reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

DZIEŃ DOBRY:-)
Ale się objadłam naleśnikami :-):-):-):-p:-p:-p

ja tez mialam dzis nalezniki:-)

Pyszczku ile bierzesz pampersow do szpitala??

aha i dzis w koncu po 2tyg odebralam wynik na paciorkowca i jest wynik ujemny to dobrze??

Widze, ze wczoraj byl nalesnikowaty wieczor, bo u nas tez one byly na obiadokolacji:tak::-)

:-Dnaleśniki góra:rofl2:ps.GIEOSKA to super ze wynik ujemny co tylko się cieszyc:-)ps.ja biore całą paczke tak jak wtedy dlatego narazie na poczatek kupie tą mała paczke nie Jambo Pack;-)​

Mąż usypia Kacperka a ja oglądam Dr House :cool2:

tez ogladałam:-)

dziewczyny zauważyłam u siebie spora ilość "mleczka" w pochwie, to normalne od owu do spodziewanego terminu @?

ja mniałam bialutki śluz:tak:

DZASTINA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA SYNKA!!!!!!!!!!!!!

reklama
Dzień Dobry Bardzo :-)

Kinga hehe jeszcze raz dzięki :) a u Ciebie tyle serduszek było w tym cyklu że musi z tego wyjść fasolka :-) trzymam kciuki, już niedługo się dowiemy..:tak:

Gosia dzięki wielkie :) idż do fryzjera idź, nie będziesz żałować ;-) a co chcesz robic z włosami? ścięcie jakieś, czy farba?
Jeśli chodzi o pampersy to mi powiedzieli na oddziale jak dzwoniłam że pieluszki tam mają, w razie gdyby zabrakło to ma mi M dowieźć. Więc ja biorę awaryjnie tylko 8-10 tak żeby było na jeden dzień. No jasne że dobry jest wynik ujemny z paciorkowca - ja tez nie mam :-) więc nie trzeba będzie antybiotyków podawać naszym Maluszkom :)
Ja jeszcze musze wyjaśnić sprawę związaną z moim wynikiem posiewu moczu - zadzwonię dzisiaj do gina i zapytam czy skoro nic nie wyszło to czy nie musze się już do niego zgłaszać po leki. I skąd w takim razie leukocyty i erytrocyty, czy to może stan zapalny pochwy, sama nie wiem :eek:

Dzastina biegnij do lekarza bo takie zawroty głowy że aż upadasz są niebezpieczne, a na pewno niepokojące!
A dzisiaj Wszystkiego Najlepszego dla Twojego Syneczka!!! :-) A co tam szykujesz na ucztę Solenizanta?

Margaritta Buziak!

Royanna, Paula, Patrysia Pozdrawiam cieplutko :-)

Miłego dnia wszystkim :)

Dzień dobry :-)
Dzastina
Wszystkiego najlepszego dla Czarusia z okazji 2 urodzin! Dużo zdrówka i miłości! :tak::tak::tak:
HappyBirthday8.gif

Agniesiak współczuje hałasów remontowych :crazy: a kiedy masz wizyte usg??:-)
Na wizytę do lekarza ide 3 listopada i dopiero wtedy da mi skierowanie:tak:

Dzastina dla Czarusia z okazji 2 urodzin wszystkiego najlepszego!!!i buziaczek:-)!!!!!!

kasia100 witaj, już koleżanka widzę pomogła:tak:

Miłego dnia dziewczyny
u mnie dziś temp 37.

Dziękuję za życzonka.... u mnie też tempka 37 ;-);-);-) dobra zmykam do kuchni pichcić... na bal dla mojego Szkrabka.... Miłego dzionka zyczę:-):-):-)
Dziewczyny oby tak dalej z ta tempką:tak:!!!Trzymam kciuki za 2 listopada:-) Dzastina wszystkiego NAJ dla synusia! Kinga ja tez miałam biały śłuz:cool2:

U nas też dziś paskudna pogoda deszcz.jpg ale dobrze w domku się siedzi przy takiej pogodzie :tak:

Dzastina zadzwoń do gina koniecznie :tak:

Kasia Margaritta Ci już wyjaśniła a suwaczek mam nadzieje wiesz skąd wziąć ;-)

Margaritta co tam słychać? jak tam zdrówko?:-)

Kinga, Dzastina ładną macie temperaturkę :tak: ja nie mierzyłam sobie bo w sumie to wcale nie mierzyłam więc nie wiem czy teraz jest sens :confused2:

Gosia proszę fotkę wstawić jak wrócisz od fryzjera! :tak:

Royanna przyjemne takie sny :-) a mi sie dzisiaj śniło że moja przyjaciółka urodziła i że jechałam z nią na porodówkę :-) ona termin też ma na listopad :tak:

