reklama
kiki750321
Fanka BB :)
kinga dziekuje..
pyszczku wiesz jak bym chciala zeby derya byla podobna do mnie...mowia ludzie roznie jedni ze do mnie a inni ze do mustafy a ja juz sama nie wiem..hi hi..
pyszczku wiesz jak bym chciala zeby derya byla podobna do mnie...mowia ludzie roznie jedni ze do mnie a inni ze do mustafy a ja juz sama nie wiem..hi hi..
Agniesiak85
A o co chodzi z tymi stópkami dziś na tvnie??
R
rouż
Gość
A ja nie zaczelam jeszcze prasowania bo tak mnie maly gniecie, ze nie moge wytrzymac
wyc z bolu chce mi sie!!! No doslownie od kilku dni zmienil pozycje tak, ze jakbym o kant jakis byla oparta...obawiam sie, ze jak nie urodze na dniach to tam rozstepow dostane...Chyba pieta mnie uwiera lobuz, no...musze z nim powaznie porozmawiac 
Kiki- Ty i coreczka wygladacie slicznie
))
Kiki- Ty i coreczka wygladacie slicznie
R
rouż
Gość
Bajka o pingwinach"tupot malych stopek"A o co chodzi z tymi stópkami dziś na tvnie??
Ladna

Czarodziejka
Czesc Dziewczynki
jak tam u Was piatek mija? ja myslalam ze dzis nie bede musiala ruszac sie z domku a tym czasem mąz zadzwonil ze musze mlodego z przedszkola odebrac..a przedszkole na innej dzielnicy....nie bylam szczesliwa bo dzis korki tym bardziej przed tym weeknedem...ale jakos szybko udalo mi sie obrocić....Macius mi padl w aucie tylko łepetynka opadala
Pyszczek- niektórzy to nie maja wyczucia....do mnie po porodzie chcialy władowac sie szwagierki...które niekoniecznie są mi bliskie...w dodatku chcialy przyjechac do szpitala porąbane!!!!!
Oczywiscie nie zgodzilam sie ....tez uwazam ze to czas dla rodziwo i dziecka a nie szwagierek cioc itp!!!!!
ale ludzie juz tacy są....zaloze sie ze ta twoja koleznka nie ma dzieci....albo jak ma to pewnie do niej nikt nie mógl pojechac po porodzie!!!!!
Wcale nie bój sie mówic wprost ze sobie nie zyczysz odwiedzin!!! ktos kto jest "normalny" zrozumie!
jak tam u Was piatek mija? ja myslalam ze dzis nie bede musiala ruszac sie z domku a tym czasem mąz zadzwonil ze musze mlodego z przedszkola odebrac..a przedszkole na innej dzielnicy....nie bylam szczesliwa bo dzis korki tym bardziej przed tym weeknedem...ale jakos szybko udalo mi sie obrocić....Macius mi padl w aucie tylko łepetynka opadala

Pyszczek- niektórzy to nie maja wyczucia....do mnie po porodzie chcialy władowac sie szwagierki...które niekoniecznie są mi bliskie...w dodatku chcialy przyjechac do szpitala porąbane!!!!!
Oczywiscie nie zgodzilam sie ....tez uwazam ze to czas dla rodziwo i dziecka a nie szwagierek cioc itp!!!!!
ale ludzie juz tacy są....zaloze sie ze ta twoja koleznka nie ma dzieci....albo jak ma to pewnie do niej nikt nie mógl pojechac po porodzie!!!!!
Wcale nie bój sie mówic wprost ze sobie nie zyczysz odwiedzin!!! ktos kto jest "normalny" zrozumie!

Kiki- malutka jak cukiereczek

Kinga za 2 dni testowanko!!!!!Trzymam kciuki!!!!!
Royannka koniecznie porozmawiaj z Synusiem, żeby dał jeszcze mamie spokoju te parę dni do rozwiązania 

Czarodziejko dokładnie ta moja koleżanka nie ma jeszcze dzieci i pewnie dlatego zero wyczucia.....
ani zrozumienia że dzień narodzin dziecka jest dla kogoś jednym z najwazniejszych dni w życiu i może nie chce się nim dzielić z połową świata ... jesli nie zrozumiała to powiem jej wprost, tak jak piszesz, że nie życze sobie odwiedzin ! I już 
Kiki może Maleńka ma w sobie cos z Mustafy, ale z Mamusi na pewno też
Miłego wieczorku wszystkim!

