reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hejka!
No to mam wynik z kapusty. Nie wiem jak to wygląda na zdjęciu ale z moich obserwacji to po dodaniu moczu kolor tylko się rozrzedził i pozostał fioletowy;-):-)

Załączniki

• IMG_9568 (640x480).jpg
    IMG_9568 (640x480).jpg
    12,3 KB · Wyświetleń: 49
reklama
beatko - to sie napocili z odpowiedzią na email!!!!!
moim zdaniem bedzie dziewczynka....mała mi pisala ze jej kolor sie nie zmienil mimo uplywajacego czasu...a u ciebie byl ciemny pomarancz i tylko rozjasniał....wg mnie dziewczynka na 100%
zobaczysz ze drugi tescior wyjdzie juz jaśniutki!!!!! jak nic hania "nasza" figle płata!!!!!

aneczka- czyli wg tego co powinno byc u ciebie......bo ja juz nie pamietam !!!!????

Dziewczyny Wy spac nie mozecie? 6 rano a juz posty na forum ;)
Monico ten test negatywny robilam dzien po spoznieniu sie @, wiec w 30dc, nie tak pozno. Z Patrykiem tydzien po spoznieniu sie @ mialam jedna kreske, dopiero 2tyg po szyly mi dwie grube... wiec roznie bywa.

Aneczko a mozesz wstawic oryginal bo chyba od tego zalezy porownanie, dla mnie to tez jakis inny kolor niz ciemny fiolet, jakis rozjasniony, ale wszystko zalezy od oryginalu

beatko nie wiem dopiero mam 6 tydz, tzn zaraz wejde w 7 tydz, ale boje sie robic, chociaz nie powiem kusi mnie

Aneczko porównywalam i nasze kolory na zdjeciach sa jednakowe, chyba ze z moim laptopem cos nie tak, moze niech jeszcze ktos oceni:-)

dziewczyny a Wy zakwaszalyscie drogi rodne? bo nie bardzo wiem kiedy i jak dlugo taka kuracje zastosowac? i co polecacie? bo a wptece kobieta pokazywal mi kilka opakowan i ja zglupialam.

Beatko ja czytałam ,że fiolet i purpura to dziewczynka a rozjaśnić kolor na chłopski rozum powinien się jeśli dolejesz czegokolwiek jasnego. Chodzi raczej o zmianę zabarwienia z fioletu (ciemnego oryginału) na róż albo różowo czerwony. Tyle ja wyczytałam na forach ale zagłebiać się w temat nie będę bo nie chcę jakiejś psychozy załapać.
Monico na moim lapku sa to inne kolory ale Twój też dla mnie taki raczej dziewczynkowy niż chłopięcy ;)

reklama
a pamietacie moj wynik z kapusty byl taki bardzo ciemny fiolet? to tez dziewczynkowy?
bo ja juz sama nie iwem jak ta kapuste odczytywac

Aneczka jesli twoj nie jest rozowy tylko jasny fiolet to tez chyba dziewczynka

Do góry