reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
ja w domu tez nie mialam jakis kar czy by mnie ktos bil;/ a oni tam mieli takie jakies dziwne kary i on tez by chcial nadie tak szkolić tylko ja mu nie pozwalam;) moj tata to nawt na nas nie krzyczal i mial dobe podejscie do dzieci i ma nadal .a jak do nadii przyjezdza tamten dziadek to jak dzik w ogole sie z nia bawic nie chce i slysze jak sie kloca z zona kto ma isc z nia teraz to sobie mysle po co wy przyjeżdżacie popatrzeć to moga na zdjecie ;/

moge w czwartek sie dowiem na kolejnym usg co jest i czy jest pewna :tak:chociaz nawet nie wiem czy nie wole sie przy porodzie dowiedziec bo bedzie pewne :)

u nas od czwartku ma byc 28 stopni ale jakos tego nie widze :-D

Patrysiu
to fakt rok temu była taka kiszka z pogodą...a przez to masa komarów!!!!
my w zeszlym roku bylismy we Wloszech tydzien (ale bez dzieci) a potem we wrzesniu z dziecmi w Grecji i tez juz były chlodne dni...dlatego w tym roku na poczatku lipca Italia z dziecmi a w sierpniu jeszcze Egipt ale to na tydzien tylko i z Last minute...być moze jednak nie bedzie tak źle z tą wakacyjną pogodą?!!!!!!
Daria to faktycznie teściowie wzorowi...Boshe jak ja tego nie kumam!!!!!
Moi rodzice tak są "posikani" za wnukami...a mają ich 4 (u mnie dwoje i u mojej siostry 2) Niekiedy potrafią zabrac cala czworke do siebie na noc a my idziemy gdzies na impreze/....Sa przekochani..zawsze moge na nich liczyc...i wnuki bardzo do nich lgną...Jednak to prawda ze jak sie dziecku daje miłość to ta miłość wraca!!!!!

Ostatnia edycja:
ja pojedno nie chce byc wpolsce bo oni jak przyjada i sie madrza to sie nie dobrze robi ;/ i jak slysze jak ona opowiada ze zostawiala dzieci jak spali i szli na impreze :szok:przecież to dziecko moglo sie obudzić a ona ze oni ciagle spali to sobie mogli wychodzić . to powiedzialam ze nigdy im zadnego z dzieci nie zostawie . a najbardziej wkurzajace jest to jak przyjadą i przy wszystkich wyciągają np stówę i machają i mówią nadia masz kup sobie czekolade ;/ taki popis nie wiem ale jak chca to by mogli to normalnie zrobic a nie trzmaja w ręce ta kase i tak machają jak wachlarzem szczyt głupoty dla mnie ;/

Daria widać mają jakieś kompleksy!!!!!
Nie przejmuj sie..i trzymaj!!!!!
Ja powoli spadam...jade dzis do rodzicow.....wrocili wczoraj z Wloch i nie widzialam sie z nimi 2 tygodnie a to dla mnie całe wieki:))))

czesc dziewczynki,
hmmm.... zalapie sie jeszcze na ta kawke????

Ja dzis bylam w szkole u corki, dzien sportu, tak wiec milo bylo aby rodzic sie pojawil i kibicowal swojemu dziecku... a ja dzis kibicowalam cale 5 ( mamy w pracy no to ciotka kibicowala). Bylo super, najpiekniejszy to usmiech tych dzieciaczkow :-)

Dziewczynki temat tesciow pociagnelyscie, tak wiec i ja dodam swoje.... dajcie sobie z nimi na luz, oni sa tylko dziadkami waszych dzieci, a to co robia i mowia zostawcie bez komentarza i tak kazda mysli o nich swoje. Kiedys dawno temu moja tesciowa mi powiedziala, ze chocby nie wie jak sie starala to i tak bedzie przyslowiowa tesciowa. A moja cora podchwycila najlepszy tekst z bajki i jej to kiedys powiedziala.... Zadko sie zdarza dobra tesciowa.
Ja na moja tesciowa nie narzekam, jest to dobra kobieta, tylko ja tez musze wziasc to pod uwage, ze nie widzimy sie za czesto ( no w tym roku to az 3 razy) i nie mieszkamy ze soba. Ona nie wtraca sie w moje zycie a rozmowa z nia jest mila i ciepla przez telefon.

Dzień dobry wszystkim :-)

Ja nadal fruwam ze szczęścia i nie mogę uwierzyć, że będę miała córeczkę !!!

Tasha wrzucam zdjęcie wczorajszych, cudownych zakupów dla mojej Księżniczki (nie lubię różowych ciuszków także różu jest minimum) :-)

P1040512.jpg

Czarodziejko zazdroszczę tak wspaniałych wyjazdów wakacyjnych a szczególnie sierpniowego Egiptu ponieważ kocham ten kraj. Gdzie dokładnie lecicie?? Współczuję trochę upałów bo będzie baaardzo gorąco, ja byłam w zeszłym roku w Egipcie pod koniec września i nie dało się wytrzymać na słońcu, najlepsza pogoda tam to luty/marzec gdzie u nas śnieg i mróz a tam piękne lato ale nie aż tak upalne. Życzę udanego urlopu i mnóstwa wrażeń :tak:

Ostatnia edycja:
Ja na temat moich tesciow wogole sie nie wypowiadam szkoda nerwow.A szczegolnie na tescia.Miss no super ale bym szalala z sukienkami nie dziwie sie. I tak sobie mysle jakie to nie fer.Jedne chca i maja a drugie chce i nie maja.A jeszcze inne wogole nie moga. Dlatego tak jak pisalam czuje sie gorsza.

Miss - dziękuję, bardzo lubię oglądać takie cudowności dla księżniczek, fajne ciuszki, zwłaszcza ta sukienusia z cienkiego dżinsu:-), w piątek będę w galerii i zajrzę do H&M, może też taką dostanę;-)

reklama
u nas sa wyprzedaze ciuchow letnich to oczywiscie nadii sie znow pełno z kaplo :) bo plec sie nie wyjaśniła to nadia na tym skorzystala :) i to ciuszki za grosze idzie pokupic i wszystko w C&A i HM:) chociaz ja patrze na niemowlece ciuszki ale opieram sie przed kupnem bo mama mi zawsze mowila ze nie kupuje sie duzo predzej a najlepiej jak sie dziecko urodzi i sie tego trzymam:) teraz aby bede jechała po wozek bo maz sie boi ze urodze i mowi ze z nadia nie pojedzie do holandii po wozek:-Da mowi ze ciuchy kupi jak sie urodzi :)

Do góry