Czarodziejko dokładnie ta moja koleżanka nie ma jeszcze dzieci i pewnie dlatego zero wyczucia.....

Kiki może Maleńka ma w sobie cos z Mustafy, ale z Mamusi na pewno też
Miłego wieczorku wszystkim!
jejku jaka ona sliczna:-)a jaka ma sliczna krowke:-)ja tez chce taka:-)Mi sie wydaje ze corcia do meza twojego jest bardziej podobna:-)a Ty mamuska niezle wygladasz:-):-);-)
to juz Kasiu wszystko wiesz o szczepieniu:-)w szpitalu pewnie dostaniesz kiedy szczepic dziecko...ja pamietam ze kupowalam te szczepionki skojarzone ale nie te najdrozsze tylko posrednie 5w1 a nie 6w1..i tak Maja rewelacyjnie reagowala na szczepienie nie plakala tylko patrzyla jak Pani jej igle wbijala hehe:-)Royanna, Kinga tak własnie sądziłam że w przychodni się dowiem
Paula Tobie również życzę miłego weekendu!
Kiki własnie dlatego staram się spokojnie czekać, ale to że zaczął mi czop odchodzić i mam te twardnienia przynajmniej mówi mi że zaczyna coś się dziać u mnie, czyli wszystko dobrze funkcjonuje ;-) to mnie uspokajamasz rację wszystko jest mało ważne, oby nasze dzieciaczki były zdrowe :-)
A mi jakoś nie wyszła drzemka popołudniowa, nie mogłam się ułozyć, jakos niespokojnie drzemałam, więc wstałam żeby się nie męczyć
Koleżanka mi napisała smsa żeby jej koniecznie napisać jak tylko zacznie się akcja porodowa i jeszcze że chce do mnie przyjechać w przyszłym tygodniu (z innego miasta) żeby mnie pooglądać albo jeszcze w dwupaku albo już z maluszkiem. Ja nie wiem, jak niektórzy ludzie nie rozumieją...Nie dość że nie wiem czy dotrwam w dwupaku do przyszłego tygodnia, no i wiadomo człowiek zestresowany, czeka na poród, zmęczony, coraz gorzej się czuje...I nie ma ochoty na przyjmowanie gości, szykowanie itd....Tym bardziej po porodzie, pierwsze dni w domu powinny być TYLKO dla mamy, taty i dziecka, na zapoznanie się z maluszkiem, zaklimtyzowanie w domu, zresztą kobieta obolała po porodzie, wiadomo...A niektórzy nie rozumieją, już by się chcieli pakować, bo im się tak podoba...
Więc dałam jej delikatnie do zrozumienia że przez pierwszy okres w domu po porodzie wolałabym nie przyjmować żadnych gości..
Oj dziwni sa ludzie jakos chyba nie kumaja ze po porodzie jest sie oslabionym i ostatnia rzecz o jakiej mysli sie to odwiedziny..dobrze jej napisalas:-)
A ja nie zaczelam jeszcze prasowania bo tak mnie maly gniecie, ze nie moge wytrzymacwyc z bolu chce mi sie!!! No doslownie od kilku dni zmienil pozycje tak, ze jakbym o kant jakis byla oparta...obawiam sie, ze jak nie urodze na dniach to tam rozstepow dostane...Chyba pieta mnie uwiera lobuz, no...musze z nim powaznie porozmawiac
![]()
oj Kochana widze ze obie polegniemy na dniach...ja mam coraz wiecej tego sluzu dotego mam uczucie parcia na pecherz nawet jak lerze i brzusio zaczal bolec...obawiam sie ze 1 listopad bedzie dla mnie!!
Agniesiak85
Widziałam reklamęBajka o pingwinach"tupot malych stopek"
Ladna![]()
reklama
Widziałam reklamęBędziemy z M oglądac
![]()
hehe widze ze dzis wiekszosc z nas zasiadzie przed bajka wieczorem hehe:-)milego wieczorku babeczki:-)
Podziel się: