wam życzę!:tak:

Do góry