reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
A my właśnie wróciliśmy z zabawy w basenie :-)jest u nas na wakacjach Julian który ma 7 lat co fajowo się bawili :-)no ale teraz czas na obiadek;-)

GIEOSKA ogólnie niby na lewym najlepiej ale ja powiem że śpie raz na tym a raz na tym na plecach mniej ale tez czasami sobie chwilke poleże;-)

Dziewczyny piękne avatarki i suwaczki:tak::-D
Agniesiak też czytam Twoje dziecko albo Mam dziecko albo Rodzice :tak: przydatna lektura :tak::tak::tak: a w weekend to będziesz się mężem cieszyć więc pewnie nawet do nas nie zajrzysz ;-)
Oj zajrzę, zajrzę:tak::-)Jutro tez mam wolne bo ide porobic badanka, krew, mocz itp, więc jak wróce ze szpitala to zaraz zajrze na BB:-D

Paula hehe a dziękuję że pytasz, moje samopoczucie ok :tak::-) W nocy tylko czasem śpię niespokojnie i muszę się co raz przekręcać na boki, bo lekarz zabronił mi spać na plecach, a ja kładę się w nocy nieswiadomie i mój M mnie czasem dziubie że mam się przekręcić :-D A na boku śpiąc dłuższy czas, cały bok mi drętwieje i musze zmieniać pozycję i tak w kółko :sorry2: Ale to właściwie żadna dolegliwość więc nie narzekam :tak:
Oglądam sobie własnie na necie łóżeczka, kurcze sama już nie wiem czy lepiej takie tradycycje drewniane czy turystyczne. Wolałabym turystyczne, bo bardziej mobilne i w ogóle, ale ostatnio byłam w hurtowni dziecięcej i te łóżeczka turystyczne które tam widziałam sa baaardzo niskie. Żeby wyjąć dziecko musiałabym się za każdym razem zginać w pół, bo jestem wysoka. A w tych tradycyjnych jakoś wydaje się że jest wyżej :sorry2:
Łóżeczko materac pościel bez BALDACH !!OKAZJA (636600839) - Aukcje internetowe Allegro
Mi to sie takie podoba:tak: i będzie nam do mebli pasowało kolorkiem:tak: Powiem Wam, że my z M tez zastanawialiśmy się nad turystycznym.. ale chyba jednak weźmiemy drewniane:-DLepsze po prostu i co tu dalej mówic:tak::-D

hej dziewczyny!!
Paula,Pyszczek widze pozmienialyscie na letnie swoje averteki super:-)

Paula czemu nie mozna spac w ciazy na wznak??mi wlasnie lekarka powiedziala ze moge spac jak chce aby bylo mi wygodnie wiec juz nie kumam??

U nas dzis mega upal..30stopni wlasnie ucieklysmy z dworu do domu bo nie da sie wysuedziec..nawet Maja juz nie chciala w basenie siedziec!!

GIE-OSKA ja mysle ze wazne zeby po prostu nie spac na brzuchu ale bok czy na wznak to nie ma roznicy.Dzieci sa roznie ulozone,wiec nie sadze zeby to mialo wieksze znaczenie;-):tak:Sluchajcie czy Wy czesto sie przytulacie na dzidziusia????:confused:bo ja w tym miesiacu tylko raz.Strasznie mi zalezy na corci wiec rezygnuje z przyjemnosci...w dniach na chlopca.Sama nie wiem czy to dobrze:confused:...

