reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Gosiu, pytalam o te paciorkowce...nie daja skierowania na to badanie:((( jak chce to mam przyjsc do jakiegos laboratorium mikrobiologii przyszpitalnego, tam zrobia wymaz za ktory musze zaplacic-nawet nie wiem ile...

Ja chodze co 3tyg, bo ginekolog mowi, ze jej obcieli"punkty" na ten rok i moglaby juz nas nie przyjmowac, ale nie chce nam tego robic, wiec co jakis czas bierze wolne i urlop, a ze dokladnie nie wie jeszcze jak we wrzesniu z jej wolnym, wiec nas"ciezarowki" na L4 chce wpasowac na wizyty miedzy urlopami:)

To, ze nie zbadala mnie nadal mnie dziwi...przeciez teraz jest wazna kontrola szyjki-czy sie nie skraca, czy nie ma rozwarcia itd, ale coz, nie ja jestem lekarzem, a czasem zaluje;)

tak jak napisalam dla mnie to bzdura ze nie zbadala Cie..tj Ty napisalas teraz takie badanie bardzo duzo mowi o szyjce itp...moze jej sie juz nie chce??:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dziewczyny a ja nadal nie wiem co z imieniem dla synka??;-(

reklama
więc wymyśliłam tak:
jutro z rana zrobie test bo z obliczeń wychodzi,że
jakby to była ciąża to wlaśnie jutro by weszła w 5tydz.
i myśle,że niema już mocy aby test tego nie pokazał.
a,że mam jutro urodzinki to albo bendzie co opijać(sokiem) albo przez co sie
napić czym innym :-D:-D:-D

Mi sie podobal Kacper ale teraz bardzo duzo jest Kacprow:-(podoba mi sie bardzo Gabrys:-)a mojem m podoba sie Iwo...tak wspolnie ciezko jest nam znalezc imie ktore obojgu nam posuje:-(
Dajcie synkowi na imie Gabrys Iwo, lub Iwo Gabrys:tak:

Moj nadal nie jest przekonany do Alanka, ale nie dyskutuje nawet ze mna na ten temat-widze jedynie po minach czasami. Ale niech sie przyzwyczaja, bo dla mnie i Maciejka w brzusiu nosze Alanka:-D

Tusiu, zrob test, ale jak bedzie negatywny zrob betke-koszt chyba ok 30-40zl-bedzie najlepsze badanie.I bedzie wszystko na 100% wiadomo :)

więc wymyśliłam tak:
jutro z rana zrobie test bo z obliczeń wychodzi,że
jakby to była ciąża to wlaśnie jutro by weszła w 5tydz.
i myśle,że niema już mocy aby test tego nie pokazał.
a,że mam jutro urodzinki to albo bendzie co opijać(sokiem) albo przez co sie
napić czym innym :-D:-D:-D
rob test i to dzis:-)jak jest fasola to to wykarze nawet dzis:-)
Dajcie synkowi na imie Gabrys Iwo, lub Iwo Gabrys:tak:

Moj nadal nie jest przekonany do Alanka, ale nie dyskutuje nawet ze mna na ten temat-widze jedynie po minach czasami. Ale niech sie przyzwyczaja, bo dla mnie i Maciejka w brzusiu nosze Alanka:-D
hm..ciezki orzech do zgryzienia z tymi imionami:-)mi Alan tez sie podoba ale mojemu m nie:-(

co do imion to nie bardzo pomoge jak dla chłopca
bo nie wiem czemu ale jakoś nic mi się nie podoba.:baffled:
takie proste imiona morze piotruś
a napewno TOMUŚ :-)
sama bym miała ogromny problem z daniem imienia chłopcu
ale za to jak bendzie dziewuszka to już jest MAJĄ.

reklama
Do góry