reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Agus..Superrrr ze wszystko jest ok:tak: i Ty bedziesz spokojniejsza;-) ..No i masz juz namacalne dowody ze dzidzia jest;-)Brawooo:-)
Jarzebinka.. tylko sie cieszyc!!!!!!!!!:-D
Ja po wizycie .. mam brac dupaston .. powiedzialam ze chcialabym zajsc w czerwcu ..lipcu.. zrobil USG.. powiedzial ze jajeczka piekne.. pecherzyki tez!!! i endomerium 9mm.. i obstawia owulke chyba 14..15 .. bo powiedzial ze na dziewczynke jak chce mam testowac 12..13 dzien.. ale nie ma tej metody potwierdzonej .. ale jak chce mam probowac:))) No i mam przyjsc 5 lutego.. na cytologie…
No i na tyle.. w sumie jestem zadowolona..aaa i pytal czy od zawsze mam tylozgiecie macicy.. powiedzialam ze tak..wiec powiedzial ze dawniej to nie mialo znaczenia..ale teraz coraz czesciej sie o tym mowi ..ze to ma tez swoja role w zajsciu.. i on proponuje roznorodnosc pozycji hehehehe:))
No i na tyle... jak ojde 5 lutego.. spytam i monitoring:-) mam nadzieje ze mi cos lub kogos poleci:tak:
PS.. ten kalkulator to do kitu..:)) mi wychodzi ze powinnam miec 2 dziewczynki a mam 2 chlopcow:)) Ale jak to Aga mowi i tak juz za nas TAM zaplanowano:-)

reklama
skończyłam:-) miałam dziewczynkę z dredami fajnie wyglądała, pasowało jej :-), zrobiłam jej czarną siatkę, lekko połyskującą z cyrkoniami, była zachwycona, a to najważniejsze:-)pasowały do niej:-)
Bershka nie przesadzaj z tym wyliczeniem:-p:-p:-):-)bo ja znowu dziewuszkę mam mieć wg tego:-):-):-):-)
Royanna pracujesz ponad 8 godz? ja dziś też nie mogłam się doczekać końca:-)
Ptasiorek widzę, że mężo spisał się na medali zadanie domowe odrobił:-):-)
Sylwia to za rok nie będziemy się stresować co urodzimy bo nam nie wykaże:-):-):-):-) e tam stare, ja bym powiedziałe troszkę bardziej doświadczone:-):-):-):-)a wiesz co, ja też mam tyłozgięcie i wyczytałam,że może być problem z zajściem, ale lekarz rzekł, że dobra pozycja i po sprawie:-)
Czarodziejko pisałaś jak egzaminki?czy przeoczyłam?:-)
chodź do mnie mam pyszną zielona herbatkę z madarynką:-):-)
Margarittko jak Martynka? idź do innego lekarza, buziaki dla Martysi, niech to cholerstwo jak najszybciej jej schodzi
Anian pozdrawiam:-)
Kiki no i gdzie jesteś kobieto?:-):-)
Jarzębinko dziękuję za zaproszonko:-) super kobietka z Ciebie, a Kacperek z kaskiem i w skórze wygląda bombowo:-D:-):-):-)
super, że drugi potwierdził i są dwie kreseczki:-):-)kiedy idziesz do gina?
Anufifi taak, pozycji mamy od groma:-):-)a ten duphaston, to już lekarz przepisał?, już mi się mylą te wszystkie tabsy:-)
Aga dobrze, że wszystko się dobrze skończyło:tak::-)czuć już maleństwo w sobie to uczucie super prawda:-) rzeczywiście szybko:-) a fotkę nam wkleisz?:-):-):-)
a ja jutro lekcje do 13 , jak się cieszę:-):-):-):-):-)

no ba! 18`stki jak nic, już możemy i jeszcze mozemy:-):-):-):-)
powiedział, że najlepsza to od tyłu i na łyzeczkę:-) i powiedziała, że jak chce chłopaka to mam nóg do góry nie trzymać:-):-)

hehe Sylwuś możesz machać do góry:-):-)
generalnie chodzi o to,że mając tyłozgięcie czy leżymy na plecach czy unosimy nogi do góry to otwór szyjki dotyka ścianki pochwy i utrudnia przedostanie się do niej plemnikom, że niby dłużej muszą tam lecieć jak dojdą
wiesz co ja im więcej czytam tym mniej już wiem:-):-):-)
mówiłaś ginowi, że celujesz w dziewuszkę?

Tak powiedzialam:-D .. pisalam o wizycie strone temu.. . W skrocie piszac .. powiedzial ze nie jest potwierdzone planowanie plci naukowo.. ale jak chce mam celowac:-D:-D miedzy 12 a 13 dniem:-D bo owulke obstawia 14/15 dzien
Beti...wiesz tylko ciekawe ze przy poprzednich ciazach nie mialysmy z tym problemu a teraz..... :)))) Pytalam go ze moze to ze duza przerwa po ostatnim porodzie.. powiedzial absolutnie NIE!!!! :)

Ostatnia edycja:
reklama
no tak pisałaś:-) też mi powiedziała, że przerwa nie ma tu nic do rzeczy, tylko problem może być w tym ,że się za bardzo chce:-)
dziewczynek moich nie planowałam tak jak teraz, i tak jakoś bezstresowo było:-)nawet nie wiadomo kiedy:-)
a teraz...:-)

Do góry