Patrysia pozdrawiam :-)

Pyszczek zadzwoń do gina i zapytaj, będziesz spokojniejsza, ale napewno wszystko jest ok :tak:

Agniesiak to Ty kochana musisz mieć dużo cierpliwości żeby tak długo czekać ;-) ja już dawno poszłabym prywatnie na usg :tak:

Pozdrawiam wszystkie dziewczynki które zaglądają a nic nie piszą! ;-)

Dzień Dobry Bardzo :-)

Kinga hehe jeszcze raz dzięki :) a u Ciebie tyle serduszek było w tym cyklu że musi z tego wyjść fasolka :-) trzymam kciuki, już niedługo się dowiemy..:tak:

Gosia dzięki wielkie :) idż do fryzjera idź, nie będziesz żałować ;-) a co chcesz robic z włosami? ścięcie jakieś, czy farba?
Jeśli chodzi o pampersy to mi powiedzieli na oddziale jak dzwoniłam że pieluszki tam mają, w razie gdyby zabrakło to ma mi M dowieźć. Więc ja biorę awaryjnie tylko 8-10 tak żeby było na jeden dzień. No jasne że dobry jest wynik ujemny z paciorkowca - ja tez nie mam :-) więc nie trzeba będzie antybiotyków podawać naszym Maluszkom :)
Ja jeszcze musze wyjaśnić sprawę związaną z moim wynikiem posiewu moczu - zadzwonię dzisiaj do gina i zapytam czy skoro nic nie wyszło to czy nie musze się już do niego zgłaszać po leki. I skąd w takim razie leukocyty i erytrocyty, czy to może stan zapalny pochwy, sama nie wiem :eek:

Dzastina biegnij do lekarza bo takie zawroty głowy że aż upadasz są niebezpieczne, a na pewno niepokojące!
A dzisiaj Wszystkiego Najlepszego dla Twojego Syneczka!!! :-) A co tam szykujesz na ucztę Solenizanta?

Margaritta Buziak!

Royanna, Paula, Patrysia Pozdrawiam cieplutko :-)

Miłego dnia wszystkim :)

Pyszczku oczywiście twoją rybcię;-);-);-) sałatkę z piesi kurczaka, kurczaka w cieście z sosem czosnkowym, nogi z kurczaka faszerowane i kaczkę i nic więcej.. będą tylko sami swoi, więc nie ma sensu robic żarcia dla wojska bo później mi się zmarnuję... Dziś czuję się lepiej, zawroty są ale nie tak silne... pozdrawiam was.

Dziękuję za życzenia:-D:-D:-D:-D

juz wroclam jakas godzinke temu..strasznie mnie brzusio bolal jak szlam do fryzjera ale jak tylko usiadlam to jak reka odjal..nie wiem skad taki bol...ale byl to bol jak na @!!

Pyszczku ja tylko odrosty robilam:-)
Dzastina222 wszystkiego najlepszego dla synka:-)

Dzastina tyle dań pysznych a Ty piszesz "tylko" hehhe :-D załapałabym się u Ciebie na jedzonko, mniam :-D no i jeszcze moja rybka :-)
Miłej imprezki, i dobrego samopoczucia dla Ciebie! ;-)

Gosiu czyli fryz odświeżony :tak: a te bóle jak na @ to może Ci się tam dalej rozwiera szyjka..:sorry: już niedługo Gosia urodzisz Kacperka, ja na razie żadnych bóli nie mam ani skurczy także nie wiem kiedy urodzę :sorry: Buziaki :)

A co tu tak pusto dzisiaj??:eek:
Ja niedawno dzwoniłam do mojego gina i zapytałam o ten wynik posiewu i powiedział że to jest bardzo dobry wynik i w takim razie nie trzeba antybiotyku i żeby się nie przejmować :-) więc jestem happy :happy:

Widzisz Pyszczku, a Ty tak sie martwilas...Sebus jest bezpieczny. A co do objawow porodu...mozesz nic nie miec, a tu nagle chlust-wody odejda, przyjda skurcze i bedziesz po! A my z Gosia mimo rozwarc, bolow itd mozemy przenosic ...nie wiadomo co komu pisane;)

A teraz lece konczyc gotowac makaron i pozniej depilowac depilatorkiem nozki :)

reklama
Royanna masz rację, może tak być jak piszesz :tak: ale i tak wydaje mi się że Ty i Gosia będziecie miały łatwiej niż ja, bo to Wasze drugie porody..;-)
Hmmm może i ja pójdę nóźki ogolić, tylko ja maszynką ;-) :-)

Zastanawiam się kiedy by to 3xS wprowadzać w życie, hehhe :) Gosia coś pisała że dzisiaj, a Ty Royanna kiedy? :)

Do góry