reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

HEJKA:-)
I co jakieś plany na weekendzik:-)ja w domciu ale jutro siostra na tydzień przyjeżdza:-)

JARZĘBINKO oj lepiej aby synek został w domciu:tak:
AGNIESIAK no racja dla ANUFIFI ja nie wiedziałam czy jestem w ciąży na urodzinkach mamy ale podejżenia miałam to i tak nic nie wypiłam tylko malutki łyczek szampana ale to wszystko i juz nic ani kropeleczki;-)

reklama
Hej;-)
Niedawno wstałam. Wczoraj wyszliśmy koło 23 a wróciliśmy po 1 także mini króciutka imprezka, bardziej pogaduchy:tak: Wypiłam łyczek piwa i odstawiłam bo jakoś nie mogłam. @ dalej brak. Jutro jadę do szkoły po jakieś wpisy do indeksu, tak mi się nie chce, że szok. Taka pogoda, że bym tylko spała.
M robi śniadanko, mniami:-)

tylko czy to oczekiwanie nie jest wlaśnie jeszcze większym nakręcaniem sie.... a tak test i sprawa jasna

zgadzam sie w 100%!!!

nie kumam Aga czemu nie chcesz zrobic testu :confused:
i tak przeciez pewnie ciagle o tym myslisz czy jestes w ciazy czy nie!
test nic nie zmieni albo jestes albo nie :cool2:

zgadzam sie w 100%!!!

nie kumam Aga czemu nie chcesz zrobic testu :confused:
i tak przeciez pewnie ciagle o tym myslisz czy jestes w ciazy czy nie!
test nic nie zmieni albo jestes albo nie :cool2:
Uwierz mi Kochana, że dopiero jak siadam do BB to myślę czy tam u mnie w brzuszku jest Fasolka czy nie. W ciągu dnia jak nie siedze przy kompie to jestem zajęta innymi rzeczami, że nawet nie mam czasu o tym pomyślec:tak:
Jak nie przyjdzie do jutra to jutro zatestuje:-p Dziś nawet testu nie mam w domu i nie bardzo mi się chce ruszac gdzies w taką obrzydliwą pogodę. Może poźniej się z M wybierzemy jak się rozpogodzi.

witam

anufifi lipiec tuz tuz kochana i bedzie mala fasolinka,

agnieszka szkoda ze nie robisz testu ta niepewnosc gorsza jak zrobienie testu wtedy bys juz wiedziala albo dwie kreseczki i radosc lub nastepne staranka o bobaska

patrysia zrob zdjecie w nowych spodniach z brzuszkiem i wkleic nam prosze..

paula jak wyniki z toksoplazmozy bo nie doczytalam.juz wszystko oki..?

jarzebinko jak samopoczucie,syneczek kopie mocno?

pyszczek biedna tyle pracy musi napisac uda sie zobaczysz zakonczysz semestr z najlepszymi wynikami..

agnieszka12 gzie sie podziewsz jak wanessa w brzuszku..

beti kochana odezwij sie..

gioeska sama jestem ciekawa co masz pod serduszkiem.mnie przeczucie zawiodla,czulam ze chlopczyk a to dziewczynka..

ja po usg wczoraj corunia pokazala mi sie kilka razy ale bardzo szybko..jest za blisko lozyska i macicy i ciezko ja uchwycic,,mysle ze podobna jest do mojego ercana,chlopcy zachwyceni siostra..

Jestem kochane. U nas od 3 dni taka pogoda,ze...slonko slonko i jescze raz slonko.A wiecie,ze tutaj to sie nie zdarza:-D jak mi brakowalo slonca boszzzz:sorry: zaraz mam i energie i chec jakas do zycia.Do nastepnego deszczu :sorry:

Kicia80 czy ja Ci juz gratulowałam.Chyba nie.Spiesze zatem...tak szczerze i serio;-) Dbaj o siebie i tulam Cie...

Agniesiak Ty to nie na moje nerwy :eek::-D:-D:-D ;-)

Jarzebinka dmuchac na zimne.Zostawic małego w domu na pare dni.;-)

anufifi moja Ty:zawstydzona/y: Lipiec toz to za pare dni - wiem do PL jade:-D rok nie bylismy:eek: Normalnie Martyska skresla dni w kalendarzu.A urlpowe staranka... hmmm... miodzio :-p Buziole

kiki obstawe księzniczka bedzie miala kiedys ze ho ho:-D super;-) I fajnie,ze wsio ok. A jak z szanownym jesli spytac mozna.Chociaz dziewczyny tu juz pytały i milczysz... rozumiem, jesli nie chcesz o tym pisac.jednak slowo powiedz ;-):-D

Becia muuuuach;-)

Czarodziejko z tym zapisaniem sie na 28 to.... jakos tak.Bylam tam na miesiac-sie pogubiłam w tych wykresach:sorry::zawstydzona/y: No i po miesiacu jst jakas tam opłata a nie wiedzialam jak to ma sie do przeslania stad i w ogole ...MOze powinnam sie głebiej w to wkrecic;-) Buziole

Ok-Niki wstanie i idziemy na sloneczko.Poza tym w poniedziałek jest wolne tutaj takze boskooo- pogoda... wolne.... i my... czego chciec wiecej ;-)

Udanego weekendu laseczki.

I wszytskie te których nie wymienłam rownie mocno sciskam.te z brzusiami delikatniej troszke:-D

15173533.jpg

jarzebinko jak samopoczucie,syneczek kopie mocno?

kopie, kopie... ale na szczęście nie za mocno :tak: wnętrzności mnie nie bolą ... jeszcze ...... :tak:

i chyba pomyśle, aby małego zostawic w domku kilka dni :nerd: porozmawiam z nauczycielka na jakim etapie jest ta choroba i zobaczymy co dalej .... lepiej dmuchać niz potem walczyc :tak:

reklama
Oj dziewczynki:-( Chyba nie będe jutro testowac:-(
Byłam w łazience i mam różowawy śluzik taki lekko zabarwiony. To na pewno @ się rozkręca, eh.
A jednak te testy owulacyjne co zamowiłam przydadzą sie w czerwcu:-D

Do góry