reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kochana, u Ciebie jest naprawde wazna kazda niepokojaca sytuacja, ze wgledu, ze masz Aniolka! Nie moze byc tak, ze plamienia to normalka. Czesto sie zdazaja, ale Ty jestes w grupie wysokiego ryzyka! Naprawde zjezdzaj do PL, rob ta betke a jesli wkaze fasoleczke natychmiast gon do lekarza z usg!!!

reklama
TUSIA ja mam neostrade i chwale sobie ją a płace miesięcznie 65 zł.:tak:
ROYANNA także buziak dla ciebie:-)
ROBALE oj kochana ja nawet bym niepatrzała na słowo najlepszy gin w tym mieście bo jak widać nie za bardzo najlepszy może sprubuj iść do innego i sama się przekonasz czy najlepszy był tamten no i co najważniejsze PRZEBADASZ SIĘ:tak:

Patrysiu a za telefon jeszcze to ile?bo mi w tp.powiedzieli,że najniższy abonament musze mieć za 50zł.za sam telefon żeby mi mogli internet do tego podłączyć.
a i czy to już niema żadnych limitów i ograniczeń?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Patrysiu a za telefon jeszcze to ile?bo mi w tp.powiedzieli,że najniższy abonament musze mieć za 50zł.za sam telefon żeby mi mogli internet do tego podłączyć.
a i czy to już niema żadnych limitów i ograniczeń?

aa nono tak tak zapomniałam o tym:tak:racja abonament musi te 50 wynosić (z tym że u nas teściu ma telefon stacjonarny co on za niego płaci bo i tak miał taki abonament dlatego my nie płacimy bo tak czy inaczej już teściu go miał a my tylko internet sobie podłączyliśmy) a z internetu kożystasz ile chcesz nawet cały czas mozesz dzień i noc:tak:

A ja jestem wlasnie w trakcie prania koldry, brr, nie wiedzialam, ze to takie meczace. Jest wielka 200x220, z wierzchu frotka a w srodku silikonowa czy jakos tak. Do pralki nie wchodzi wiec ja meczylam w wannie...Po nasiaknieciu jest bardzo ciezka. Dobrze, ze jest moj M w domu, to pomoze mi przy jej plukaniu i niesieniu na balkon. Tylko kurcze, jak ona sie zmiesci na suszarce stojacej...Spimy pod nia od 4.5 roku i co roku obiecuje sobie, ze ja odswieze, ale zawsze mi sie odechciewalo. Do dzis. Stwierdzilam, ze pora wykorzystac cieple dni, potem bede zajmowac sie prankiem dla dzidziusia. Chyba glupia jestem-sama wynajduje sobie zajecie...

Co do internetu, u nas byl spory wybor. My wybralismy opcjie operatora kablowowego, ale bez telewizji kablowej. Za intrenet 1Mb+abonament tel placimy razem 39,90. To dobra opcja, juz ja wycofali. Bez tel ta sama predkosc wynosila 45zl, wiec my placimy mniej :)

ROYANNA podziwiam:szok::rofl2:ja także powinnam wyprać no ale tak samo jak u ciebie:zawstydzona/y::-pno ale kurka na bank się wezme za nią następnego lata bo teraz naprawde nie widze żebym chciała:zawstydzona/y::-Djedna jest cieńsza taka wlaśnie na lato a druga cięrzsza taka na zime co w sumie powinnam dwie wyprać i odświerzyć hmm co na bank się wezme za nie jak zacznie się robić od następnego roku ciepło co po ciąży będe :tak::rofl2:

Moja jest chyba z tych zimowych, grubszych, z jakas podobno komora powietrzna...Na lato kupilismy dopiero w tym roku 2 cieniutkie mniejsze kolderki 155x200 kolderki-wchodza do pralki-testowalam ;-):tak::-D
No, jak ta duza teraz upiore to znowu pewnie na 3-4 lata bedzie spokoj:-) bo szybko nie bedzie mi sie chcialo jej prac:tak::-D

witam..

ja jeszcze w domku,,nic mnie nie rusza pomylam okna powiesilam fírany..zmienilam posciel posprzatalam gore i dol i nic,,a jestem padnieta a na krzyz to juz nic nie mowie,,bede umierac w nocy z bolu..pozdrawiam..

Kiki, zobaczysz ze te porzadki rusza akcje do przodu:tak::-D
a teraz odpoczywaj kobietko ile wlezie, bo pozniej moze nie byc czasu;-)
Dobrej nocki:tak:

reklama
helołł ciotki klotki:-):-):-):-)
wróciłam z urlopu:-) było mega rewelacyjnie:-):-) tylko szkoda, że tak szybko minęło :-)

Kiki słoneczko widze, że dalej w dwupaku jesteś, a tak codziennie spoglądałam na tel, może jakaś wiadomość, że już masz księżniczkę koło siebie i nosek do góry będzie dobrze, zresztą Ty wiesz....jesteś super dzielną i silną kobietką - buziale kochana:-)

Bershka to nowina:-) gratulacje kochana, ale odezwij sie , że wszytko oki, buziaki :-)

Royanna czekam z niecierpliwością na Twojego szkrabka:-) dziękuje za pamięć:-)

Jarzębinko latałam dziś po forum poczytać co tam u Cie, ale widze,że się odezwałaś tutaj:-) ale będzie niespodziewajka:-) buziaki kochana:-)

Margarittka pisz ryba co tam u Ciebie:-)

Paula ale Wam dobrze:-) gratuluje rocznicy kochana i buziaki dla chłopaków:-) bawcie się dobrze:-)

Pyszczku:-)

jesssoo ale nas tu dużo:szok: witam wszystkie nowe mamuśki:-) stara gwardia coś widze mało się udziela:-) dobrze, że z niektórymi mam kontakt na 28:sorry2::-)

wszystkie niewymienione buziaki wielkie kochane

Do góry