reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Gal to mamy identyczne i u tego samego sprzed.kupowane ;-)
a u mnie zawsze jest mało sluz slimaka :-D w owu ale przezroczysty i pobolewania jajników
a zaraz potem zero bólu i sluz własnie mleczny

Hej! Dziewczyny, te które się starają ile dni przed owulacją kończycie przytulanka, ja myślałam żeby zacząć od 4 a potem zmniejszać, a wy jak robicie?
U mnie też śluz najpierw biały gęsty, w owulację i dzień przed duuużo i lejący a dzień po już biały, a w owulację mam straszny ból jajnika, taki że nie mogę się wyprostować jak nie zażyje nospy. A z tym śladem ślimak to dobre bardzo obrazowe ale prawdziwe jakby nie patrzeć przynajmniej u mnie:-):-D
MissBella szkoda że wczoraj się nie starałaś albo dziś rano bo widać że owulacja bliziutko, ale jak te z 11 się utrzymają a owulacja będzie 14 to szansa jest :-)
A tak wogóle to ja zawsze kojarzę że śluzu miałam nadmiar i to takiego lejącego zużywałam po kilka wkładek dziennie i stąd pewnie moi chłopcy, ale teraz jest dużo mniej i gęstszy , myślę że to zasługa tych witaminek i lacibios femina, właśnie muszę zażyć popołudniową porcyjkę, zmykam na chwilkę.:rofl2:
Gal to ty też z tych co mają szansę na testowanie w najbliższych dniach?
Ja jak dobrze pójdzie to za miesiąc bęe oczekiwała na II , chyba że mąż mi wywinie numer i będzie miał popołudniowe zmiany i wtedy przysłowiowa d...:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
agulek - to tak jak u mnie... śmieję się że kiedyś to miałam ciągnący dosłownie na metry :-D ... jak przez miesiąc brałam antybiotyki w zastrzykach to mi się zmniejszyła ilość do takiej optymalnej moim zdaniem :tak: ... bo tak to śluz jak od słonia :sorry: .... ja zaczynałam od 3 dni przed owu ... a teraz to mi już wszystko jedno...byle by się udało :-):sorry:

Mnie się właśnie tak wydaje, że te dziewczyny, które nie mają tego ciągnącego się śluzu, a bardziej lepki, biały, to chyba im łatwiej zmajstrować dziewczynkę. A tak to ciężko...

Dziewczynki, jeszcze raz podejmę temat wit. c z firmy now, czy tą którą macie bez bioflawonidów, to jest naturalna? I jeżeli możecie, to dajcie linka, bo ja znalazłam tylko z firmy now bez biflawonoidów, ale wygląda na sztuczną, chyba że się mylę:-).

a u mnie nigdy nie bylo duzo sluzu, wrecz prawnie wcale nigdy go nie ma na zewnatrz. starajac sie o pierwsze dziecko myslalam ze nigdy w ciaze nie zajde ze wzgledu na brak sluzu, ale udalo sie w pierwszym cyklu. dopiero przy podejsciu do starenek o drugie dziecko wybadalam u siebie sluz wewnatrz przy szyjce:tak: no ale tego tez tam za duzo nie bylo. tak czy siak ilosc i jakos sluzu nie ma nic wspolnego z plcia bo wedlug tej teorii powinny byc u mnie dziewczynki;-)

reklama
nie wiem czemu wykresów nie widać. musi jakiś błąd u nich być. mam nadzieje że to chwilowe :oo2:

miłego wieczorku girls
idę układać puzle z synem:happy:

Do góry