reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Gosia ja już się niecierpliwa zaczynam robić, chciałabym żeby Sebulek był juz z nami, no ale jak jeszcze sobie chce posiedzieć u mnie to dobrze, niech siedzi, 9 miesięcy wytrzymałam to i 9 dni wytrzymam...albo i więcej ;-)

A Ty się nie przejmuj tymi przesądami!

Po kolejnej wizycie w toalecie już jestem przekonana że to czop powoli odchodzi, bo teraz te strzępki śluzu są takie zbite i przezroczyste, jak Paula pisała...
Sorki że tak opisuję obrazowo :)

Idę trochę poprasować ...

Ostatnia edycja:
reklama
DZIEŃ DOBRY:-)
Dzastina wszystko wskazuje na to że chyba się udało, skok temperaturki, bolące cycuchy to bardzo dobry znak a do tego wcześniej przecież wychodziła blada druga kreseczka :tak: Może wybierzesz się na betę? Albo test powtórzysz? ;-) Nie chcę Ci robić nadziei ale sama wiesz że jakby się udało to musisz wziąć Dupka :tak:

Kinga u Ciebie tempka się utrzymuje to też dobry znak….mam nadzieję bo w sumie to ja się nie znam na temperaturach nigdy nie mierzyłam sobie pod tym kątem. Jednak szansa na fasolkę u Ciebie jest bardzo duża :tak: Trzymam kciuki kochana :-)

A ja czekam po prostu na @ żeby zacząć kolejny cykl bo u mnie żadnych objawów, nawet jakbym się doszukiwała to nie znajdę , tak więc nawet testu nie opłaca się robić tylko czekać aż @ przyjdzie :-(

ja takze myśle że idzie ku dobremu te temperaturki:tak:a u ciebie PAULA także jest duża szansa bo to nic że się nie ma objawów i tak się zdarza:tak:szczerze nawet czasami sovbie można wkrecać objawy co jeśli ich nie ma u ciebie to tym lepiej że sobie ich nie wkrecasz tylko cierpliwie czekaj na dzień testowania:tak:

Kochane piszecie tu o porodach ż normalnie zawsze przed właczeniem kompa sobie myśle czy już któraś się rozpakowała:-Dja po moich przeżyciach teraz już nawet marze aby rodzić dopiero w 40 tc:sorry:już nie chce szybciej szczerze się obwiniam teraz że tak mówiłam tzn.że chciałabym już mieć synka przy sobie że jak bede 38 tc to na pewno zaczne sobie pomagac i teraz mam :sorry:oby dotrwać do konca listopada i wtedy już pójdzie z górki:tak:

ZACZYNAM 30 TC !!!!!!!!!!!!!!!

Hej laseczki :)
Ja juz po wizcie. Przez 3tyg przytylam tylko 1kg, to juz ok ;). W nagrode od razu kupilam sobie napoleonke i ciastko bezowe, a co ;)))
Gin mnie nawet nie zbadala bo stwierdzila, ze na tym etapie nie ma takiej potrzeby, co ma sie dziac niech sie dzieje. Tabletki mam odstawic i moge rodzic. Ale ja stwierdzilam ze tak nagle nie odstawie, ale co dzien o 1/4 tabletki wezme mniej, czyli od poniedzialku bede bez tabletek. Powiedziala, ze jak nie urodze do 15go(tak mam termin i L4) to mam przyjsc do niej po urlop...To juz wole urodzic przed 15tym :)
I nie wiem czy szyjka dalej mi sie skrocila, czy rozwarcie powiekszylo itd...troche mi tego szkoda...choc Gosiu jak widze, ze Ty wiesz i dalej cisza, to moze lepiej nie wiedziec...

Moj tata dzis pojechal do rodzinki(40km dalej) na swieto, ja mialam zamir jechac tam na 1 dzien 1go, ale stwierdzilam, ze na drogach bedzie za duzy ruch i bede sie stresowac, wiec moze na cmentarz wybierzemy sie tu na miejscu, ale zobaczymy tez jaka bedzie pogoda...Bo nie usmiecha mi sie rodzic przeziebiona, a dzis mam jakis katar...

No i tyle co u mnie...

Patrysiu nie możesz tak myśleć że wynikła taka sytuacja dlatego że chciałaś juz mieć synka przy sobie :no: widzisz już 30ty tydzień zaczynasz, będziesz leżała i dasz radę wytrwać do końca, zobaczysz uda się :tak:

Royanna dobrze że wszystko ok po wizycie :-) czekałam na wieści :tak: ja mam w poniedziałek wizytę i muszę mojego gina zmolestować żeby jednak mnie zbadał w środku i powiedział co i jak z szyjką i ewentualnym rozwarciem :)
A na groby też się pewnie nie wybiorę, jak już pisałam...

Witam dziewczynki

Patrysiu cieszę się bardzo że myslisz bardziej pozytywnie. Na pewno wszystko bedzie ok.
Royanna, Gosia, Pyszczku widzę że już nie mozecie się doczekać, skąś to znam ta koncówka jest najgorsza, ale juz niedługo będziecie tulić swoje maluszki i to Wam wszystko wynagrodzi.
obiecałam i wstawiam fotki mojej królewny

Załączniki

• nata1.jpg
    nata1.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 65
  • nata2.jpg
    nata2.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 67
reklama
Witam dziewczynki

Patrysiu cieszę się bardzo że myslisz bardziej pozytywnie. Na pewno wszystko bedzie ok.
Royanna, Gosia, Pyszczku widzę że już nie mozecie się doczekać, skąś to znam ta koncówka jest najgorsza, ale juz niedługo będziecie tulić swoje maluszki i to Wam wszystko wynagrodzi.
obiecałam i wstawiam fotki mojej królewny
Jeju, jaka ona slodziutka!!! Malenki pieszczoszek:tak::-D:-D:-D
Okruszynko-sliczna masz coreczke:tak::tak::tak:

Do góry