reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

my chcemy kupić Filipkowi odkurzacz, kosiarkę(playskool), parking poziomowy i auto do lolekcji z little tikes. Może jeszcze sie coś zmieni w razie gdyby nie było czegoś.
U nas Filip też w grudniu ma i urodziny no wiec dostanie w sumie 3 prezenty od nas:happy::-p heh no może 4

to fajne prezenty Filipek dostanie :tak:
Kacper pisze list do Mikołaja i co i rusz coś tam dopisuje :blink: narazie na tej liście jest:
- samochód polewaczka
- duży tir z biedronką
- klocki lego city
- szambiarka
- tir lego
- klocki lego zestaw straż pożarna
- klocki lego zestaw policyjny

:nerd::nerd::nerd::nerd::nerd::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
Widze ze kwestia miklołaja nie tylko mnie dotyczy, ja tez chodze z notatnikiem i spisuje co to oj synalek wymysli. Najbardziej chciala bym mu dac rodzenstwo w prezencie:)

hej dziewczyny!u mnie nadal cisza..ale cos czuje ze Kasia nasza do piatku urodzi:-)
Kinga ja jutro wkleje zdjecie Mai jak chcesz poogladac:-)albo moge Ci dac zaproszenie na nk ale to tez jutro:-)
Bershka bardzo sie ciesze ze za 2tyg bedziecie juz w domku w koncu!!!

Kochane milego wieczorku i do uslyszenia jutro:-)

:happy: rodzeństwo... to byłby chyba najcudowniejszy prezent...dla wszystkich! :-)

Oj tak też bym chciała taki prezent :tak::-):-) i wszystkim starającym się życzę takiego prezentu :tak::tak::tak:

Kinga dzięki za linka :-) fajne tam są zabawki :tak:tylko że Kacper preferuje trochę inne klocki takie typowe lego i nie duplo tylko te małe :tak:;-) jedyny minus to taki że są baaardzo drogie :-:)confused2::confused2:
np. coś takiego:
++ LEGO CITY 7744 SUPER BAZA POLICYJNA 310,00 (812320213) - Aukcje internetowe Allegro
LEGO CITY 7945 Wielka Remiza Strażacka NAJTANIEJ (804824231) - Aukcje internetowe Allegro

będe musiała chyba poszukac jakiś zastępczych kloców które pasują do lego :rolleyes2:

Hej Kochane
Ale mam lenia...u nas pada i pada i ciemno i zimno i mokro....smieje sie do męza ze pogoda łóżkowo- barowa...to pierwsze mamy juz za sobą :))))) A moze i przed sobą :)))))
Maciej coś znowu kicha.....w przedszkolu garstka dzieci bo reszta chora...ehhh
W sumie dobrze ze teraz nie rodze bo te choroby!!!! Przerabialam temat z synkiem jak urodzil sie 3 lata temu w październiku......nie moglismy wyjsc z chorob az do 8 miesiąca!!!!!!

reklama
Paula no drogie te lego ja wiem....cholerka no ale co jak dziecko bardzo chce i rodzice mogą kupić to czemu nie ;) w końcu to jeszcze jedyny smyk!;-):tak:
Ja na lego jeszcze bym sie nie zdecydowała do Filusia bo on chyba za mały jest jeszcze na takie klocki.

zobacz co z M wybraliśmy dla Filpka:happy:

Dickie Duża Baza Strażacka 2 samochody z dźwiękiem Strażak Sam : 3603124 : Dickie
frajda dla niego bedzie bo on uwielbia straże, policje,karetki itp :-)

tak wiec chyba to kupimy bo z garaży nic ciekawego nie widziałam a są te hot wheeles ale mysle ze na to jeszcze Filip tez za mały bo min od 4lat jest.. :sorry:

Gosiu jestem na tak! dzieki :-)

Do góry