Cieszę się, że utkwiłam Wam choć trochę w głowach, myślałam, że jak tak długo mnie było to mam posprzątane, a tu przemiła niespodzianka

Dzięki Kochane

AneczkaK, tusia26, Czarodziejka dzięki
Aneczka niżej (w odpowiedzi do tashy

przypomnę jak to u mnie było z planowaniem.
A Ty ile miałaś odstępu między owulką a serduchami, przypomnij no Kochana

Bo z tego co widzę, to będziesz mieć dziewuszkę

tak?
Dido21
Dziękuję, czuję się dobrze, choć początki były ciężkie, nie mogłam nic jeść, od wszystkiego mi bylo nie dobrze a najgorzej wieczorkiem;( Ale to już minęło i teraz mogę się w pełni cieszyć dzieciątkiem

Widzę tu, że nasze dzidzie dzielą tylko 2 tyg

Super!!!
Czarodziejka
Dziękuję za miłe słowa. Jeszcze dwa dni do środy i się okaże czy już coś widać

Mam małego nerwa

hehe
tasha31
Kochana nie denerwuj się tyle bo faktycznie pozbędziesz się paznokci

Ja przy pierwszym dziecku wycelowałam tzn mąż wycelował

w samą owulkę i tak się urodził nasz Synuś. A teraz serducha były 11dc wieczorkiem a owulka była 14dc koło południa więc odstęp ok 2,5 dnia. Co najlepsze chciałam poprawić 12dc bo myślałam, że owulka będzie dopiero 15 jak w poprzednim cyklu, a tu proszę, nie udało się, i dobrze się stało, uffff, chyba jakieś zrządzenie losu. W przeciwnym razie byłoby zbyt blisko owulki i wtedy pewnie większe szanse na chłopca. Teraz nic tylko czekać, bo równie dobrze mogło być już za późno;( 2,5 dnia odstępu to takie lekko ryzykowne, ale co będzie to będzie ważne że mam pod serduszkiem małą istotkę. Powiem Ci szczerze, że ciężko ucelować, tak jak dziewczyny wcześniej pisały trzeba tu dużo cierpliwości i wytrwałości. Lepiej do celu podchodzić małymi kroczkami a skuteczniej i być bardzo uważnym szczególnie jak owulka się przesuwa. Bo nigdy nie możemy być pewne, że to akurat wtedy będzie, no chyba, że ktoś ma zawsze tak samo
Nulka
Ja również mocno trzymam kciuki do 19 i później też

Z niecierpliwością czekamy na dalsze wieści.