Matik2012
Fanka BB :)
no właśnie prawdopodobnie tak
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja jak byłam w ciąży, to na to usg w 12-13tygodniu ciąży wybraliśmy się do lekarza poleconego przez moją gin (bo u nas w przychodni kiepski sprzęt do usg był) i okazało się że ten lekarz robi badania nt. wczesnego wykrywania płci, właśnie o tym nachyleniu nam opowiadał i powiedział że prawdopodobnie u nas będzie synekpodobno w 12 dc obie płcie mają taki sam wyrostek płciowy (tzw. nub po ang.) tylko jest on inaczej nachylony - u chłopców delikatnie sterczy ku górze a u dziewczynek jest równoległy do linii pleców Embryo Development external genital sex organs - angle of the dangle boy or girl ultrasound gender scan - Baby2see, mi lekarka powiedziała o synku jakoś w 14 tc :-)