reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
dziwnie sie czuje :baffled: to spojenie łonowe mnie co chwila zaboli z prawej strony. nie wiem czy to po hsg normalne. nic mi lekarz nie mówił.

jade zaraz na przejażdżkę rowerem z mamą sie umówiłam
potem na plaze chciałam jechać ale nie wiem bo to zależy jak bede sie czuła :|

Odezwe się potem jak coś.
Miłego paa

hej kobietki!!!
nadrobiłam Was, ufff:-)

Natusia - ja bym jeszcze przed wyjazdem dorwała męża na przytulaski, zwłaszcza, że warunki (śluz i ph) sprzyjają:tak:
Pirania - pokazuj nam częściej swoje cudełko!!! jaka silna dziewusia!!!
perełko, ile miałaś par tych majtochów poporodowych??? ładnie się blizna po cc zagoiła??? jak dzieciaczki???
Kinga - uda się, kolejny cykl należy do Ciebie!!! udanej randki z mężem, nacieszcie się sobą jak świeżo upieczone małżeństwo!!!
Czarodziejko - szczęśliwego lotu i lądowania, cudownego urlopu, wypoczynku i powrotu!!! bawcie się dobrze:tak:
Kate - dzięki za pamięć:-), ależ ten twój Alanek fajniutki!!!
Nullka - ciężka sprawa z wyborem metody, ale jak już zdecydujesz się na działanie do pozytywnego testu owu to potem mąż musi osłabiać dalej plemniczki i 12 h po owu kolejny złoty strzał!!! powodzenia!!! będzie dobrze, zwłaszcza, że lactovaginal tak ładnie działa na ph:tak:
Truskafffka - zwijaj fluidki i do roboty:-D, czekamy na pamiątkę z urlopu w postaci II kresek na teście!!!

serdecznie pozdrawiam!!!

Andziak - czyli lekarz potwierdził na 100%, że chłopczyk??? a jak się zaklimatyzowałaś w domu po powrocie znad morza??? jak samopoczucie??? jak z mamą???

dzien dobry wszystkim :-)
ja bylam rano na wizycie to nie ciekawie szyjka 2,2cm w ogole lekrz mowi ze ucieka szyjka dosc dlugo jej szukal;/ i mowi ze nie dobrzeto wyglada ze do 37 tygodnia musze donosic bo to sa nikle szanse ze dziecko jak sie urodzi to przezyje;/ i dostalam leki takie ze wrazie czego jak by sie dziecko urodzilo to zeby te pluca mu zaczely funkcjonowac itp;/odrazu mialam badania na tarczyce itp ;/

Piranha zaraz zrobię test i sprawdzę czy coś jeszcze wykaże, wiesz ja mało wypiłam wyspałam się i taką mam cichą nadzieję, że owu była wczoraj i byśmy wieczorkiem spróbowali bez stresu liczenia na godziny jak się spóźnie to poprostu dostanę @ a jak nie to wstrzelę się w 0+12, jak byś działała na moim miejscu??Jaki plan byś ułożyła?? Piranha a tempka skacze zaraz po owu czy przed owu też?

Nulka dzięki za &&&& ja tak rozmawiałam z M że jeżeli tempka mi skoczy to wtedy podziałamy na 0+12

Andziak , czyli jednak chłopczyk :)
daria , kurcze to niewesoło jest , uważaj na siebie bo 7 tygodni to jeszcze troche czasu \
kinga , a od roweru Cię nie będzie bardziej boleć ? Ja wczoraj jeździłam i duuupka boli od siodełka
natusia , ja bym chyba zadzialała na twoim miejscu
nullka , pozdrawiam
Pirania , zakupiłam potas+magnez , witaminę E+A , syrop Guajazyl , kwas foliowy , sodę i cytyny . Zaczynamy więc terapię chłopczykową . Mój T dzisiaj nawet bez problemu wziął pigułki , aż jestem zdziwiona , bo on bardzo anty .
Jeśli możesz to spójrz na mój wykres , czyżby owu była przed skokiem temp w 18dc ?

reklama
ja już wrociłam, fajnie było.

Daria uważaj na siebie, musi być dobrze kochana. nie martw sie i oszczedzaj naprawde..
czarna od jazdy na rowerze to nie boli bo to ogólnie ból w środku jest.. jak jade to da sie to też znieść. cała ja no nie ;P agentka jestem wiem... ale w miejscu to ci nie usiedzę.

Miałam na tą plażę jechać ale M chce iść na spacer i zajdziemy sobie na piwko:) sami...tak fajnie:) a co! :-p
pleże jutro zaliczę.

Do góry