reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Truskaffka-ja zakupiłam te koszulki --bez piratów :-p dla małego i duzego
i tez po fakcie pomyslałam,ze mogłam wziąć jeszcze rozmiar większe ..........za taka cenę a sa super :tak:

reklama
no Tusia gratuluję trzeźwości umysłu, mnie jakaś zaćma wzięła..już miałam te podkoszulki w ręce i wyszłam bez...boszszeeee
no ale trudno, mam nauczkę na przyszłość:-p

no pomysł z taką imprezą fajny, gorzej jakby się w cukierni pomylili:-D

hej dziewczynki, ja klasycznie będę wieczorem..

truskawcia u Marcelinka w żłobku też dziś była impreza tematyczna Euro 2012:-D Panie był zachwycone, jak go zobaczyły, bo mówią, że większość rodziców olała sprawę i normalnie poubierali dzieci.. a on miał komplet czerwony z napisem Polska, włosy na żel i namalowałam mu flagę Polski na policzku;-) jak zgram zdjęcia, to wkleję na chwilę.. Ty Matiemu robiłaś fotki??

jestem ,pospałam 2,5 godzinyyy:-D
obudziłam sie o 12.30!!
poszłam z Bonuskiem na pół h na spacer sie rozbudzić:-D
potem poodkurzałam ,zmieniłam pościel i pjechałam po dzieci...małe zakupy na obiada i jestem w domu..

Truskafffka super te filmiki:tak:

Marzycielka i ja zaciskam &&&& za piękną owu i działania owocne ..
zdrowia dla mężowego...

Tusia cześć babeczko:)

Pirania-mierzyłam juz ciśnienie 3 razy w sumie i mam koło 120 na 80 więc oki....może wtedy miałam takie bo to było dzień po tym wypadku z autem???

Galuuuuuuuuuuuuuu???gdzie jesteś ???

Truskaffka następnym razem jak coś weźmiesz w lidlu to nie odkładaj :))
widziałam nową gazetkę -fajne stroje mają być na plażę :)
juz upatrzyłam sobie ...turkusowy:-D

cos to jeszcze miałam yyyyyyyyyyyyyy:baffled:

matko jedyna MAMA jaka ty piekna jesteś >>>>>>>>>>ostatnia fota powalajaca :szok:

chiałabym tak umiec sie uczesac i ubrac >>ja taka szara mysz jestem i kompletne bezguście :-(

Tusia skarbie błagam Cię .....ja taka przeciętna jestem babka..
na kudły patrz ;-)...

a w ogóle to jak chcesz to wstawiaj fotę i będziemy doradzać:tak:
ja jubię wyraziste kolory ,ale wiesz-bez cepelii :-D

Ewcik super małego wyszykowałaś :) szkoda że reszta rodziców nie popisała się...dzieciaki miałyby frajdę
Fotek nie robiłam akurat, bo dziś w pracy siedzę, strój tylko Mati dostał do siateczki, w przedszkolu się przebierali-po śniadaniu, bo nieraz dziwne rzeczy lądują na ubraniach przy śniadaniu:-D
Ale spytam w przedszkolu, może ktosik robił zdjęcia :)
Mam zdjęcia młodego z pikniku..wstawię kiedyś przy okazji ;)

Mama ja ostatnio kupiłam pierwszy raz strój jednoczęściowy-tak mnie naszło... i jestem bardzo zadowolona :)
taki Strój kąpielowy jednoczęściowy b.p.c 38 M A566 (2253926985) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i będę mało oryginalna...ale podobasz mi się w każdym kolorze:-D

Daria- no właśnie..lata lecę-za niecałe 2m-ce skończę 33 więc w jasnych niby młodziej...

Truskaffcia no toś mi pomogła ;))
bo nie wiem czy te jasne trochę przyciemnić pasemkami w brązie????

zaraz bedzie Tomson i siadamy do obiadu..zrobiłam dzis 2 dania:szok:
rosół
i łososia z ziemniakami i sałata..

reklama
Do góry