reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Czarodziejko Ty pisałaś że Twój Synek ma tego laptopa co Gosia dawała linka Fisher Price - mogłabys napisac mi coś więcej o nim? Tzn czym się tam dziecko bawi i co jest ciekawe, bo w tych opisach z aukcji allegro to niewiele jest informacji...a pokazałam tego laptopa M i mnie męczy żeby zamówić, bo musimy jakiś prezent kupić dla M chrześnicy do przyszłej soboty, więc przydałoby się juz zamówić żeby zdążył dojść...ale jeszcze chciałabym wiedziec coś więcej o nim, czy na pewno warto..pliss :happy2:
kochana Ty w przyszla sobote bedziesz tulic Sebusia:-)to chyba nie bardzo pojdziesz na te urodzinki co??
Gosia dzięki za te życzenia :-) czyli widzisz, najpóźniej 13.11 jesteśmy obie w szpitalu! :tak: i tak samo będę ściemniać żeby nie mogli mnie odesłać! :-D lepiej sobie założyć taki cel, niż codziennie dołowac się myślami - dlaczego to jeszcze nie dziś...a być może nasze Maluchy sprawią nam miłą niespodziankę wczesniej ;-)

Mój M kontuzjowany, więc humorek ma trochę popsuty, ale postaram się jakoś umilić mu czas powrotu do zdrowia, tym bardziej że dzisiaj na zmianie opatrunku chirurg Mu powiedział że jutro chyba da mu antybiotyk, bo to otwarta rana i żeby nie wdało się zakażenie ani żadne paskudztwo :no: szkoda że Ty nie możesz teraz ze swoim M posiedzieć, ale pamiętaj że on to wszystko robi dla Was, żeby zrobić Ci wspaniały Mikołajkowy prezent! Więc należą mu się buziaki od Żonki :-):tak:

A co do tej wódki..:-D Mój M zamierza zaprosić swoich najbliższych kolegów, brata, mojego brata i jeszcze kogoś tam na pępkowe do jakiegoś lokalu, tzn zamóić stolik gdzieś na mieście, bo stwierdził że lepiej tam sobie pójść wypić za zdrowie Syna, niż tych wszystkich ludzi do domu ciągnąć i robić zamieszanie :-D
:-)
wspolczuje Twojemu m tego palca rozcietego napewno musi cierpiec...nom ja wiem ze moj m robi to wszystko dla nas...ale ja mimo to czuje sie strasznie samotna bo ciagle sama jestem z Maja...moj m od 2dni Maje widzial tylko przez pol godz rano bo jak wraca do domu to ona juz dawno spi...sa nawet takie dni ze Maja wpada w histerie bo ona chce do taty i co wtedy ja mam zrobic?? a o tym pepkowym nie chce myslec bo wiem ze jak oni sie spotkaja to bedzie masakra...ja wiem jak oni pija i jak sie potem zachowuja jak dzieci ktore dostaly pierwszy raz cukierka...
PYSZCZKU I GIE-OSKA codziennie zagladam specjalnie zeby sprawdzic czy juz tulicie swoje malenstwa;-)a tu jeszcze "wash&go" 2w1;-)ale juz niedlugo...tak Wam zazdroszcze:-)
no widzisz cos Ci nasi synkowie uparci sa i nie chca wspolpracowac

Paula dobrze ze @ przyszla przynajmniej wiesz ze mozesz staranki zaczac:-)
Patrysiu witaj:-)

reklama
A my wrocilismy ze spacerku :) pozyteczne z praktycznym bo zakonczylam zalegla sprawe w spoldzielni, zrobilam zakupy. Cala droge brzuszek mi sie stawial(pewnie od dzwigania), a teraz w domu znowu spokoj. Widocznie tak ma byc :)

Czarodziejko Ty pisałaś że Twój Synek ma tego laptopa co Gosia dawała linka Fisher Price - mogłabys napisac mi coś więcej o nim? Tzn czym się tam dziecko bawi i co jest ciekawe, bo w tych opisach z aukcji allegro to niewiele jest informacji...a pokazałam tego laptopa M i mnie męczy żeby zamówić, bo musimy jakiś prezent kupić dla M chrześnicy do przyszłej soboty, więc przydałoby się juz zamówić żeby zdążył dojść...ale jeszcze chciałabym wiedziec coś więcej o nim, czy na pewno warto..pliss :happy2:
Kochana moja z tego co pamietam :
- naciskasz literki i laptop wymawia je i pokazuje obrazek.
- jest tam muzyka
- są rozne zadania ktore dziecko musi wykonac
- uczy sie literek i cyferek
- gry
- myszka mozna deliktnie ruszac i jest cos jakby laptop pobieral wiadomosci i potem czyta rozne emaile...
Moim zdaniem bardzo fajny laptop!!!!!
Maciej nauczyl sie bawiąc nim literek!!!!
Ja osobiscie polecam
ale na rynku są tez innych firm.np e. edu czy jakos tak

