G
Gość 301
Gość
Ewcik, no i nic nie piszesz??? Robiłaś test bez nas? Oj nie ładnie
Pochwal się fotkami, i przypomnij swoje staranka. A mierzyłas tempke???
Piranha, nie stresuj się Krzysiem, ja w szkole też mam takiego chłopca(fakt ma juz 7lat), ale on tez sie zapatrzy.... stanie....nie ma z nim kontaktu....super zna niektóre rzeczy przy których dzieci wymiekaja i jest zdrowy....taki jest, a w razie czego idz do lekarza by sie uspokoic!!! Nie stresy Ci sa teraz potrzebne!!! Trzymam kciuki:*****
Buzka Dla Kajusi i Krzysia;***
Tusia, jak serducho? ja wczoraj myslałam, że padne tak mi niemiarodajnie ponad godz biło wzielam leki i nic....masakraa
Miss, piękny zakup, ja tez w H&M się obkupiłam, ale w sumie dla moich facetów
Lubie tam robic zakupy.
Noemi, nie stersuj sie tempka! Bedzie dobrze kochana!!!;*
Marzycielko, co slychac???
Daria, uważaj na siebie !!! To nie przelewki!!! Ja tez 2 mies leżałam i niegdy więcej.... a to była moja pierwsza ciąża....
Truskaffcia, ale coś nas olewasz ostatnio
Tasha, jessu jeszcze troszkę i Sonia będzie na świecie;*
Martika i jak sampoczucie?
Jak dzieciaczki?
Czarodziejko, jak synek? Duuuzo zdrówka nas choróbstwa nie chca opuścic...
(
Andziak.... Tulę;***
Kate, czarna , lena, edi i reszta Buziaki;****
Ja umieram kolejny dzie na mega ból głowy...
Synek, dostał rybki i jest tak zaaferowany nimi, że nie daje spokoju-nadał im imiona romawia z nimi, chce sie bawic itd
Przyniosłam 2 ze szkoły na czas wakacji (mamy okragłe akwarium )
)

Piranha, nie stresuj się Krzysiem, ja w szkole też mam takiego chłopca(fakt ma juz 7lat), ale on tez sie zapatrzy.... stanie....nie ma z nim kontaktu....super zna niektóre rzeczy przy których dzieci wymiekaja i jest zdrowy....taki jest, a w razie czego idz do lekarza by sie uspokoic!!! Nie stresy Ci sa teraz potrzebne!!! Trzymam kciuki:*****
Buzka Dla Kajusi i Krzysia;***
Tusia, jak serducho? ja wczoraj myslałam, że padne tak mi niemiarodajnie ponad godz biło wzielam leki i nic....masakraa
Miss, piękny zakup, ja tez w H&M się obkupiłam, ale w sumie dla moich facetów
Noemi, nie stersuj sie tempka! Bedzie dobrze kochana!!!;*
Marzycielko, co slychac???
Daria, uważaj na siebie !!! To nie przelewki!!! Ja tez 2 mies leżałam i niegdy więcej.... a to była moja pierwsza ciąża....
Truskaffcia, ale coś nas olewasz ostatnio

Tasha, jessu jeszcze troszkę i Sonia będzie na świecie;*
Martika i jak sampoczucie?
Czarodziejko, jak synek? Duuuzo zdrówka nas choróbstwa nie chca opuścic...
Andziak.... Tulę;***
Kate, czarna , lena, edi i reszta Buziaki;****
Ja umieram kolejny dzie na mega ból głowy...
Synek, dostał rybki i jest tak zaaferowany nimi, że nie daje spokoju-nadał im imiona romawia z nimi, chce sie bawic itd
Ostatnio edytowane przez moderatora: