anufifi
tęsknię...
mmmmm dooobbbbreee zdroweczko kochane
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

wypite
a teraz siusiu i spac:-);-)

:-)

to wieczór byl w doborowym towarzystwie
a ja umierałam z bólu, plecy mnie bolały okropnie, nie mogłam sie schylić nawet troszeczkę, coś w okolicach korzonków
i do tego z drugiej strony ból brzucha, poprostu masakra 
Aha, zakupiłam sobie dzisiaj wiesiołek, nigdy wcześniej nie używałam, mam nadzieję że pomoże, czego się nie robi dla owocnych staranek! :-) No i jeszcze MagneB6 tak dla wzmocnenia organizmu. Nie wiem tylko co mój M mógłby brać...

KTG w porządku , tylko usg mnie dziwi bo mój gin robił mi 18 dni temu i dzidzi ważyło 2kg a dziś (inny aparat) lekarka powiedziała mi że waży ok.3 kg.
a co do wagi, to tak jak któraś pisała, dobrze,że poszła w góre a nie odwrotnie
ja żałuję,że z Kacperkiem nie mam takich, byłaby fajna pamiatka

;-)
tyle skrobiecie że szok...

, a co do naciagania to dalej trwa... mysle ze do konca 12tyg a potem juz mi to przejdzie ( z Oliverkiem miałam tylko do konca 3miesiaca wymioty więc oby...) A JAK U cIEBIE? kiedy maz kolejna wizyte???
na kiedy masz znowu wizyte???
co do techniki w dzisiejszych czasach to naprawde ja jestem pod wrazenim...