reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

tasha czy ja wytrzymam? to Ollena jest w ciąży i nie chce znać płci:-D ale podziwiam ją, z jednej strony to nie jest wcale taki zły pomysł.. bo tak, jak napisała nie zadręcza się, że nosi po seruchem synka, a chciała córkę.. bo w chwili porodu euforia jest tak wielka, jesteś szczęśliwa, że masz dzidzię na zewnątrz i nic innego się nie liczy..

reklama
mój wiosenny look:-D
wczoraj nabyte ubranka-niestety nie zdązyłam się usmiechnąć :sorry2:

Załączniki

• Nr353.jpg
    Nr353.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 103
Ostatnia edycja:
kropelki_1.jpg

Witajcie DziewczynKi:))))
Zagladalam do Was wczoraj ale na szybKo..nie mialam czasu popisac..
U nas ok..dzieci dopiero wstaly wiec pospalismy..
Wczoraj poplynel w zaKupach...Maz zostal z chlopcami w domu a ja buszowalam po sklepach. SpotKalam sie tez z moja przyjaciolka na Kawce:)
Dzis jedziemy na ur rocznego kuzyna naszych chlopcow..
Z maciusiem nie bylam na usg trojwymiarowym ale z maksiem bardzo chcialam i poszlam...tez mam film z tego nagrania i zdjecia;0)))) Wspaniala pamiatKa:))))
Mama- Super!!!! ElegancKo:)))) Ja wczoraj tez kupilam sobie łASZKI...Sukienke i 2 bluzki..rajstopy i leginsy w calzedonii

Sciskam Was dziewczynki Mooooocno
Milej , Rodziennej Niedzieli!!!!
images

Ostatnia edycja:
No ja nadal mam te zawroty glowy popoludniy.Pirania jak ty musisz byc szczesliwa.Ja myslac o dzidzi lapie sie ze mysle zosia.Moze tez dlatego ze nie mam imienia do chlopca.A nie chcialabym bo nie chce sie niepotrzebnie rozczarowac

Czarodziejka dzięki kochana :)również milusiej niedzieli zyczę ;))

Tasha -na basenie było git ;))) poszłam w stroju 2częściowym bo tylko takie mam a generalnie wszystkie mamy w 1częściowym bo rozstepy na brzuchu...doceniłam fakt ,że ich nie mam..
dzieci szalały jak jasny gwint...
nawet ja kilka razy zjechałam ze zjeżdżalni:-Dpewnie jak pokraka ,ale liczy się radośc dzieci ,że z mamą:tak:
Tomek brał Ich na te większe i zjeżdżali na podwójnych pontonach-dla mnie hardcore więc moczyłam doopkę w bąbelkach :-)
byliśmy z jeszcze 2 rodzinami-jedna 3 synów ,druga parka tak jak my tylko starszy syn..

po 3 h moczenia-tak Truskaffcia miałam odmoczoną skórę:-D:-Dpojechalismy jeszcze do Mc D.i dopiero o 22.oo zawitalismy do domu-dzień przeudany-że tak nowe słowo wymyślę:-D
i wstaliśmy o 9.00:tak:

Pirania śliczna córa ;))!!nie pkazała buźki-czeka na wybór imienia i zjedzenie batonika 20 min przed usg;-);-)

Ewcik dziękuję kochana ;) jak tam Twoje brwi ;)??

Kochane-wszystkie ściskam i idę coś zjeść ;))

Ewcik- nasz Maksio do pewnego momentu tez wstawal "z kurami:)))"
Pamietam jak mial roczek, czy poltora i wstawal o 5 a czasem przed 5...myslalam ze zdechne...najgorzej bylo w zime..bo jak on wstal , bylo jeszcze ciemno. Wtedy "zycie" ratowala mi Kawa...
Chyba kazdy rodzic pewne etapy w zyciu dziecKa musi przetrwac:)))) Minie to-zobaczysz:))))

AndziaK- wciaz jestem mysli ze bedziesz miala coreczke!!!! naprawde!!!!!!!..Wiem ze tobie trudno w to wierzyc ale tak jakos mysle!!!!!! Glowa do góry!!!!

Mama- Fajna z Ciebie laska..wysoka, szczupla:))))

mamcia super, że tak Wam się sobota udała:tak: nas niestety czeka dziś dzień w domu, bo Młody cherla strasznie, katar plus 38 st:no: a 3 tygodnie już był spokój... ehhh... po południu tylko pójdę do kuzynki dać prezent, bo jej syn obchodzi 8 urodziny.. kochana, brwi zmuszona byłam ostatnio w końcu sobie zrobić, bo prawie wyglądałam jak Breżniew:-D

Ewcik aaaaaaaaahahahahahahah no kurcze spadłam z krzesła ;))))już nie przesadzaj kochana :-D:-DBreżniew :-D
w każdym razie dobrze,że zrobione i Breżniew poszedł won:cool2:
zdrówka dla synka ....ehhhh wirusy wiosenne..
u nas dziś był przymrozek -tak zapowiadali -5 i pewnie tak było:baffled:

Czarodziejka dzięki ;**
a Ty kochana pokaż sukienusie:)
leginsów widzisz tez szukałam,ąle do Calzedonii nie weszłam:sorry2:mój błąd...

reklama
piranha widac buzie widac, sliczna mala krolewna :-)
mama:-) piekne zdjecie nawet mimo braku usmiechu, ubranka takie pelne zycia i wiosny:-) a Ty przesliczna :-)
milego dnia

Ewcik zdrowka dla synka...
pamietam te nocne wstawanie przed 5 u Nadii matko, czlowiek chcial jeszcze oczy zamknac a dziecko dawaj mamo bawimy sie, wstawaj juz, bo ja nie spie, czlowiek pol zywy potem po domu sie wloczyl... uuuu ...naszczescie Livia tak nie robila...

Do góry