Gal
Fanka BB :)
Mama05- ojojoj! Co za dzień! Co się dzieje, skarbie, teraz czytam co nasza Piranha Ci napisała. Wydaje mi się, że ten pregnyl może by teraz pomógł. Widzisz, ty dzisiaj ryczysz, ja ryczę, szkoda, że jesteśmy tak daleko od siebie to razem byśmy sobie popłakały....:-(
Piranha- Ty moja kochana, jak mam Ci dziękować, za to co robisz? Słonko, aż nie wiem co napisać, dziekuję, dziekuję, dziekuję
Próbuje ochłonąć i to jak przeczytałam co mi napisałaś to mnie na duchu podniosło
Irygacje zrobiłam , bo co mi juz teraz pozostało...
A z tym roztworem to próbowałam własnie dodać do 20 ml wody, tylko 2 ml limonki i dalej jest ph 2,8.
dodam, że ten miernik mierzy wg mnie bardzo dobrze ph roztworów , wiec mogę mierzyć.
Ciekawe ile by trzeba dodac tej limonki, aby ph było 4.
Będę zagladać na BB , muszę dojść do siebie, po tym ciężkim dla mnie dniu....
Jeszcze raz kłaniam Ci się nisko.....
Piranha- Ty moja kochana, jak mam Ci dziękować, za to co robisz? Słonko, aż nie wiem co napisać, dziekuję, dziekuję, dziekuję

Próbuje ochłonąć i to jak przeczytałam co mi napisałaś to mnie na duchu podniosło

A z tym roztworem to próbowałam własnie dodać do 20 ml wody, tylko 2 ml limonki i dalej jest ph 2,8.
dodam, że ten miernik mierzy wg mnie bardzo dobrze ph roztworów , wiec mogę mierzyć.
Ciekawe ile by trzeba dodac tej limonki, aby ph było 4.
Będę zagladać na BB , muszę dojść do siebie, po tym ciężkim dla mnie dniu....
Jeszcze raz kłaniam Ci się nisko.....