hejka
miałam dziś wolne i wzięłam się zza ogarnianie chaty przed wyjazdem...potem jeszcze obiad, porządki w ogródku, pranie itp...i oficjalnie padam na pysk. Kręgosłup nawala...nie ma to tamto, ostatnio się postarzałam, muszę na siebie bardziej uważać
a Mati jak mi pomagał w ogródku, szok, wielki zapał ma..i rzuca takie hasła że się buzia sama śmieje np. "jestem pracownikiem, brudzę się bo to ciężka praca...pracownicy nigdy się nie poddają, tak tak damy radę..."

i oznajmił że jak dorośnie to będzie budował domy i jeden mi wybuduje, także spokojna starość mnie czeka
Natusia hehe na ewentualne objawy raczej jeszcze za wcześnie

po prostu wiele się dzieje i zdarza mi się padać na pysk

ale kciuki trzymaj, dziękuję

tulę...i mam nadzieję że magnez synkowi pomoże i problemy serduszkowe się skończą
Nullka strasznie mi cię żal

Zdrówka, wracaj do formy
Taka dieta od dietetyczki najzdrowsza!!
Kate ty nasza zapracowana mamuśko

fajnie że się pojawiasz, mimo mnóstwa obowiązków

buziaki dla chłopaków
MamaKubulki spróbuj wejść na 05.07 obserwacje i z prawej strony na górze masz @ kliknij, to powinny się cykle rozdzielić
Mama...miód na serce!!! JAk się cieszę że się odezwałaś

DDD boszsze jak mi cię brakuje...
Gratuluję pozbywania się dupki
Czarna &&&& za podwyższanie ph, ty masz przynajmniej lepiej, bo seksy przyjemniejsze, Orgazmo zalecane hehe
Piranha Niech Moc Będzie z Tobą!!! Trzymam kciuki za ujarzmianie potfforków
Noemi faktycznie zamotane te tempki, sama nie wiem co poradzić...
ja raz tak miałam, że dupkiem wywoływałam @ i małpa nie przyszła...zrobiłam ten test i niby druga kreska troszkę widoczna była, ale następnego dnia odebrałam wyniki bety i ciąży nie było, a @ przyszła sama z siebie jeszcze tego samego dnia.
Ja wtedy prawdopodobnie pomimo brania dupka miałam późną owulację...
to ten cykl
Obserwacja cyklu - enpr.pl