reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Ja chodziłam do dietetyczki i miałam indywidualnie ustalana dietę - musiałam iść bo miałam motywację cotygodniowe wazenie itp. Bo w domu różne próbowałam diety stosować ale motywacja zerowa i brak wytrwałości. Stwierdzilam że jak teraz nie schudne to już nigdy mi się nie uda. Do tego zeszło mi 9cm w pasie i 8 cm w biodrach. Śmieje sie że jeszcze 4 cm i zmieszcze sie w suknię slubna ;)
Ale ja już chyba więcej nie chce schudnac

natusia , dzisiaj przyszły paski od ciebie , jestem ci ogromnie wdzięczna
od razu zrobiłam jeden i ph 4 , jestem trochę podłamana , ciężko będzie podnieść do góry
mama , odpoczywaj od forum , ale wpadaj chociaż co chwilę , buziaki:)

natusia , dzisiaj przyszły paski od ciebie , jestem ci ogromnie wdzięczna
od razu zrobiłam jeden i ph 4 , jestem trochę podłamana , ciężko będzie podnieść do góry
mama , odpoczywaj od forum , ale wpadaj chociaż co chwilę , buziaki:)

nie przejmuj sie tym ph ja mialam w owulacje 4,0 i jest syn :) i caly czas ph trzymalo sie od 4do 4,5

Boze jeszcze mnie nigdy tak glowa nie bolala a wziasc moge tylko apap.
Daria dokladnie ja tez mialam niskie ph a mam syna/Wiec pewnie co ma byc to i tak bedzie.U nas nasz synek jest pomimo dobrze uzytego zabezpieczenia i nie w okolicach owulacji

Hej dziewczyny!

Ale mam dziś ciężki dzień: psoty, humorki a nawet histerie synka a do tego jak jedno śpi to drugie wybudza hałasami/płaczem i odwrotnie.

nullka
, oby zdrówko szybko wróciło!

Mama
, gratuluję spadku wagi! Zaglądaj częściej i dawaj znać co u Ciebie bo tęsknimy!

Kasiu, u mnie dziś pogoda zwariowała - raz słońce, raz burze i deszcz i tak w kólko.

Kinga, minęły te bóle spojenia i dolegliwości żołądkowe?

Czarna, a może u Ciebie występuje "LIS"? A spróbuj zmierzyć pH np. po jakimś czasie od wypicia napoju sodowego? Planujesz wspomagacze typu Pree-Seed z dodatkiem sody?

natusia, strasznie szczuplutka jesteś! U nas dziś podobna pogoda, wariactwo na niebie normalnie. Jejku, myślałam, że masz już z głowy bóle serduszka u synka :-(, będziesz robić w związku z tym jakieś badania synkowi? A Twój wykresik na razie wygląda bardzo ładnie :tak:

Daria, a ja będę powtarzać z uporem maniaka :-D: moim skromnym zdaniem nie można mówić, że nie należy się przejmować pH skoro komuś się "nie sprawdziło". Jeśli mamy nawet 80% szans na zaplanowanie płci (a 80-90% osiągniemy biorąc pod uwagę wszystkie 8 czynników (dieta, minerały, suplementy, pH, hormony, jony, odległość od owulacji, rodzaj śluzu) co jest bardzo trudne) to jednak możemy trafić w te 10-20% ...ale nie można wówczas mówić, że nie należy brać tych czynników pod uwagę gdyż jednak szanse sporo zwiększają, to że komuś się nie udało nie oznacza, że planowanie nie działa i nie zwiększa szans, przy planowaniu płci trzeba liczyć się z tym, że może się nie udać nawet jeśli szanse na powodzenie są ogromne ...no a poza tym z tym synem to jeszcze nie wiadomo :-D

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny wpdłam na chwilke wrzucić mój wykres, nie było mnie parę dni bo nie miałam znów internetu(awaria sieci) proszę zobaczcie co z tą moją tempką, na testach owu jak zrobiłam po 1 skoku tempki to wyszła druga kreska dość wyrażna, na drugi dzień już bledsza ale dalej widoczna. Szyjka jest raczej twarda, lekko jakby na zewnatrz miekka i zamknięta. Tydzień po odstawieniu lutki mija w nd niby do dni powinnam dostać @

Wieczorem napiszę każdej z Was jak siądę na spokojnie:*

hejka :)

miałam dziś wolne i wzięłam się zza ogarnianie chaty przed wyjazdem...potem jeszcze obiad, porządki w ogródku, pranie itp...i oficjalnie padam na pysk. Kręgosłup nawala...nie ma to tamto, ostatnio się postarzałam, muszę na siebie bardziej uważać:-D

a Mati jak mi pomagał w ogródku, szok, wielki zapał ma..i rzuca takie hasła że się buzia sama śmieje np. "jestem pracownikiem, brudzę się bo to ciężka praca...pracownicy nigdy się nie poddają, tak tak damy radę...":-D
i oznajmił że jak dorośnie to będzie budował domy i jeden mi wybuduje, także spokojna starość mnie czeka:-D

Natusia hehe na ewentualne objawy raczej jeszcze za wcześnie:-D
po prostu wiele się dzieje i zdarza mi się padać na pysk:-p
ale kciuki trzymaj, dziękuję ;)
tulę...i mam nadzieję że magnez synkowi pomoże i problemy serduszkowe się skończą
Nullka strasznie mi cię żal :( Zdrówka, wracaj do formy
Taka dieta od dietetyczki najzdrowsza!!
Kate ty nasza zapracowana mamuśko ;)
fajnie że się pojawiasz, mimo mnóstwa obowiązków ;)
buziaki dla chłopaków
MamaKubulki spróbuj wejść na 05.07 obserwacje i z prawej strony na górze masz @ kliknij, to powinny się cykle rozdzielić ;)
Mama...miód na serce!!! JAk się cieszę że się odezwałaś :DDDD boszsze jak mi cię brakuje...
Gratuluję pozbywania się dupki ;)
Czarna &&&& za podwyższanie ph, ty masz przynajmniej lepiej, bo seksy przyjemniejsze, Orgazmo zalecane hehe
Piranha Niech Moc Będzie z Tobą!!! Trzymam kciuki za ujarzmianie potfforków ;)
Noemi faktycznie zamotane te tempki, sama nie wiem co poradzić...
ja raz tak miałam, że dupkiem wywoływałam @ i małpa nie przyszła...zrobiłam ten test i niby druga kreska troszkę widoczna była, ale następnego dnia odebrałam wyniki bety i ciąży nie było, a @ przyszła sama z siebie jeszcze tego samego dnia.
Ja wtedy prawdopodobnie pomimo brania dupka miałam późną owulację...
to ten cykl Obserwacja cyklu - enpr.pl

hej kobietki!!!

u mnie dziś cudowna pogoda, był deszcz, potem słońce, później burza i jest wspaniale, bo powietrze rześkie i takie do "oddychania":-D

dziewczyny bardzo proszę jutro o mocne &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&, bo mam o 14.30 wizytę u gina i mam nadzieję, że wyznaczy mi datę cc i za tę datę właśnie te &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&, plisss, plisss, pomóżcie:-)

pozdrawiam cieplutko!!!

reklama
pirania , a co to LIS ? oczywiście soda idzie w ruch ,a pro speed - hmm pomyślę
zrobie co się da , a co będzie to będzie :)

truskaffka , a owszem nie będę sobie odmawiać :)

andziak , piękne zdjęcia , fajna z Was rodzinka i jednak niepowtarzalna a 4 chłopaczków niejeden będzie Wam zazdrościć . Zdrowia życzę .

natusia , jeszcze raz dziękuję :)

noemi , wszystko się jeszcze może zdarzyć ... może coś tam kiełkuje :)
tasha , to &&&&& trzymam za "ładną datę "

Do góry