Royanna, Patrysiu no niestety @ przyszła dziś w nocy :-( z jednej strony to dobrze bo taki dziwny miałam ten cykl, do tego ta infekcja a teraz zaczynam spokojnie nowy cykl :tak: i niebawem nowe staranka mam nadzieję tym razem owocne ;-):tak::-)

! :-)
Paula- nie martw sie Kochana- zobaczysz ze i Ty doczekasz sie tych dwóch pieknych kreseczek!!!! I juz wszystko bedzie dobrze....kto wie moze bedzie prezent pod choinkę:))))))

PYSZCZKU I GIE-OSKA codziennie zagladam specjalnie zeby sprawdzic czy juz tulicie swoje malenstwa;-)a tu jeszcze "wash&go" 2w1;-)ale juz niedlugo...tak Wam zazdroszcze:-)

Pati - zobaczysz jak i U Ciebie szybko zleci!!!!!!
dopiero co byl tescik a juz niebawem usg bedzisz miala na przeziernosc!!!!!!
ja nie wiem kiedy mi ta ciąza minęla...w sekundę!!!!

A powiedz jeszcze jak sie czujesz?

Buziaki

Zapomnialam Wam napisac jak mnie synus dzisiaj zaskoczyl.
Macius, moj trzylatek powiedzial mi dzisiaj cos tak milego, ze prawie sie poplakalam. Otoz w pewnej chwili przytulil sie do mnie, spojrzal mi w oczy i oznami:
"Jestes wpaniala mamusia! Gotujesz pyszne obiadki i zupki, pieczesz ciasta...Nooo" I mocno mnie usciskal! A ja sie poczulam jakbym wygrala glowna nagrode na loterii :)))

Macius, moj trzylatek powiedzial mi dzisiaj cos tak milego, ze prawie sie poplakalam. Otoz w pewnej chwili przytulil sie do mnie, spojrzal mi w oczy i oznami:
"Jestes wpaniala mamusia! Gotujesz pyszne obiadki i zupki, pieczesz ciasta...Nooo" I mocno mnie usciskal! A ja sie poczulam jakbym wygrala glowna nagrode na loterii :)))

Takie słowa od własnego dziecka....BEZCENNE :-):-):-) Kochany Maciuś :-)

A my wrócilismy od fryzjera...po drodze złapał nas deszcz :baffled: Kacperek za to że był grzeczny i dał sobie włoski podciąć mógł sobie wybrać prezent i kupiliśmy traktor (kolejny zresztą;-)) :tak:
Ogarnęłam troszkę mieszkanie i jestem :-)
A oto mój syncio :-)

a.jpgb.jpgc.jpg

Czarodziejko dziękuję za opis tego laptopa :-) W takim razie chyba się na niego zdecyduję :tak:

A mi się mama chce wbić jutro na nocleg, bo tak jej pasuje, ma jakies sprawy do załatwienia w Lublinie w piątek i sobotę i nie chce jej się dwa razy jeździć...
A ja tu jej akurat nie chcę :wściekła/y: Bo jakby mnie akurat tej nocy złapało do porodu to nie chce mieć mamy na głowie u siebie w domu! :no: Tym bardziej że mnie wkurza bo nawet nie zapyta czy może przyjechać, tylko próbuje na mnie wymusić żebym ją zaprosiła...:wściekła/y: Zamiast zapytać "Czy mogę przyjechać do Was?" mówi " No wiesz, nie wiem czy jutro zostawać na noc bo taki deszcz pada i chyba nie opłaca się jeżdzić w tę i z powrotem..." :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Royannko noooo super Ci Synuś powiedział :-):-):-)

Paula ale masz kawalera w domu! ;-) Jakoś tak zmężniał w tym nowym fryzie :-) aha i fajne macie akwarium, widać rybki - znak że wyczyszczone :-D

ale słodziak.....:tak::tak::tak:

reklama
Paula ale masz kawalera w domu! ;-) Jakoś tak zmężniał w tym nowym fryzie :-) aha i fajne macie akwarium, widać rybki - znak że wyczyszczone :-D
Dziękuje :happy2: i współczuje najazdu mamy chociaż bardziej to brzmi jak najazd teściowej ;-) no ale w sumie to teściowa Twojego M a on pewnie jeszcze bardziej się cieszy niż Ty ;-)

Do góry