Dziewczyny piękne avatarki i suwaczki:tak::-D

Oj zajrzę, zajrzę:tak::-)Jutro tez mam wolne bo ide porobic badanka, krew, mocz itp, więc jak wróce ze szpitala to zaraz zajrze na BB:-D

Łóżeczko materac pościel bez BALDACH !!OKAZJA (636600839) - Aukcje internetowe Allegro
Mi to sie takie podoba:tak: i będzie nam do mebli pasowało kolorkiem:tak: Powiem Wam, że my z M tez zastanawialiśmy się nad turystycznym.. ale chyba jednak weźmiemy drewniane:-DLepsze po prostu i co tu dalej mówic:tak::-D

Agniesiak lozeczko i posciel sliczne,ja osobiscie mam fiola na punkcie kubusia puchatka i takie wlasnie lozeczko kupilam dla Xavierka jezeli okaze sie ze bedzie jeszcze ksiezniczka to dotanie w "spadku";-):tak:

GIE-OSKA ja mysle ze wazne zeby po prostu nie spac na brzuchu ale bok czy na wznak to nie ma roznicy.Dzieci sa roznie ulozone,wiec nie sadze zeby to mialo wieksze znaczenie;-):tak:Sluchajcie czy Wy czesto sie przytulacie na dzidziusia????:confused:bo ja w tym miesiacu tylko raz.Strasznie mi zalezy na corci wiec rezygnuje z przyjemnosci...w dniach na chlopca.Sama nie wiem czy to dobrze:confused:...

Pati my sie w sumie tylko 2 razy przed owoula przytulalismy wiec teoretycznie powinna byc dziewczynka a jest chlopiec...wiec trudno mi uwiezyc w to planowanie plci..mi sie wydaje ze glownie to zalezy od plemniczkow..ale Tobie kochana zycze upragnionej corci:-)
p.s.daj zdjecie swoejego buzza:-)Twoj synek jeszcze z niego kozysta??

Dziewczyny nie wiem na ile to jest prawda ale.......gdzies sie doczytalam ze w ciązy na podstawie tetna dziecka mozna probowac okreslac plec dziecka. Tetno u chlopcow jest nizsze niz u dziewczynek. CHlopcy maja do 140 a dziewczynki nawet do 180........ale na ile to jest prawda?........

Dzień dobry :-)

Nareszcie dziś piątek :-):-):-) to był ciężki tydzień :baffled: a dzisiaj znowu gorąco i duszno :-p

Agniesiak trzymam kciuki oby badania wyszły dobrze :tak:

Pati ja na początku też przytulałam się z M na dziewczynkę przed owulką ale jak za którymś razem nam nie wychodziło to już poszliśmy na całość :tak:
teraz jak zaczniemy staranka to jest mi już wszystko jedno więc od razu pójdziemy na całość :-) chcę jak najszybciej być w ciąży :tak:

Gosiu za którym razem Wam się udało zafasolkować? bo nie pamiętam :zawstydzona/y:

Czarodziejko nigdy o takim sprawdzaniu płci nie słyszałam :confused: dla mnie jednak bardziej wiarygodne jest usg :tak:

ciekawe jak tam Anufifi :confused::confused::confused:

Beti a Ty? miałaś testować jakoś niedawno? czy @ przyszła?:confused:

Ja dziś ide do ginki, ma mi pobrać cytologie to powiem jej żeby mi dała skierowanie na tokso zobaczymy jak tam sprawa wygląda :tak:

Pozdrawiam Was wszystkie i każdą z osobna :-):-):-)

reklama
Dzień dobry :-)

Nareszcie dziś piątek :-):-):-) to był ciężki tydzień :baffled: a dzisiaj znowu gorąco i duszno :-p

Agniesiak trzymam kciuki oby badania wyszły dobrze :tak:

Ja dziś ide do ginki, ma mi pobrać cytologie to powiem jej żeby mi dała skierowanie na tokso zobaczymy jak tam sprawa wygląda :tak:

Pozdrawiam Was wszystkie i każdą z osobna :-):-):-)
Dzięki Kochana:tak: A u mnie dziś taki upał, że szok:szok:Już o 7 rano jak szłam na badania do szpitala to ledwo szłam a teraz.. masakra jakaś. Afrykańskie upały:-D Dziś przyjeżdża mój M!!Tak się cieszę:-D Od rana sprzątam, pozmywane, pranie wstawione, zaraz będe sprzątac łazieneczkę a potem reszte domku..;-):tak:
tak się zastanawiam co by tu do jedzonka na obiadek przygotowac..hmm. Macie jakies pomysły?:-)

Do góry