reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ewcik, no i nic nie piszesz??? Robiłaś test bez nas? Oj nie ładnie:-D Pochwal się fotkami, i przypomnij swoje staranka. A mierzyłas tempke???

Piranha, nie stresuj się Krzysiem, ja w szkole też mam takiego chłopca(fakt ma juz 7lat), ale on tez sie zapatrzy.... stanie....nie ma z nim kontaktu....super zna niektóre rzeczy przy których dzieci wymiekaja i jest zdrowy....taki jest, a w razie czego idz do lekarza by sie uspokoic!!! Nie stresy Ci sa teraz potrzebne!!! Trzymam kciuki:*****

Buzka Dla Kajusi i Krzysia;***

Tusia, jak serducho? ja wczoraj myslałam, że padne tak mi niemiarodajnie ponad godz biło wzielam leki i nic....masakraa

Miss, piękny zakup, ja tez w H&M się obkupiłam, ale w sumie dla moich facetów;) Lubie tam robic zakupy.

Noemi, nie stersuj sie tempka! Bedzie dobrze kochana!!!;*

Marzycielko, co slychac???

Daria, uważaj na siebie !!! To nie przelewki!!! Ja tez 2 mies leżałam i niegdy więcej.... a to była moja pierwsza ciąża....

Truskaffcia, ale coś nas olewasz ostatnio:-D

Tasha, jessu jeszcze troszkę i Sonia będzie na świecie;*

Martika i jak sampoczucie?:) Jak dzieciaczki?

Czarodziejko, jak synek? Duuuzo zdrówka nas choróbstwa nie chca opuścic...:((

Andziak.... Tulę;***

Kate, czarna , lena, edi i reszta Buziaki;****

Ja umieram kolejny dzie na mega ból głowy...

Synek, dostał rybki i jest tak zaaferowany nimi, że nie daje spokoju-nadał im imiona romawia z nimi, chce sie bawic itd;) Przyniosłam 2 ze szkoły na czas wakacji (mamy okragłe akwarium ) ;))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
natusia , współczuje bo wiem jak boli , mam to samo od wtorku - chociaż dzisiaj wzięłam prochy i narazie trochę ulżyło

martika no to jesteśmy mniej więcej ten sam tydzień, ja póki co nie liczę, który to dokładnie, bo miałam długie i nieregularne cykle.. kochana a Ty robiłaś betę?
nie robilam bo tutaj to nie jest tak jak w PL, ze idziesz mowisz ,ze chcesz bete i ci robia ;)

natusia samopoczucie hmm fizycznie dobrze, wlasciwie oprocz wiekszego apetytu, czasami nadwrazliwosci na zapach,wzdec i klocia czasami to i owdzie nic mi nie dolega...aa no i latwo mnie zdenerwowac ;) dziewczyny zdrowe, lobuzuja
zdrowka zycze... no i gratuluje nabytku na czas wakacji skoro synek tak zaaferowany, to cos czuje, ze po wakacjach ich nie odda ;)

Martika też sie tego obawiam;))) ale trudno dokupimy inne bo miał jedna ale popłynęła do morza:-Dhihi małemu tak brak towarzystwa dzieci, dzis byl pierwszy raz w przedszk.po chorobie no a w pt juz koniec roku...co ja bede robic??? :)))
Jej, ja coś czuje, że będzie Mały Książe:))

czarna, tlyko, że ja od soboty co 4 godz tabsy biore;((( chora jestem miałąm grype teraz jeszcze gardlo i no i przy tej pogodzie łeb mi peka;// a ja mam niskie cisnienie wgl wiec czuje to podwójnie....

Ewcik, GRATULUJĘ kochana z całego serca, wiedziałam, że ten cykl był owulacyjny a wykresik wyglądał bardzo ciążowo, beta jest bardzo ładna, normy beta-hCG licząc od dnia zapłodnienia (owulacji) wynoszą:
0-1 tydzień 0 - 50 mIU/ml
1-2 tygodnie 40 - 300 mIU/ml
3-4 tygodnie 500 - 6000 mIU/ml

Ostatnia edycja:
natusia nie chwaliłam się, bo sama nadal nie wiem, co myśleć... szczerze mówiąc, nie bardzo to do mnie dociera jeszcze... i mam ciągły niepokój, czy wszystko będzie ok.. Poza tym test zrobiłam od niechcenia wczoraj, bo zdziwiło mnie, ze tempka nie spada, ale na nic nie liczyłam, mając w pamieci słowa ginki

pirania dziękuję, że jesteś nie wiem, co bym zrobiła, gdyby nie Ty... naprawdę podnosisz mnie na duchu

czesc dziewczynki.
Ewcik gratulacje !!!! :tak:

Dziewczyny przepraszam ze jakos ostatnio malo pisze, ale chyba sie juz poddalam. nie mam sily juz planowac, lykac te tabletki i myslec czy bedzie owulacja czy nie. 1,5 roku to dla mnie za duzo i coraz bardziej mi sie juz odechciewa :-(

wizyte u lekarza mam dopiero 10 lipca :szok: i co tu robic do tego czasu.

chcialabym tak zupelnie sie wylaczyc od tego i przytulac sie tylko i wylacznie dla przyjemnosci, ale to planowanie zawladnelo calym moim zyciem...

ciagle widze kobiety ktore poraz kolejny,czwarty, piaty, szosty raz sa w ciazy a ja?

nic mnie juz nie cieszy.

Natusia milo ze pytasz o mnie ;-). ja ostatnio tez mam codziennie bol glowy i wtedy to dopiero wszystkiego mi sie odechciewa :-(.

sorki, ze wam tak przynudzam...

Marzycielka wcale nie przynudzasz!!! powiem Ci, że ja łykałam suplementy tylko 3 miesiące, o ile okaże się, że dzidzia jest i jest wszystko ok, to wyjdzie na to, że udało się w pierwszym, takim naprawdę przemyślanym cyklu:szok: a jestem w szoku, bo myślałam,że długie miesiące upłyną, nim się uda.. też mnie zaczęło wkurzać to że trzeba sylk aplikować, pamiętać o suplementach, pić ziółka itd.. kolejny cykl miałam zacząć brać CLO.. jak widzisz, życie potrafi zaskakiwać.. a nie myślałaś, żeby parę cykli wziąść na wstrzymanie, to znaczy działać na luzie, bez tych wszystkich medykamentów?

Ewcik - no kochana, to jest dopiero super news!!! bardzo bardzo Ci gratuluję i mocno trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&, żeby wszystko było ok!!!

reklama
tasha dziękuję:-) powiedz mi, czy Ty robiłaś betę, jak się dowiedziałaś o ciąży?

a tak się zastanawiam... czy mogę jeszcze na siłownię chodzić? bo zostały mi 4 wejścia do wykorzystania:-D

Do góry