reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dziewczynki mam dobrą wiadomość :-) wynik ujemny! :tak::-):-):laugh2::laugh2::laugh2:

Dziękuję Wam za wsparcie! :tak:

SUUUUPER , to teraz usg i do dzieła !!!!!!!!!!!!!1

Pyszczku biorę ...dzisiaj byłam na monitoringu i owulka była endometrium jest ok ...czekamy...do piatku...w piatek beta i mam z wynikiem dzwonic do gina....
i nie wiem co dalej...

Paula...Super wieści !!!! :-) Może się Nam razem uda ? :-D;-) Mam cicha nadzieje ze Bozia Nam to wynagrodzi w nastepnej ciąży :tak:.. W kazdym razie juz trzymam kciuki za Ciebie :-);-)
Bershka.. Gratulacje dla Kubusia.. oby tak dalej !! teraz juz musi byc z górki!! :tak:Sliczny chłopczyk z niego :zawstydzona/y:
POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH DZIEWCZYNEK..
BUZIACZKI :sorry:

cześć dziewczynki:-)
my mieliśmy mieć dziś wizyte, ale odwołana z powodu choroby, jutro zadzwonie zobacze co dalej

Paula ale super wieści:-) macie zielone światełko:-)
Bershka Kubuś jest śliczny:-) i cieszę się, że wszystko wraca jak ma być:-)

Pyszczku Royanka noski do góry kochane moje, jeszcze troszkę i kruszynki będą przy Was, a hormonki przestaną dokuczać:-)

Kiki jak zwykle dzieci masz cudowne, ściskam Cie mocno kochana i czekam na wiadomość na gg:-):-)

Margaritka wielkie buziole dla Was dziewczynki:-):-)

wszystkie bardzo cieplutko pozdrawiam:-)

Aniu Sylwuś Agatka buziole;-):-)​

No... jutro 5 dzień cyklu i znów wszystko od nowa... Czyli dawka Clo... przez 5 dni... A potem ohydny Duphaston:szok::szok::szok: . Czerwona wiedźma już się skończyła a brzuch dalej mnie pobolewa... już sama nie wiem czemu to tak jest... nigdy mnie brzuch po @ nie bolał... Zastanawiam się czy nie kupić sobie testów owulacyjnych... co o tym myślicie dziewczyny? Kupic je w aptece czy na allegro? bo się nie znam:-:)-:)-:)-(

Zaliczyłam 1 stopień depresji :-( dopiero wstałam :-( i już muszę wziąć prysznic i jechać po synka do przedszkola.........

Cały czas sobie tłumaczę, ze Kubuś już ładnie je ale jak sobie znowu pomyślę, ze znowu moze być jakaś długa droga przed nami to załamka...

odezwę się wieczorkiem po szpitalu. Dzisiaj poniedziałek więc moze zapadną już pewne kroki co do dalszych dni....

Miłego.....
kochana bedzie dobrze..musi byc co najgorsze macie za soba..teraz juz bedzie coraz lepiej z kubusiem..zobaczysz jeszcze troszeczke i bedziesz miec kubusia w domku..po tym wszystkim co przeszlas to nie mozesz tracic nadzieji..jestes silna-respekt dasz rade kochana...tulam was mocno trzymajcie sie cieplutko..;-)

reklama
SUUUUPER , to teraz usg i do dzieła !!!!!!!!!!!!!1

Pyszczku biorę ...dzisiaj byłam na monitoringu i owulka była endometrium jest ok ...czekamy...do piatku...w piatek beta i mam z wynikiem dzwonic do gina....
i nie wiem co dalej...
aniu kochana myslami i modlitwa jestem z toba tak bardzo bym chciala by tobie sie udalo..trzymam kciuki by bylo dobrze..;-):-):tak:

Do góry