truskafffka
Fanka BB :)
Piranha no właśnie...przeczucia...też mam przeczucie i pozytywne wibracje..aż się boję 
ja lubie robić wykresy, lubię obserwować wykresy innych, ale jednak ostatnio złapałam się na tym że przez te wieczne problemy z owulacją stresuje mnie moment "okołoowulaycjny", mierzenie tempki dokładało stresu. Dlatego teraz zrobiłam sobie przerwę. No ale udało mi się dorwać temrmometr z dwoma miejsami po przecinku i mnie korciło wypróbowanie go hehe poza tym...chciałam sprawdzić czy owulka mogła faktycznie być i chyba była, skoro tempki wysokie
a teraz...wyjazd, morze, my i spokój..a czas wyjaśni sprawę naszej ewentualnej rybki
u mnie też B-complex po kilkumiesiecznej kuracji dał efekty
druga kreska na teście ow, mocniejsza od kontrolnej!!
a brałam tylko B-complex i suplementy dziewczynkowe 
Marzycielka masz moje nieustannie zaciścnięte kciuki!!! &&&&&&&&&&&&&&&
Kinga Patrysia Czarna Patrysiak i reszta gangu...hophop
ja lubie robić wykresy, lubię obserwować wykresy innych, ale jednak ostatnio złapałam się na tym że przez te wieczne problemy z owulacją stresuje mnie moment "okołoowulaycjny", mierzenie tempki dokładało stresu. Dlatego teraz zrobiłam sobie przerwę. No ale udało mi się dorwać temrmometr z dwoma miejsami po przecinku i mnie korciło wypróbowanie go hehe poza tym...chciałam sprawdzić czy owulka mogła faktycznie być i chyba była, skoro tempki wysokie
a teraz...wyjazd, morze, my i spokój..a czas wyjaśni sprawę naszej ewentualnej rybki
u mnie też B-complex po kilkumiesiecznej kuracji dał efekty
Marzycielka masz moje nieustannie zaciścnięte kciuki!!! &&&&&&&&&&&&&&&
Kinga Patrysia Czarna Patrysiak i reszta gangu...hophop
Ostatnia edycja: